Reacties voor: Nieuwe iPhone: op welke functie zit jij het meest te wachten? (poll)

De iPhone 4S of iPhone 5 komt eraan. Maar op welke functie zit jij nu het meest te wachten? In de poll praat jij mee en proberen we erachter te komen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 207 reacties

  1. Had graag lekker veel RAM gehad

  2. De software van apple is standaard goed afgestemd op de hardware van het betreffende. Dus dat zit wel snor. De toestellen hebben altijd stabiel, snel gewerkt. Het enige wat ik wil is toch echt een grotere scherm.

  3. Snellere processor

  4. Zou een laser-afstands-meter wel super vinden. Heb er nu ook altijd een bij me voor mijn werk.

  5. Twee tegelijk actieve simkaarten, een voor werk, een voor prive. Hoef ik eindelijk niet meer met twee toestellen te sjouwen.

  6. een groter scherm lijkt me ideaal (zitconstant te twijfelen of ik al dan niet een ipad wil en zou kopen vaarwege het groter scherm bij safari games etc) en een nog betere batt duur

  7. Ik móet even zeggen dat ik die mock-up echt gewéldig vind 😀

  8. Ik zou graag een dunnere versie willen zien. Geen groter scherm, krijg je van die bakbeesten als de Galaxy2. Pfff…liever niet.

  9. eigenlijk zit ik te wachten op iets wat weer een trend zet en de foon apart maakt.
    Iedereen heeft nu zo een ding, je kan je niet meer onderscheiden van het “pulp” met de iPhone. Dus een telefoon met een iCloud abo wat m volledig integreert in in OSX omgeving zodat je weer apart bent, een trend zet.
    Dus Apple kom op je kan het. Ga alsjeblieft weer terug naar de roots en fixeer je op product ontwikkeling en niet op het grote publiek.

    Dus ja voice assistant en sneller internet (denk cloud computing) is minimaal maar we moeten echt echt iets hebben wat de rest niet heeft en waar niemand op zit te wachten (voor zover ze t weten!)

    Of sta ik hier alleen in?

  10. Alleen de eerste 3 punten zijn wat mij betreft wel een must. Alhoewel ik nu totaal niets te klagen heb over mijn iPhone 4. 32 GB is wel al bijna vol 😛

  11. Betere ontvangst natuurlijk. En een betere camera is ook welkom, de frontcamera mag dan wel net zo goed worden als de back-cam. Veel meer groothoek bij video-opnames en beeldstabilisatie. Verder? Veeeeel sneller (draadloos) synchroniseren. En een superkleine in-ear bluetooth headphone.

  12. Een goede zichtbaarheid van volgende afspraken op het scherm.
    Een beter bereik / signaal.
    Betere copy – paste functionaliteit voor het telefoonnummer in phone app. En mogelijkheid van editen nummer in handmatig kiezen.
    Dunner toestel.
    Meer geheugen.
    Langere duur accu.

  13. A5, groter scherm en vooral de batterij

  14. Snellere processor en een 4″ scherm en dunner en een laser toetsenbord en van mijn mag de nieuwe iPhone op de iPhone 4 lijken want ik vind de glazen achterkant super mooi

  15. Meer geheugen(+werk) en 8mp is perfect model nu is kwa grootte perfect scherm zoals in mockup is mooi, maar niet noodzakelijk voor mij.
    Betere optie voor de homeknop zal mooi zijn als drie keer kapot.

    Iphone6/7 ingebouwde hd projector (haha dreaming)

  16. Origineel geplaatst door Tjeerd X.
    eigenlijk zit ik te wachten op iets wat weer een trend zet en de foon apart maakt. Iedereen heeft nu zo een ding, je kan je niet meer onderscheiden van het “pulp” met de iPhone. Dus een telefoon met een iCloud abo wat m volledig integreert in in OSX omgeving zodat je weer apart bent, een trend zet. Dus Apple kom op je kan het. Ga alsjeblieft weer terug naar de roots en fixeer je op product ontwikkeling en niet op het grote publiek.Dus ja voice assistant en sneller internet (denk cloud computing) is minimaal maar we moeten echt echt iets hebben wat de rest niet heeft en waar niemand op zit te wachten (voor zover ze t weten!)Of sta ik hier alleen in?grtz

    Minderwaardigheidscomplexje??

  17. Ik wil dat die:
    – sneller is
    – betere batterij
    – groter scherm
    – betere camera

    Als deze allemaal zijn toegepast in de nieuwe iPhone dan koop ik hem. Wanneer dit niet zo is dan hoef ik hem niet en wacht ik wel tot volgend jaar. Dan komt er vast een nieuw model uit en heb je weer een speciale in handen 🙂

  18. FM radio, kon ik al met mijn stomste Nokia en mis ik nog altijd op de trein

  19. Eigenlijk meerdere dingen :
    A5 processor
    Groter scherm
    Betere camera
    Betere batterijduur

    Als er Eem iPhone 5 komt, moeten die er sowieso in zitten vind ik dan. Maar het begint er steeds meer op te lijken dat er alleen een iPhone 4s word ;( (die dan al die dingen nog niet bevat of maar een paar ervan)

    Dan stap ik ook over naar Samsung denk ik, naar de Samsung galaxy s3 die in eerste kwartaal in 2012 zou komen.

    Daar zou een 2.0 GHz quad core processor inzitten. En een 10 megapixel camera.

    Als dat

  20. Nog hogere resolutie als het kan .. Groter scherm 3,7″ / 4″ .. 4G ondersteuning ( hopelijk 2012 mogelijk in NL ) Snellere processor is niet verkeerd a5/6 ?!

    Of allemaal 

  21. @Tom: Dat wil apple niet. Ze willen alles online zodat er aan te verdienen is.

  22. @Tom : weleens gehoord van de AppStore ? TuneIn radio bijvoorbeeld .. Meer dan 50.000 radiozenders beschikbaar ..
    Je kom toch niet uit een ei of wel soms …

  23. Bluetooth switch op het springboard. Standaard, dus zonder JB.

  24. @Thijs: Ik vind het eigenlijk wel grappig. Tjeerd wil iets, waarmee hij zich echt kan onderscheiden, maar noemt dan iets wat op oudere iPhones ook gewoon werkend gemaakt kan worden. Iets wat aan de buitenkant totaal niet zichtbaar is. Terwijl je als early adopter van het nieuwe model toch vooral een radicaal ander uiterlijk wilt, zodat iedereen kan zien dat je de nieuwe hebt. Een aluminiumkleurige zoals de eerste generatie lijkt me wel wat.

