Reacties voor: Nieuwe Europese iPad-orders pas in juni geleverd

Wie vanaf nu online een iPad in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Zwitserland of het Verenigd Koninkrijk besteld, krijgt deze pas in juni geleverd.
Lees het complete artikel → Nieuwe Europese iPad-orders pas in juni geleverd
Elger van der Wel -

Reacties: 36 reacties

  1. Heb net per e-mail de bevesting gekregen dat de mijne “op / voor” 28ste geleverd wordt. Op de bestelstatus uit de Duitse Apple store staat dat de iPad vandaag verzonden is (maar van waar weet ik dus niet).

  2. @No:
    Gewoon vanuit hongkong.

  3. Is toch oud nieuws? Een week geleden stond de leverdatum op de Europese Apple sites al op 7 juni.

  4. Het “nieuws” is dus dat we van “7 juni” naar “juni” zijn gegaan. Men kan / durft dus geen leverdatum meer te geven.

  5. Yoehoe! Vandaag ook de bevestigings e-mail ontvangen:

    “Wir bestätigen, dass Ihre Bestellung voraussichtlich am oder vor dem 28.05.2010 an Ihre Lieferadresse geliefert wird”

    (had ‘m meteen op 10 mei besteld)

  6. inderdaad oud nieuws, maar dat valt me sowieso op, laatste week is er veel oud nieuws verschenen op deze site.

  7. Misschien is dit een beetje gemeen maar ik vind het zo heerlijk om deze berichten te lezen op mijn ipad die ik al weken heb.

  8. Begrijp niet dat er staat dat ze niet online leverbaar zijn want mijne heb ik inmiddels besteld en ontvangen. Zijn hier http://www.soundwear.nl/apple-ipad-16gb-wifi-zwart-p-1356.html gewoon leverbaar…

  9. Ik denk dat ik maar het risico neem en naar Hamburg rij!

  10. Smakeloze reclame voor een te dure geïmporteerde iPad….

    Origineel geplaatst door Robert
    Begrijp niet dat er staat dat ze niet online leverbaar zijn want mijne heb ik inmiddels besteld en ontvangen. Zijn hier http://www.soundwear.nl/apple-ipad-16gb-wifi-zwart-p-1356.html gewoon leverbaar…

  11. Jongens, kijk eens op Marktplaats… Voor 550 euro heb je een 16GB. Ik gebruik de mijne nu alweer drie weken.

  12. Ja klopt, hij is duurder maar ik heb’m tenminste al en met gewone Nederlandse garantie. Had m ook uit de States kunnen halen maar dit scheelt me een boel gedoe zeker als het ding vastloopt. @Patrick:

  13. Origineel geplaatst door Robert
    Ja klopt, hij is duurder maar ik heb’m tenminste al en met gewone Nederlandse garantie. Had m ook uit de States kunnen halen maar dit scheelt me een boel gedoe zeker als het ding vastloopt. @Patrick:

    Het is wereldwijde garantie. Ik heb hem ook vorige week op marktplaats gekocht! Nederlandse app store is er inmiddels ook, dus ik zie geen enkele reden om hem niet nu al te kopen! Misschien maar een paar tientjes meer dan dat hij straks in de winkel gaat kosten!

    Groetjes een meer dan tevreden iPad-bezitter!

  14. Ik vind het ronduit belachelijk dat Apple dat zo laat gebeuren.
    Ik hoop echt dat ze de iPhone niet ZO versprijd gaan leveren over de landen. Een week ertussen net als vorig jaar heb ik helemaal geen problemen mee…

  15. Blij dat je tevreden bent met je veel te dure iPad Robert. Garantie hebben wij VS kopers ook, voor maar 420 euro. 😉

  16. Tsja dat zal wel. Ik kan hier terug naar een balie met een medewerker erachter als er iets aan de hand is. Bovendien kon ik ‘m niet in de States bestellen. Maar alle waar naar z’n geld; mn punt was alleen maar dat ik hem gewoon in nederland heb gekocht. Da’s alles…

  17. Zijn er meer mensen die een ipad via Borderlinx uit de VS hebben laten overvliegen en de BTW dubbel hebben moeten betalen? Ik probeer nu al een maand mijn geld terug te krijgen van Borderlinx. Ik heb ook ander spul via Borderlinx laten verzenden en ze hebben ruim 400 dollar van mij ontvangen voor duty en tax maar dit niet doorbetaald aan de ned douane/belasingdienst waardoor ik dus aan de deur nogmaals heb moeten betalen. Ondanks een directe toezegging dat ik mijn geld zou terug krijgen indien in zou aantonen dat ik ook aan de deur betaald heb, wat ik gedaan heb, houden ze nu opeens de boot af en krijg ik steeds een mailtje dat het zaakje binnen 24 tot 48 uur afgehandeld is. En dan hoor ik 5 dagen niets meer van ze totdat ik zelf contact opneem. En dan komt weer de mededeling dat het binnen 48 uur rond is.

