Reacties voor: ‘Nieuwe iPhones met capaciteit van 4GB tot 32GB in de maak’

Volgens twee gelekte berichten gaat Apple een 4GB en 32GB iPhone introduceren. Het goedkoopste model kost $99 bij een driejarig abonnement.

Reacties: 28 reacties

  1. Eerst 4GB verwijderen en dan weer terug? Ik zeg nee, ik zie Apple zelden een keuze maken om er vervolgens weer van terug te komen…

  2. Origineel geplaatst door Freek
    Eerst 4GB verwijderen en dan weer terug? Ik zeg nee, ik zie Apple zelden een keuze maken om er vervolgens weer van terug te komen…

    Engadget believes that Apple is unlikely to deploy high-end hardware and software features on iPhone models with capacities as low as 4 GB, suggesting that Apple may begin offering models differentiated by more than just storage capacity. Numerous rumors regarding an “iPhone nano” with scaled down hardware and/or software, as well as speculation regarding software-driven differentiation, have long pointed to the possibility of such variation in Apple’s iPhone offerings.

  3. LOL? Waren er nog geen 32GB iPhones? :S
    Haha, wat grappig. iPod Touchen zijn er al wel in 32GB 🙂

  4. Origineel geplaatst door QovVy
    LOL? Waren er nog geen 32GB iPhones? :S
    Haha, wat grappig. iPod Touchen zijn er al wel in 32GB

    Nee, iPhone is er tot 16 gig. Da’s al even zo. En Sherlock belde btw.

  5. Origineel geplaatst door QovVy
    LOL? Waren er nog geen 32GB iPhones? :SHaha, wat grappig. iPod Touchen zijn er al wel in 32GB

    Dat komt omdat de ruimte die de GSM chips e.d. bij een iphone innemen bij een touch is vervangen voor meer opslagcapaciteit en een betere processor e.d.

  6. Origineel geplaatst door Rawish
    Origineel geplaatst door QovVyLOL? Waren er nog geen 32GB iPhones? :SHaha, wat grappig. iPod Touchen zijn er al wel in 32GB Dat komt omdat de ruimte die de GSM chips e.d. bij een iphone innemen bij een touch is vervangen voor meer opslagcapaciteit en een betere processor e.d.

    Dat is exact dezelfde processor hoor 😉

  7. Origineel geplaatst door Le0
    Origineel geplaatst door QovVyLOL? Waren er nog geen 32GB iPhones? :SHaha, wat grappig. iPod Touchen zijn er al wel in 32GB Nee, iPhone is er tot 16 gig. Da’s al even zo. En Sherlock belde btw.

    +1.

    Maar goed ik denk dat ze wel een 4GB uit aan gaan brengen. Ik ken zat mensen die 8GB al teveel vinden, naja niet mijn pakkie aan ik stem op 32GB :D.

  8. Nee geloof niet dat ze terug een 4GB zullen uitbrengen. Als er een 32GB model moest komen ik heb genoeg met mijn 16GB model. Wat ik wel wil is een iPhone met langere batteryduur!!oa

  9. Origineel geplaatst door Hwin
    Dat is exact dezelfde processor hoor

    Hmm, d8 dat hij anders was en daardoor (vooral) de game performance van een touch veel beter is.

    Origineel geplaatst door Marl242boro
    Nee geloof niet dat ze terug een 4GB zullen uitbrengen. Als er een 32GB model moest komen ik heb genoeg met mijn 16GB model. Wat ik wel wil is een iPhone met langere batteryduur!!oa

    Dan kun je ook gewoon de oude iphone pakken of je 3G (en mss ook meteen edge) uitzetten. Heb het mooi een dag of 3 volgehouden hoor met mn 3G!

  10. Zelfde processor, maar op iPod hoger geclockt.

  11. Een 4 GB zou wel weer aansluiten op het ‘cloud computing’ idee, waarbij je gegevens in ‘the cloud’ staan en niet direct op je iPhone. Daarnaast zou ik me wel voor kunnen stellen dat ze met de 4 GB een goedkoop instapmodel introduceren voor een breder publiek.

  12. wie wil nou een 3 jaar abbo hebben?????