  25. @Jarino: wel eens gehoord van data limieten? Niet elke trein heeft wifi, je komt toch niet uit een ei? 😉

  26. Ik zit eigelijk nog altijd het meest op iOS 5 te wachten :p

  27. waarom kan je de poll niet sorteren op aantal stemmen?

  28. Groter scherm 4″ , dunner , 8 megapixel , A5 processor , betere batterijduur. Dan heb je de ultieme telefoon (iPhone 5) ;). 4S alleen extra 8 megapixel en A5 processor.

  29. Dat ‘ie een lekker bakje koffie kan zetten.

  30. Ik wist nie wat kiezen omdat ik gewopn alles wil wat er opstaat ;). Ik heb dan toch gekozen voor een nog betere batterij duur, als je een hele dag weg bent en je moet het één en ander filmen dan gaat uiteraard je batterij redelijk snel naar beneden,mij kan het nie schele dat de iphone wat zwaarder zou wegen mocht er een zwaarder batterij inzitten.

  31. Ik wil alleen een iphone 5, geen 4s! Daar zat ik namelijk niet 2 jaar op te w8te! Dus wat nodig is:
    – betere batterij
    – 8mp camera
    – sneller
    – groter scherm
    – we homeknop
    – en meer verbazende dingen die het toestel helemaal geweldig maken! (bijv. met stem, face tracking inlogge) ofzoiets 🙂

  32. Eigenlijk heel simpel, de mock-up in het wit, en dan ben ik tevreden.
    dus groter scherm idd, en betere batterij, voor de rest zou het mij niet zoveel kunnen schelen, dus als apple nu dinsdag niet met een iphone aankomt die er ongeveer zo uit ziet als de mock-up en in het wit, dan houd ik het nog wel even bij mijn iphone 3gs.. zwart welliswaar.

  33. Mijn iPhone 4 32gb is wel vrij compleet. Je hebt natuurlijk altijd beter. Met de standaard verbeteringen, bv; vooral betere batterij, signaal, camera en processor. Scherm hoeft niet perse groter. Maar zoals bij de mozilla seabird zou ik als een grove vooruitgang zien. En ik snap niet waarom de H mobiele snelheid en het control-centre niet allang geïntroduceerd waren. En een goede spellingsverbetering mijn huidige werkt gewoon slecht.

  34. – betere batterij
    – betere camera

    Dit zijn voor mij de belangrijkste dingen. En dan echt vooral de batterij.. Heb een iPhone 4 maar ik haal steeds net niet een hele dag. Wel goed balen.

  35. Groter scherm is fijn, zolang het toestel niet groter wordt. Betere ontvangt, die is toch minder dan ‘n oude Nokia. En betere camera.
    Softwarematig kunnen we – dacht ik – met iOS 5 dan nu eindelijk wel zelf een SMS-toon kiezen zonder jailbreak. En verder echt Bluetooth zonder beperkingen, en uitbreiding emaulfuncties. Dus MP3 en andere bestanden versturen.

  36. Ik zit zelf het meest te wachten op een unibody aluminium design. Zelf denk ik dat deze te vinden zal zijn in de iPhone 5, die gaat lijken op de mockup. Maar er zal ook een iPhone 4s komen, de low budget iPhone. Waarschijnlijk als een “one more thing”. Maar we zullen wel zien dinsdag!

  37. @Wisp: Word minder cool dan gezegd word hoor.. is niet alles 😉

  38. iOS 5 in het algemeen met iCloud. Ik heb nu de beta draaien,maar die is af en toe nog beetje buggy (of de apps zelfs kan ook) Voor de rest voldoet mijn iPhone 4 nog prima.

  39. Dualcore processor 1.5 Ghz bijvoorbeeld, maar dat verwacht ik niet. Grotere telefoon, want de iPhone is echt klein vergeleken met de huidige top smartphones. 1GB werkgeheugen, zodat dat ding kan concurreren met een Gal axy S2 of de aanstaande Nexus Prime. Verder moet het iets unieks hebben om weer een top smartphone te worden. Android is meer dan ooit een concurrent en Apple moet moeite doen om dit keer hen bij te blijven.

  40. ik zie maar 1 functie in de poll staan hoor, de rest heeft allemaal met de hardware te maken

  41. Ik zit eigenlijk wel te wachten op een batterij die het meer dan 1 dag volhoudt…

  42. Mijn verlanglijstje.
    Meer compatible met andere systemen (fat chance).
    Alu unibody
    Groter scherm
    Flash
    Timeline-stijl sync in itunes.
    Syncen met pc is echt Kl*te
    Multitask kan veel beter.

  43. OTA software updates. En tgo mijn 3GS een betere camera.

  44. Nfc chip zou wel cool zijn. En betere camera (+ meer opslag dan uiteraard. Nu is ie zo vol als je veel filmt)

  45. Over the air software updates. En tgo mijn 3gs een betere camera.

  46. eigenlijk is het best raar vroeger wilde ik altijd een zo klein mogelijke telefoon en nu wil ik eigenlijk weer een iets groter scherm wat de telefoon toch ook weer groter maakt maar ja vroeger kon een mobiel ook niet wat het nu kan natuurlijk

  47. mogelijkheid voor 3D, bij gaming of films kijken (/opnemen)

  48. @Thijs: Zo kan je het lezen idd, lol.

    @Gonny van der Zwaag : ik weet niet waarop ik zit te wachten als ik dat wist werkte ik voor en bij Apple he … gwn zoiets wat je niet verwacht zoals geen dvd drive plots. Ik las ergens een laser afstand meter in de telefoon, kijk dat is nou apart!

    Thinking outside the Box !

  49. Facetime via 3G/4G, moet ik mijn iPhone niet meer jailbreaken om My3G te gebruiken.

    Ik gebruik Facetime, om via gebarentaal te communiceren.

