‘Nieuwe iPhone heeft 3.5 inch scherm en LTE, wordt in de herfst uitgebracht’

(Laatst bijgewerkt: ) · Bert van Doorn

'Nieuwe iPhone heeft 3.5 inch scherm en LTE, wordt in de herfst uitgebracht'Terwijl de laatste geruchten beweerden dat de iPhone een 4,6-inch scherm zou krijgen, komt iMore juist met de informatie dat de schermgrootte van de volgende iPhone gelijk blijft. Volgens de website zou de nieuwe iPhone wederom een 3.5 inch scherm krijgen. Wel zou het toestel voorzien gaan worden van 4G LTE (snel mobiel internet), net zoals bij de nieuwe iPad. De zesde generatie iPhone zou hoogstwaarschijnlijk in oktober aangekondigd gaan worden, maar in ieder geval rond de herfst.

Qua geruchten heeft iMore een redelijk goede reputatie. Eerder wist de website al correct te melden wanneer de nieuwe iPad zou worden geïntroduceerd en dat deze zou beschikken over LTE. Eerder beweerde de website ook al dat Apple bezig zou zijn om een micro-dock te ontwikkelen en zo meer ruimte in de iPhone vrij te maken voor andere onderdelen.

Wanneer de nieuwe iPhone wordt aangekondigd heeft ook veel te maken met iOS 6. Als deze tijdens WWDC dit jaar wordt getoond kan dat nog steeds betekenen dat de introductie van de nieuwe iPhone pas in de herst van dit jaar plaatsvindt.

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.