  13. Origineel geplaatst door icegodd
    wie wil nou een 3 jaar abbo hebben?????

    Inderdaad daar dacht ik ook meteen aan. Ik vind 2 jaar een mooie tijd persoonlijk. Dan krijg je elke 2e generatie iPhone 🙂
    3 Jaar is echter echt te lang. Dan zie je de iPhone steeds beter worden en jij zit nog aan je 2,5 jaren oude toestel een half jaar vast (A)

  14. Ik heb liever meer intern geheugen!!! Betere camera dan de gesuggereerde 2 MP en wat mij betreft een langere batterijduur, want wil gewoon me edge en 3G aanhouden. AMOLED zou hier iets in kunnen betekenen..

  15. the sims 3 ook verkrijgbaar in de app store btw

  16. Ik geloof niet in een 4GB iPhone. Wel denk ik dat de iPhone per land zal verschillen (3G of 4G) net wat het netwerk in dat land aankan.
    Over de mensen die hier posten dat je 3 jaar lang methetzelfde iPhone model in je maag zit? Daar geloof ik niets van. Een provider wil zo lang mogelijk een klant houden. Dadelijk als er een nieuw iPhone model uitkomt, zal je gewoon bij de provider het nieuwe model kunnen ophalen met een verlegging van je abbo.
    Ik zie het bij T-Mobile hier in juli (?) ook al gebeuren dat huidige iPhone 3G bezitters gewoon het nieuwe model kunnen ophalen, maar dat je contract vanaf die datum weer 2 jaar van kracht is.

  17. In NL zal het hopelijk nooit zo worden dat je een 3-jarig!!!! abbonement moet afsluiten voor een toestel.
    Toestellen volgen elkaar in rap tempo op, dus ik zou er niet aan moeten denken.

  18. Dadelijk als er een nieuw iPhone model uitkomt, zal je gewoon bij de provider het nieuwe model kunnen ophalen met een verlegging van je abbo.
    Ik zie het bij T-Mobile hier in juli (?) ook al gebeuren dat huidige iPhone 3G bezitters gewoon het nieuwe model kunnen ophalen, maar dat je contract vanaf die datum weer 2 jaar van kracht is.

    Forget it!

    Heeft T-Mobile nooit gedaan, Doet T-Mobile niet. Zal T-Mobile nooit doen.

  19. @Jeffrey: onzin, dat doen ze nooit

  20. Als die 4GB waar is dan kun je d’r denk ik wel van uitgaan dat er een iPhone nano komt. Spannend… 😀

  21. ik heb zo het ide dat dit wel de roadmap was maar dat een soort van placeholders waren, niet alleen plaatje (want dat is gewoon de iPhone 3g zo te zien) maar ook de tekst. De beste man heeft gewoon wat tekst ingevuld. Tenzij de 4gb inderdaad een iPhone Nano is geloof ik er niet in. Die 32 gb is wel te verwachten natuurlijk en zal de volgende logische stap zijn.

  22. @forum.bericht: Hij bedoede vast niet ophalen zonder geld mee te nemen..

  23. Ik geloof het, en verwacht dat het de eerste grootschalige doorbraak van videocalling wordt. Ben benieuwd hoe het er nu uiteindelijk uit gaat zien.

  24. Ik denk dat T-Mobile de bestaande iPhone gebruikers een poot gaat uitdraaien, en zal het een kostbaar grapje worden met een extra langdurig contract.
    Anders blijven zij met een berg onverkoopbare phones te zitten.

    De hoop is dat er weer via België weer een simvrije versie te krijgen is.

  25. Is die 4GB variant niet gewoon de oude iPhone met 4GB?

  26. 4GB? Die zal vast niet goed verkopen!

  27. Kan me niet voorstellen dat T-Mobile een omruil voor de huidige iPhone abonnementhouders zal hebben. Dat zou betekenen dat de huidige 3G dus al afbetaald is terwijl daar normaal 2 jaar voor staat.

  28. In Duitsland kon het ook bij T-Mobile (1ste iPhone –> iPhone 3G), Bij O2 in de UK, bij Orange in Frankrijk, bij AT&T in Amerika. Oftewel alle landen waar de eerste iPhone uit was konden klanten van het eerste uur upgraden naar een nieuwe iPhone, verplichting was dus dat vanaf het moment jij je nieuwe iPhone in ontvangst nam het abonnement vanaf die datum weer opnieuw werd verlengd. T-Mobile NL zou gek zijn als ze deze kans niet zouden aanbieden. Ik denk wel dat hier eisen aan gesteld zullen worden, dus dat je al minimaal 1 jaar van je 2jarig contract er op hebt zitten. T-Mobile is hiermee ook weer verzekerd dat jij nog 2 jaar klant bij haar zal zijn!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.