  50. Dat er eindelijk een mogelijkheid komt om genodigden toe te voegen in de agenda

  51. 64GB of 128GB zou ideaal zijn, meer batterijduur is ook mooi meegenomen… Een scherm dat beter leesbaar is bij veel zonlicht.

  52. Een 4″ 1280×720 schermpje lijkt me ideaal. (Enkel een groter scherm zonder dat de huidige resolutie meegroeit is ongewenst, want dan is het geen Retina meer en kunnen we weer pixels tellen).

    Probleem is echter hoe gaat Apple een hogere resolutie oplossen ivm de app compatibiliteit? Sommigen beweren dat Apple pas bij een verdubbeling een hogere resolutie zal gaan gebruiken, maar dat betekent dat we nog járen op 960×640 zullen blijven hangen want een 4″ 1920×1280 schermpje zie ik voorlopig niet ontwikkeld worden (1920×1080 lijkt me de max).
    Een oplossing voor de app compatibiliteit als we overgaan naar 1280×720 lijkt me trouwens simpel: draai de “oude” apps in een 960×640 kader (dus met rondom zwarte randjes). Dat merk je nauwelijks.
    Met een 2e processor moet het overigens geen probleem zijn om een app te scalen naar 1280×720, wat de eerder genoemde oplossing overbodig maakt.

  53. Simpel, en hetgeen wat ik vreemd genoeg niet in de opties zie staan… is een nieuw design

  54. Gewoon de meeste nieuwe opties ios5 processor sneller Camera ICloud over the air sync
    En toch wel Flash, maar dat zit er toch niet in.

    En ik koop zeker geen Samsung Galaxy S 2

    Batterij vreter elke dag aan de lader !!!

  55. een groot scherm is zeker belangrijk!
    ook de processor mag wel een duel-core a5 zijn.
    batterij vind ik het niet het belangrijkst,
    en over het ‘3D’ beeld, dat is overbodig de batterij is veel sneller leeg.
    met een prepaid iPod moeten ze helemaal niet gaan maken.
    iPod is veel sloebers die nou eenmaal geen iPhone kunnen betalen, en dan wil je van een iPod een soort iPhone maken?
    vreselijk, ik weet al bijna zeker dat Apple dat niet doet.

  56. Ik ga de IPhone graag volledig spraakgestuurd willen. En met name alle email/sms/internetsites kunnen inspreken.

  57. Sneller, stabieler, betere batterij, behuizing vind ik prima zo.

  58. Grappig dat de meeste mensen hier vooral dingen kiezen die er nu al op zitten maar dan net iets beter/sneller/groter. Zoiets als dat de mensen vroeger een sneller paard wilden voordat Ford de auto uitvond 😉

    Ik zou het echt een grote stap vooruit vinden als we onze mobiel (eindelijk) echt konden gebruiken als identificatie- en betaalmiddel. Dus geen portemee met (toegangs)pasjes en OV-chipkaart meer. Met gebruik van NFC. Zou mooi zijn als Apple daar het kip-ei probleem zou kunnen doorbreken door het neerzetten van een internationale standaard i.s.m. een paar grote spelers (zoals Google en wat banken).

  59. Infrarood zodat ‘ie ook als afstandsbediening kan fungeren

  60. Stem – herkenning van nuance 🙂

  61. Ik heb nu een iPhone 4;
    – Betere camera. 8MP. Ook frontcam HD. betere achterkant; Huidige lens afdek beschadigd bij elke 4 die ik tegenkom.
    – assistent functie in NL taal

    Ik bedenk dat ik vooral software wensen heb. Hardware is eigenlijk niet zo spannend.

    Maar eigenlijk vooral geen performance verlies op een iPhone 4 met ios5

    “design is how it works”

  62. Draadloze headset graag

  63. @Ge makkinje: Een iPhone hoeft bij intens gebruik niet elke dag aan de lader? Mijn iPod Touch 4 in ieder geval wel.

  64. Een holographies toesenboard en scherm en nog meer futur items

  65. Betere camera, vooraan als achteraan. Dunner, groter scherm.
    Chip om te kunnen betalen.
    Vele betere microfoon die niet verstopt geraken bij normaal gebruik. En wanneer komt er eindelijk eens een FM radio!!!!!

    En dan software matig. Van Apple zelf betere camera functies. Denk aan panorama foto’s maken, verschillende kleurenperspectieven zoals zwart wit, sephia, …
    En wat me ook stoort is dat je maar 12 Apps in een map kan zetten. Waarom niet meerdere per map. En dat je dan kunt

  66. Een groter scherm en betere camera, dan ben ik meer dan tevreden.

  67. Radio funcie die zonder internet werkt.

  68. Ik zit te wachten op een complete redesign. Na 1 jaar en 4 maanden, mogen ze toch wel met iets meer komen dan alleen een interne upgrade van de iPhone4. Ik had toch graag een metalen achterkant gezien ipv de glazen van de iPhone4.

    Ik snap dat niet: maken ze een mooi uitziende iPhone4 met glas voor en achter. Maar doordat dat zo breekbaar is, stopt iedereen het “juweeltje” in een case, waardoor je niks meer van het mooie glas achter ziet. Onhandig.

  69. sliden naar links en rechts voor de andere schermen binnen een map.
    En natuurlijk wat een groot nadeel is bij een iPhone. Waar is de tijd dat gsm’s een week meegingen voor je moest opladen.

  70. Graag zou ik een holografische projector willen

  71. Waarom meer RAM geheugen? Omdat de concurrent dat ook heeft? Of zijn er echt momenten dat je denkt “had ik nu maar meer RAM geheugen”?
    Type processor zal mij ook worst wezen. Als alles maar soepel draait. Hoe ze dat fixen (kan bv ook met softwareoptimalie) maakt mij als gebruiker echt niet uit.
    Voor mijn gevoel zijn veel mensen een beetje teveel geobsedeerd door technische specificaties. In de praktijk worden die echter steeds minder relevant (behalve uiteraard kwaliteit van de camera, opslagruime, en dat soort zaken).

