Reacties voor: Dit fietsslot ontgrendel je vanaf de Apple Watch

De Nokē U-Lock is een Bluetooth fietsslot dat je kunt ontgrendelen via de iPhone of de Apple Watch. De makers zamelen geld in op Kickstarter.
Lees het complete artikel → Dit fietsslot ontgrendel je vanaf de Apple Watch
Sander Kleijn -

Reacties: 10 reacties

  1. Blijf dit soort ideeën een beetje achterlijk vinden. Kan er niets aan doen.

  2. Hmm geen fietssleutel meer die je kunt kwijtraken, je telefoon als backupsleutel, nooit meer zoeken naar je fiets en een alarm die afgaat. Nice!

  3. 145 euro voor een slot? Daar koop ik een nieuwe fiets voor man

  4. U beugel sloten zijn per definitie niet erg goed. Er kan gemakkelijk gebruik worden gemaakt van de hefboomwerking van het gewicht van de fiets zelf, om het slot te forceren.

    Kijk maar een willekeurig consumenten item over fietssloten. Een goede kettingslot levert de best relatief mogelijke beveiliging op.

    Voor diegenen die niet in Amsterdam wonen en dit niet zo erg speelt, vraag ik me verder af wat die accu van het slot precies aan kan qua water (regen), kou (sneller leeg) etc. Een lege accu = fiets niet open kunnen maken. Dat sta je dus mooi te kijken. Kan je dan alsnog een oplader aansluiten, bijvoorbeeld? Terwijl het slot nog dicht zit?

    Ik denk verder dat het ook wel te hacken moet zijn. Dat je BV een apparaatje hebt die Bluetooth sloten voor de gek houdt.

  5. Ja sorry ik kon niet vroeger komen want mijn batterij was leeg… Dude..

  6. Origineel geplaatst door Referix
    145 euro voor een slot? Daar koop ik een nieuwe fiets voor man

    Sloten van die prijsklasse zijn bepaald geen uitzondering. Ga eens kijken in een fietsenwinkel bij het slotenrek zou ik zeggen. Het slot voor mijn fiets kostte geloof ik ook zo’n €100.

    Jij koopt voor 145 een nieuwe fiets, maar die van mij kostte het 10-voudige, en het is niet moeilijk om nog veel duurdere exemplaren te vinden. Dan is het niet raar om ook geld voor een goed slot uit te geven toch?

  7. Super vet. Ik heb nu een kettingslot met echt een rot slot. Zit altijd te prutsen voor ik hem open heb.
    Echter heb ik wel wat verbeterpunten voordat ik dit zou kopen:
    – kettingslot ipv beugelslot (breekgevaar Bevestiging gemak)
    – slot moet ook met sleutel te openen zijn
    – vraag is inderdaad hoelang gaat batterij mee

  8. DIE WIL IK HRBBEN

  9. @Peter: ik heb mensen een kettingslot zien kraken binnen 30s: ijzeren staaf er doorheen, opdraaien en door de enorme spanning knalt er altijd wel een schakel.
    Op de websites over sloten kom je die methode nooit tegen. Wel staat er dat de goede U-sloten niet open te krijgen zijn ook al gebruik je de fiets als hefboom (alleen raakt wel je fiets beschadigd)
    U-slot om voorwiel frame en paal en gewoon slot achter is nog altijd de beste methode

  10. Als de Apple Watch nog een fatsoenlijke batterijduur had ipv 18 uur “all day” (volgens mij is all day nog altijd 24 uur) dan zou je er nog wat aan hebben. Maar na een normale dag en een stapavondje ben je al de sjaak.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.