  72. Ook graag dat je de helderheid kan veranderen met de volume-knoppen

  73. Erotiek…..

  74. Betere batterij, meer RAM (64 Gb, bij iPhone 6 128 Gb), misschien een iets groter scherm maar niet een hogere resolutie (dan kosten graphics meer ruimte en processortijd), tenminste 5 iconen in de dock (of een apart naar links/rechts verschuifbare dock met 8 of 10 icons), een betere camera, en *(voor de iPhone 6 denk ik dan maar) zo’n “projecteerbaar toetsenbord”.

  75. Ik zou FM radio op de iPhone willen 🙂

  76. @Vincent: Ik vind het een lekker gevoel om al mijn favoriete muziek bij elkaar te hebben. Dat lukt me niet met 32 Gb. Maar misschien bieden ze de keuze, en dan pak je wat je zelf wilt.

  77. Betere accu, en als je de wekker zet voor s,morgens en je zet de telefoon uit doet ie niets terwijl dat bij nokia wel is als ie uit staat. en bij silverlight bestanden werkt mijn 4 niet. Zou wel makkelijk zijn als dit wel kon. Dan kan ik dit ook afspelen.

  78. Betere batterij
    Stoppen met hardlinks naar bepaalde providers
    Standaard inbouwen in iOS5 wat je nu enkel met jailbreak kunt (camera, led, mail en kalender op lockscreen, directe toegang tot sommige switches zoals airplane mode, folders met meer dan 12 icons, rijkere copy/paste functie

    K Heb dit allemaal vandaag maar was leuk als het wat minder moeite had gekost om zover te geraken 

  79. @Apple 740: Ik bedoel dat de Samsung elke dag aan de lader moet bij intensief gebruik.
    Mij Iphone 4 hoeft dat niet 3 dagen bij intensief gebruik

  80. Origineel geplaatst door Vincent
    Waarom meer RAM geheugen? Omdat de concurrent dat ook heeft? Of zijn er echt momenten dat je denkt “had ik nu maar meer RAM geheugen”?

    Ja, soms crashen games bij mij simpelweg omdat ik niet genoeg RAM heb.

  81. Dual sim. Dan kan eindelijk mijn zakelijk gsm er uit en heb ik toch een scheiding prive / zakelijk.

  82. Dual sim! Kan eindelijk die ‘classic’ van de baas d’r uit.

  83. De iPhone 4 is al snel genoeg.
    Alleen wat mij irriteert is de batterijduur..
    Dat is het enige wat verbeterd moet worden.
    Wat heb je aan een A5 chip als de batterij binnen 4 uur op is?
    Of aan een verbeterd scherm, verbeterd RAM..

    Natuurlijk zijn dat ook allemaal dingen wat verbeterd moet worden, maar ik denk dat de batterijcapaciteit wat mij betreft het belangrijkst is.

  84. Ik hoop op een 2de sim kaart in de iPhone 5. Dati is het enige wat ik mis in de iPhone 4.

  85. Nieuw design, anders had ik wel een iPhone 4 gekocht.

  86. Betere accu’s

  87. Apple zorgt er altijd voor dat we worden weggeblazen elk jaar, dus ik wacht lekker af en zie wel of ik nét zo verrast wordt als met de iPhone 4.

  88. Aangezien er ieder jaar weer meer iPhones verkocht worden, zullen de meeste hier hem toch wel aanschaffen.
    Ieder jaar neem ik me voor een generatie over te slaan, maar na het event en alle media aandacht op internet ben ik toch altijd weer snel om.
    Dure hobby ieder jaar nieuwe iphone en ipad!!

  89. ik had “iets anders” ik zou graag willen dat de vormgeving veranderd. poosje terug zagen we mockups van ontwerpers die bedacht hadden dat de iphone5 een unibody zou krijgen (ik begin al lichtelijk te kwijlen… mijn excuses hiervoor!) en dat de iPhone5 dan ook net als de MacBookAir taps zou lopen, van dik naar dun (of vice versa)
    Mijn vrouw vraagt zou juist of het goed gaat met mij en vraagt eveneens wat ik aan het doen ben (waarschijnlijk naar aanleiding van mijn gekwijl…. kennelijk is het net als of ik in de playboy sta te bladeren…?) Hoe dan ook, ik vertelde haar dat ik aan het opschrijven was hoe de iphone5 eruit moest komen te zien, waarop zij reageerde als een dom verliefd prinsesje: roze…

  90. Ik wil in deze volgorde

    -Groter (zuinig) scherm 3.7 – 4.0inch
    -Betere batterij (1.5 dag +-)
    -De A5 soc
    -8 megapixel camera (met betere kwaliteit dan huidige iPhone 4)
    -iOs 5

    Dit zijn enkele hardware/software upgrades die ik echt wil hebben anders hou ik het voorlopig enkel bij mijn SGS II

  91. Meer ram!

  92. een rookmelder, iedereen heeft dan een alarm melder bij zich, in geval van brand. het zal een hoop levens redden.

  93. @Vincent Bovelander – Die hang naar betere specs is wel te verklaren hoor. Ik denk dat het vooral Windows-gebruikers zijn, die dat roepen. Dat zijn traditiegetrouw specs-kopers. Die nadruk op zo hoog mogelijke specs zie je momenteel bij Android en zag je voorheen bij Windows Mobile. Apple en Nokia zijn twee bedrijven die nooit nadruk op specs leggen. Apple omdat het vooral om de gebruikservaring gaat (en als het soepel werkt, maakt het niet zoveel uit of het een Snapdragon-processor met 2GB RAM is of Apple’s zelfgeknutselde processor met veel minder RAM is). Nokia noemt zelden specs, omdat het de gemiddelde koper van zo’n toestel geen lor interesseert.

    @victor93 – iOS 5-functies heb ik zoveel mogelijk achterwege gelaten, aangezien je de meeste daarvan ook op een iPhone 4 kunt gebruiken. Daar heb je dus geen nieuw toestel voor nodig.

  94. Ik zou willen dat er geld uitkomt 🙂 dat zou pas revolutionair zijn. Stel je voor… Een gratis briefje van 500€.

  95. @Jan: Ook wel iets om over naar Apple te schrijven!
    Goede ideeën heb jij!!

  96. 8mp camera met 1080p filmen, snellere processor en meer RAM. Een groter scherm zou ookwel leuk zijn. 🙂
    Een nieuw design hoeft wat mij betreft niet perse, ik vind het design van de iPhone 4 persoonlijk erg mooi.

  97. i wanne be bedazzled !!

  98. Een iets groter scherm, een dual/quadcore 🙂 processor en meer batterij

  99. @Gonny van der Zwaag: Ja, dat is waar, maar ik dacht dat voor Windows-gebruikers (ik ben zelf een parttime gebruiker 😉 ) die tijd ook wel een beetje voorbij was. Windows 7 draait op dezelfde hardware vaak beter dan Windows Vista. En bij Windows 8 schijnt dat ook zo te zijn.

    Maar goed, misschien ben ik gewoon te nuchter hiervoor. Mijn auto moet ook gewoon rijden, wat er precies onder de motorkap zit boeit me ook totaal niet.

  100. – groter scherm (4″)
    – betere batterij
    – 64 GB-uitvoering!
    – betere camera
    – nieuw design, mock-up hierboven vind ik fantastisch! Mock-up van dun naar ding vond ik ook prachtig

  101. @erwin: ha, dat zijn er wel twee die niet echt lekker samenhangen:p

  102. @Marnick: Als je een JB hebt infinifolders ( of nog beter: folder enchancer) mischien wat voor je?

  103. Afgeronde achterkant

  104. Verwisselbare accu’s voor de iPod touch. Die krengen zijn als ze slecht zijn niet los te krijgen. En een accu die 2 weken meegaat (mag ook 500 gram zijn en 3 cm dik :p) zodat dat steeds opladen ook eens historie wordt.

  105. Bluetooth aan/uitzetten zonder omwegen..

  106. Origineel geplaatst door KoosN
    Twee tegelijk actieve simkaarten, een voor werk, een voor prive. Hoef ik eindelijk niet meer met twee toestellen te sjouwen.

    Hier sluit ik me bij aan

  107. Ik heb scherm gekozen maar daarnaast zie ik graag een betere processor en een langere batterijduur.

  108. Origineel geplaatst door Gert-Jan
    Ik zit zelf het meest te wachten op een unibody aluminium design. Zelf denk ik dat deze te vinden zal zijn in de iPhone 5, die gaat lijken op de mockup. Maar er zal ook een iPhone 4s komen, de low budget iPhone. Waarschijnlijk als een “one more thing”. Maar we zullen wel zien dinsdag!

    niks meer aan toe te voegen

  109. Uiteraard een betere gps. Navigreren op een iphone is een drama.

  110. hmm effe over design:

    voorkant net zoals afbeelding
    achterkant net zo dun als ipod 4 en net zo mooi als iphone 3gs ( dus zwarte achterkant )

    meer ram
    hoger processor
    8mp camera minimaal
    groter scherm net zoals in de afbeelding
    eerlijk gezegt ook flashplayer

    op 20 december mag ik het van mijn ouders kopen!!!

  111. Langere batterijduur en een infrarood zender/ontvanger. Infrarood wordt de toekomst in interactie tussen alle toestellen.

  112. Betere camera
    Snellere processor
    Valbestendig
    Een batterij die langer mee gaat
    Speakers die veel harder kunnen

  113. Alsjeblieft GEEN groter scherm. Vind de afmeting perfect zo. Het is een telefoon en geen tablet. Ik vind andere 4″ telefoons echt te lomp worden. Koop dan gewoon een iPad!

    Wat ik wel graat zou willen zien is HSDPA+ of LTE (moeten providers dit wel gaan uitrollen natuurlijk). Verder is opslag natuurlijk ook altijd welkom.

  114. Ik ben op zich nog steeds zeer tevreden met mijn 3Gs. Mis de extra functies van de Iphone 4 niet echt, al lijkt me de retina wel heerlijk!

    Wetende dat de retina ook in het volgende model aanwezig zal zijn kan ik dus niets anders bedenken dan een langere batterijduur.

    Mijn 3Gs gaat nu net aan 1 dag mee op een volle batterij…

  115. Voor mij alleen betere batterij, en iets totaal nieuws en exclusiefs. Apple verbaas ons! (een compleet nieuw design is ook niet mis)

  116. Origineel geplaatst door Richard
    @Vincent: Ik vind het een lekker gevoel om al mijn favoriete muziek bij elkaar te hebben. Dat lukt me niet met 32 Gb. Maar misschien bieden ze de keuze, en dan pak je wat je zelf wilt.

    iCloud…

  117. Ik zit op een iPhone 5 te wachten en niet een iPhone 4s.

  118. Je moet ook nummers kunnen verwijden op de telefoon zelf, dus niet eerst in de computer steken

  119. Een compleet nieuw design!!! dat is wat we willen

  120. Gewoon 2 simpele dingen die mijn eerste gsm al kon:

    Een icoontje naast de tijd die aangeeft dat hij op stil staat.
    Het volume van de ringtone die niet gelijk ik met het volume van het telefoongesprek.

  121. Groter scherm, aub.

    widgets op homescreen lijkt me ook wel wat (hoort meer in IOS maar ok)

    dingen als betere camera, snellere processor en betere batterij gebeurt eigenlijk altijd wel, dus dat hoef ik er niet perse bij te zetten.

    Wat ik ook graag zou zien is de uitvoering van dat touchpad als homeknop. dat zou ik echt handig en te gek vinden.

  122. Groter scherm.

  123. Alles wat ik nodig heb zit al in mijn iPhone. Misschien kan het accu gebruik wat langer. Voor de rest fijn apparaat.

  124. Hmm. Ik zou graag witricity zien of iets soortgelijks. In iOS 5 gaat syncen via wifi als ie in de oplader ligt. Het zou super relaxed zijn als je de mogelijkheid heb om hem via een mat op te laden. Scheelt een hoop kabels. Batterij in de iPhone 4 vind ik oké, maar mag beter. Ik gooi hem hoe dan ook s’avonds in de oplader. Een functie om je scherm te dupliceren naar je Apple tv zoals de iPad 2 in iOS 5 zou ook zeker welkom zijn. Dat zou de deur voor games en presentaties zeker open zetten. En dat dan ook nog in een HD resolutie.

  125. Origineel geplaatst door Apple740
    Een 4″ 1280×720 schermpje lijkt me ideaal. (Enkel een groter scherm zonder dat de huidige resolutie meegroeit is ongewenst, want dan is het geen Retina meer en kunnen we weer pixels tellen).Probleem is echter hoe gaat Apple een hogere resolutie oplossen ivm de app compatibiliteit? Sommigen beweren dat Apple pas bij een verdubbeling een hogere resolutie zal gaan gebruiken, maar dat betekent dat we nog járen op 960×640 zullen blijven hangen want een 4″ 1920×1280 schermpje zie ik voorlopig niet ontwikkeld worden (1920×1080 lijkt me de max). Een oplossing voor de app compatibiliteit als we overgaan naar 1280×720 lijkt me trouwens simpel: draai de “oude” apps in een 960×640 kader (dus met rondom zwarte randjes). Dat merk je nauwelijks. Met een 2e processor moet het overigens geen probleem zijn om een app te scalen naar 1280×720, wat de eerder genoemde oplossing overbodig maakt.

    1920×1280 is de resolutie die je in de bioscoop hebt. De huidige generatie 2K projectoren (NEC, Christie, Barco, Sony) draait met die resolutie.

    Even ter vergelijk hoe extreem dat is.

    en pixels tellen… Ik ‘tel’ liever pixels, maar dat ik niet met mijn hogen hoef te knijpen om de tekst te lezen, en dat ik niet constant hoef te zoomen, pannen en croppen om te tekst te lezen.

  126. Een groter scherm en afgeronde hoeken.
    Alleen dan zal ik hem kopen, anders hou ik het vrolijk bij m’n 3GS…

    Tenzij de i4 opeens voor een prikkie weg mag.

  127. Een ipad2 en voor het minimale telefoonwerk m’n ouwe Nokia met een prepaid simcard. Of ben ik dan niet meer modieus?

  128. Aflever rapport sms.

  129. Micro usb aansluiting.

  130. Infrarood (afstandsbediening)

  131. Origineel geplaatst door KillRoy1972
    iCloud…

    Misschien moet je voor dinsdag nog maar eens doorlezen wat iCloud precies gaat doen, anders wordt je serieus teleurgesteld….

  132. FM radio
    Onbeperkt Bluetooth
    Losse batterij dat als ie weer eens vasthangt, je niet eerst via de pc aan de gang moet.

  133. Ik zou graag iets meer (i)Phone voor mijn geld willen hebben. Zonder dat je hem hoeft te jailbreaken.
    -makkelijk im-/exporteren van contacts
    -native ondersteuning van contactgroups incl specifieke groupsettings.

    Pak een simpel elk willekeurig merk mobieltje en kijk even naar de standaard telefoonfunctionaliteit en wat er om heen hangt.
    Dan voel ik me soms met mijn kostbare iPhone goed belazerd.. tuurlijk hij kan een hoop is neller, mooier kan een heleboel andere dingen dan alleen telefoneren…. dat zijn ook een hopo van de redenen waarom ik er een heb. Maar soms denk ik nog wel eens aan mijn oude domme en misschien wel slome mobiel want die was toch net ietjes meer Phone for less bucks.

  134. 1. Groter scherm, 2. Batterij duur, 3. processor…

  135. Eindelijk de release van die notification area!

  136. Als het alleen maar een nieuwe ontwerp krijgt (ik vind de 4 een beetje als een platgestampte baksteen) zoals die ene iphone air mockup die een keer op IPC was besproken en een beetje meer baterijduur heeft ben ik blij

  137. Dual-core processor
    Meer opslagruimte
    Groter scherm dan huidige 3,5 inch
    Witte versie meteen verkrijgbaar bij de lanceringDual-mode GSM en CDMA

    En natuurlijk een betere camera !

  138. Leuk om de reactie’s lezen, ik zelf zou een groter scherm willen en zit echt te wachten op iOS5 (foto’s in mappen verdelen en het synchroniseren gebeuren ) verder doet mijn iPhone 4 32g het prima en laat ik de iPhone 5 aan me voorbij gaan en ga ik voor Apple tv

  139. – 1. Ik hoop echt op een flitser ipv een lampje zodat ik in t donker mooie foto’s kan maken

    – 2. Night vision!!!! I hope. Maar de kans acht ik klein.

  140. Mensen zijn toch rare wezens zulle. Toen de gsm uitkwam waren die zo groot dat je er een boer van zijn paard kon mee kloppen. Toen moesten ze alsmaar kleiner worden, nu ze klein zijn willen ze ze terug groter. Je moet weten wat je wil hé

  141. Een batterij die minimaal een week meegaat, dat zou een doorbraak zijn.

    Dan mag de rest hetzelfde blijven.

  142. Origineel geplaatst door frebo
    Mensen zijn toch rare wezens zulle. Toen de gsm uitkwam waren die zo groot dat je er een boer van zijn paard kon mee kloppen. Toen moesten ze alsmaar kleiner worden, nu ze klein zijn willen ze ze terug groter. Je moet weten wat je wil hé

    Beste, vroeger zat er geen internet op of toch niet om deftig mee te surfen en dan zwijg ik nog van het gamen en dergelijke meer, het toestel zelf hoeft niet zoveel groter te zijn he, het gaat hem om het scherm die ze wel groter kunnen maken.

  143. Groter scherm
    Te jailbreaken!

  144. fm radio !!!

  145. Accu Accu en nog eens Accu. Al die uitbreidingen hoef ik niet, ik wil gewoon niet elke dag de iPhone overal aan de stroom hebben hangen.

  146. Ik wacht het meest op de software update zoals meldingen onder elkaar op beginscherm (maar dat komt nu eindelijk begrijp ik). Scherm mag wat groter, als het formaat van de telefoon maar hetzelfde blijft (is al groot genoeg). Lichtgevoeligere camera (dus niet noodzakelijk meer pixels).
    Oja, en een ingebouwde RFID-scanner zou ik wel vet vinden, geen losse dure scanner meer nodig.

  147. Een iPhone die te Jailbreaken is

  148. – Als je de camera ook tegelijkertijd als webcam kan gebruiken tijdens chatsessies
    – als de flash functie ook aanwezig is bv je wilt een spel spelen via http://www.spele.nl
    – de batterij duur vind ik veel te kort
    – je moet altijd de telefoon aansluiten op Itunes om muziekbestanden te verwijderen, dat moet je ook direct via de telefoon kunnen doen
    – De kabels van de lader zijn veel te kort; zeer irritant;

  149. Je moet er 1 kiezen. Dus dan maar een groter scherm. Vóór het slapen gaan de iPhone aan de oplader hangen vind ik geen probleem.

  150. graag infra rood zoals ze 10 jaar geleden al hadden.\

    Dan krijgt de telefoon echt weer een extra dimensie, gecombineerd met het touch screen heb je dan de ultime afstanden bediening

  151. 1 Toevoegen van keywords aan foto’s
    2 Betaalmiddel dmv nfc
    3 Agenda/kalenderafspraken zichtbaar op openingsscherm
    4 Apple moet zich niet moralistisch opstellen, dus bijv. Wel erotiek.
    5 Autocorrectie zelf instelbaar

  152. Meer en makkelijker ringtones in kunnen stellen bij sms email e.d.

  153. Markeer als gelezen knop in email client. Voor de rest is alles al goed.

  154. Ik wil gewoon native kunnen printen en m’n Airport dsik kunnen benaderen.

  155. Vooral weer een rondere achterkant en geen glas. Verder een betere batterij en meer niet.

  156. Groter en dunner scherm, betere camera en FM radio.

  157. Ä°k ga echt lachen als iPhone 5 dit jaar niet uit komt 🙂

  158. Zou het liefst ronde achterkant hebben zoals bij 3e generatie. Ligt lekkerder in hand dan 4e serie. Overigens werkt vrijwel iedereen die glazen achterkant weg met een cover oid.
    Verder zou wat mij betreft de capaciteit van de batterij langer moeten worden. Dat vind ik echt een drama en het meest zwakke punt van iPhone (heb geen ervaring met andere smartphones).

    Verder vind ik het activeren van de bluethooth te diep in ‘instellingen’ zitten. Om batterij te sparen zet ik die steeds uit als ik uit auto ga, maar vind het wel veel handelingen omdat het zo diep zit.

    Voor de rest ben ik er nog steeds heel blij mee!

  159. Mijn 3Gs werkt eigenlijk naar behoren, alhoewel het wel lijkt of de GPS-ontvangst steeds slechter is geworden: dat dus graag verbeteren!

    NTH: Unibody en dual SIM

    En ik zit niet op een 4s te wachten, betaal graag wat meer voor iets nieuws/anders.

  160. Ik zit op iets anders te wachten. Ik denk dat dat een heel goed idee is maar ik denk dat dat idee wel wat waard is. Dus bent u nieuwsgierig naar mijn idee neem dan contact op en kom met een goed voorstel.

  161. Flash content weergeven

  162. Origineel geplaatst door ruudbeek
    Flash content weergeven

    Schaf u de app puffin aan.
    Probleem opgelost.

  163. Ik hoop op een dunner design met groter scherm en een unibody uitvoering 😀 En ook dat je een 32GB hebt, voor de prijs van een 16GB. Zoveel kost geheugen toch ook niet meer?

  164. Origineel geplaatst door iphone3gs
    Ä°k ga echt lachen als iPhone 5 dit jaar niet uit komt

    En uw leeftijd is?

  165. Leeftijd is 11 jaar hoezO?.. 🙂

  166. een appkiller…

  167. no of the above, het moest een quad core zijn, 128GB, 2GB ddr3 en ongeloofelijke graphics, scherm zonder backlight een krachtige batterij en 4 inch retina. Het is er allemaal al, maar gewoon niet in deze telefoon, laat ze me maar eens wowen. Want sinds de eerste iphone was de iphone 4 eigenlijk maar een kleine wow. Concurrentie heeft bijna al die specs uit de polls al, en dan nog voor minder geld ook.

  168. Origineel geplaatst door iphone3gs
    Leeftijd is 11 jaar hoezO?..

    Dat verklaart meteen uw reactie die je hebt gegeven :).
    Ooit snap je het wel.

  169. Op zich dik tevreden met de 4 32gig maar die 3g-ontvangst kan nog wel een stukkie beter, net als wifi… En alsjeblieft: maak die tethering functie gewoon voor iedereen beschikbaar…

  170. @vroemie: Beste Vroemie. Dank voor je reactie. Het gaat mij om Habbohotel. Ik heb zowel Skyfire als Opera mini geprobeerd, maar dan doet Habbo het niet. Is dat wel met puffin?

  171. Persoonlijke sms toon zonder jailbreak!

  172. Fysieke spelknoppen. Maar dat zie ik voorlopig niet gebeuren bij de iPhone

  173. Toch echt batterij duur

  174. Een beter toetsenbord (nu zit je er vaak toch naast) en een insert voor een SD kaart.

  175. Wat mij betreft mag dat gekorrel bij het inzoomen met de camera wel verdwijnen!

  176. Meer ram, 8mp camera en veel betere batterij

  177. Over die batterij; ik heb al meerdere toestellen gehad (andere merken) en wat ik vooral op merk is dat de iphone 4 zowat degene die die de beste levensduur heeft, mensen die hier nu zitten zagen over de batterij slecht is, schaft u eens ne htc ofzo aan, je gaat nog meer lopen janken hoor, die batterijen zijn nog sneller leeg dan bij de iphone 4. :-).
    Een smartphone verbruikt nu éénmaal veel wat normaal is en al die extra’s die verbruiken meestal ook meer dusja, je kan het niet al willen, een zwaardere batterij zal normaal gezien ook het toestel nog eens verzwaren en dan zal er gezaag komen dat het toestel te zwaar is, zucht.

  178. @Luna: Probeer eens de home-button & de power-button tegelijk indrukken en vasthouden, dit is de reset functie van de iPhone 😉

    OT:
    Het lijkt mij fijn dat als ik mijn iPhone veel gebruik, ik hem niet op de helft van de dag al hoef op te laden.
    Ook mag van mij het volgende gebeuren;

    Compleet nieuw design
    A5 processor
    Meer ram geheugen
    64/128GB opslag
    Betere camera
    4″ scherm zonder dat het formaat van de telefoon zelf veranderd
    Geluidskwaliteit hoger van luidspreker
    Antenne met beter ontvangst dan iPhone 4, heb persoonlijk behoorlijk veel problemen met de “deathgrip”
    Verder kan ik nu niet echt ergens meer opkomen…

  179. Origineel geplaatst door ruudbeek
    @vroemie:Beste Vroemie. Dank voor je reactie. Het gaat mij om Habbohotel. Ik heb zowel Skyfire als Opera mini geprobeerd, maar dan doet Habbo het niet. Is dat wel met puffin?

    Ik denk van niet.
    Dusja.
    Ik kan wel zeggen dat puffin een flash browser is, skyfire is alleen voor filmpjes, puffin is dus niet alleen voor filmpjes maar ook gewoon om te surfen, met deze kan je meer mee doen dan met skyfire enz….

  180. Ingebakken IMEI en op basis daarvan je bij een provider aansluiten, camera met grotere sensor en 10MP, 64GB opslag, 802.11n, 1GB geheugen, quadcore processor, verdubbelde batterijduur. 4,5″ scherm, randloos design, dunner, geen homeknop meer, usb uitgang ipv dock, toelating van Cydia apps in de appstore, ondersteuning voor android/webOS/etc.

  181. een nieuw ontwerp.

  182. zoals eerder al vermeld 2 tegelijk actieve simkaarten zou igoed vinden , wat betrefd het Ram geheugen zou het goed zijn dat je zelf een ( mini ) SD kaart zou kunnen plaatsen

  183. – Nieuw stijlvol design.
    – Goed in de hand liggend (niet te glad waardoor kans op vallen groter is) -> stevig materiaal
    – Grotere batterij (langere duur)
    – HQ camera 8 megapixel goede flits
    – Stevige oplaadkabel
    – (ingebouwd) Koelertje

  184. De mockup die ik heb gezien met holografische weergave lijkt me we wat. Daar mag je wel mee gezien worden lijkt mij.

    Verder zou ik graag de functie zien dat als je een inkomend gesprek weigert, er een automatisch sms’je verstuurt wordt, met een vooraf ingestelde tekst, zoals Samsung dat voorheen had. Handig tijdens vergaderingen etc.

    Een mooi, totaal ander design zou ook welkom zijn.

    En flash uiteraard. We hebben duur toestel, waarop we niet alles kunnen bekijken een site als van bijv Volkswagen kunnen we niet eens behoorlijk bezoeken. Is triest eigenlijk.

  185. Origineel geplaatst door Casper
    Infrarood (afstandsbediening)

    idd en onbreekbaar

  186. infrarood module. Zodat je de tv kunt bedienen met je Iphone!

  187. Thunderbolt oplaadgaatje.

  188. Betere batterij en de agenda op je lockscreen. Lockcalender

  189. Langere batterijduur en mobiele betalingsmogelijkheid zoals in de Nexus van Google (NFC)
    Oh ja, en de mogelijkheid om flash en .wmv files te kunnen zien

  190. Tethering en downloaden zonder beperkingen van Apple. Ook jailbraik onnodig maken. Ik vind het niet aan Apple om agentje te spelen. Je betaalt een hoop geld voor een Ferrari met een begrenzer op 100km/h. Verder camera beter en TomTom moet beter werken. Wordt nu te warm waardoor hij op verkeerde momenten dienst weigert. Verder doet ie het prima! Ik zou er weer voor kiezen.

  191. Een fm radio zou erg prettig zijn, moet nu altijd via internet naar de radio luisteren maar met T-…… Als provider is dat niet altijd mogelijk.

  192. langere batterijduur is geen luxe bi de Iphone
    maar het meest erger ik mij er aan om extra te betalen
    voor diensten zoals: Ime.
    ik wil gewoon syncen en gegevens op PC kunnen zien
    Voor mij een reden om naar een ander merk over te stappen.

  193. Het nieuwe notificatiecenterum

  194. Ik ben erg benieuwd naar wat Apple ons toont. Betere proc/batterij is natuurlijk altijd welkom maar alsjeblieft blijf bij het 3,5″ formaat!

  195. – DuoSim
    – betere camera
    – Gemakkelijker aan/uit schakelen van wifi en bluetooth

  196. @marc: …en dit in combinatie met NFC, ja, daar ga IK voor! 🙂

  197. Niet veel eigenlijk:
    – Snellere processor
    – 8MP camera met flitser
    – Betere GPS verbinding!

    Voor de rest niet veel anders (batterijduur misschien wat verhogen). Zie ook regelmatig groter scherm staan, maar dit zou ik zonde vinden aangezien het nu perfect is

  198. DRAADLOOS OPLADEN!!!!
    NFC!!

  199. NXP levert Apple de nieuwe chip waarmee je langs een poortje kunt betalen, dus dat zou best eens de nieuwe tool kunnen worden.
    Was een patent waar niets mee gedaan werd maar dankzij Apple aast iedereen er nu op.
    Verder hoop ik dat je spraakgestuurd tomtom kunt vertellen waar je naartoe genavigeerd wil worden.

  200. Ik had graag volledige bluethooth functie gehad zodat je makkelijk bestanden van de enen telefoon naar de andere kan zetten (bijvoorbeeld ringtones )

  201. Zonnecellen zodat bat zichzelf kan opladen!! Dat kon een gemiddelde casio rek.machine in 1988 al……….

  202. Betere ontvangst.
    Flash
    Minder gewicht
    Fm radio
    Minder spiegeling van scherm
    Minder handelingen moeten doen om apps aan te spreken.
    Apps meteen afsluiten en niet op achtergrond mee laten draaien(batterijduur!!!)

  203. Alsjeblieft geen groter scherm, krijg je een beetje galaxy sII taferelen, en dan wordt het waarschijnlijk minder scherm wil wel retina houden! Een betere batterij zou wel heel fijn zijn! en verder lekker staal en glas houden

  204. Losse batterij. Als een veel betere accu onhaalbaar is wil ik hem
    Kunnen wissellen….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.