    Ze wachten zogenaamd op een reactie van DHL maar ik heb zelf van DHL alle papieren binnen 2 uur na mijn eerste verzoek ontvangen en naar Borderlinx toegezonden. Het lijkt op oplichting of fraude. Ik overweeg en advocaat in te schakelen maar dat gaat me zeker meer dan 400 dollar kosten, en dat weet Borderlinx duidelijk ook.

    Indien er meer mensen zijn die met de btw zijn opgelicht door Borderlinx dan kunnen we wellicht samen aktie ondernemen.

  18. Ook op 22mei een verzendbevestiging gehad. Iemand een idee wanneer deze op mijn duitse post adres gaat aankomen? Mogelijk zelfs eerder als 28mei?

  19. @Mark: In de mail van Apple staat dat ze op of voor de 28e geleverd worden. In de VS hebben sommigen het ook een dag eerder ontvangen, dus wie weet heb je mazzel!

  20. Ga op 2 juli naar Manchester (UK) en denk toch dat ik met iets extra weer thuis kom…

  21. Afgelopen week 2×2 stuks van de 3G versie besteld. Aflevering op een adres in Duitsland. (creatief met accounts zeg maar)

    Toen stond de datum nog op 7 Juni. Afwachten of dat nu nog gaat lukken.

    Voorlopig nog maar even (zonder 3G) op de WiFi versie.

    De iPad is een heerlijk apparaat voor op de bank, de macbook is sindsdien bijna werkeloos geworden. 😉

  22. ja maar nadeel is dat er geen hoessie in de winkel te krijgen is (zelfs niet in de apple stores (die niet van apple zelf zijn)) met als reden, ja hij wordt (officieel) nog niet in NL verkocht, mijn god, komen ze daar uit een ei ofzo?

  23. Origineel geplaatst door ivan
    ja maar nadeel is dat er geen hoessie in de winkel te krijgen is (zelfs niet in de apple stores (die niet van apple zelf zijn)) met als reden, ja hij wordt (officieel) nog niet in NL verkocht, mijn god, komen ze daar uit een ei ofzo?

    De hoesjes/screenprotectors zijn te bestellen op Dealextreme.com. Heb de hoesjes eerder binnen gehad als de iPad zelf.

    Ook zijn ze hier nog eens stukken goedkoper.

  24. Overigens geldt wat het in het artikel staat niet alleen voor Europa, maar ook voor alle andere landen, zoals Canada waar hij officieel op de 28-ste uitkomt.

    @ivan, op http://ipodhoes.nl/ verkopen ze ook iPad hoezen. Ik heb er al een besteld daar en was snel in huis. Nu alleen nog een iPad zien te krijgen!

  25. Heb via marktplaats een mooie leren hoes besteld voor 21,95 en uit voorraad geleverd. Past perfect.

  26. Ik wil een iPad 32gb. Hoe kom ik daar nu het makkelijkste aan?

  27. Ik rijd vrijdagochtend a.s. vroeg vanuit Den HAag naar net over de grens in Duitsland, om een poging te wagen…. Iemand die mee wilt rijden om zo de reiskosten wilt drukken?

  28. Helaas ben ik niet de hele dag beschikbaar. Anders had ik graag de reiskosten gedeeld. Om me nou ziek te melden op werk is ook weer zoiets…

  29. Origineel geplaatst door Ojee99
    Ik rijd vrijdagochtend a.s. vroeg vanuit Den HAag naar net over de grens in Duitsland, om een poging te wagen…. Iemand die mee wilt rijden om zo de reiskosten wilt drukken

    Yes yes ik ben vrijdag vrij!! Dus rij ik vrijdagochtend om 4 uur a.m. weg uit het mooie Broekland (lees: Deventer) richting Hamburg om daar toch in de rij aan te sluiten om 2 Ipads mee te nemen richting NL. 1 voor mijn vader en 1 voor mij!

  30. Mocht iemand nog geen 2e iPad meenemen. Dan stel ik me graag beschikbaar als 2e koper. Benzinekosten wil ik dan uiteraard delen. (Kan alleen niet meerijden.)

  31. Origineel geplaatst door Hzengerink
    Yes yes ik ben vrijdag vrij!! Dus rij ik vrijdagochtend om 4 uur a.m. weg uit het mooie Broekland (lees: Deventer) richting Hamburg om daar toch in de rij aan te sluiten om 2 Ipads mee te nemen richting NL. 1 voor mijn vader en 1 voor mij!

    Ik wil dat zelf ook wel doen, maar ik ben zo bang dat er dan al zoveel mensen voor de deur liggen dat het niet mogelijk is om er nog een te krijgen. En dan vind ik het wel zonde om zo’n stuk te rijden.

  32. Zojuist mijn UPS tracking nummer gechecked. Mijn iPad staat in een UPS warehouse in Praag met de status UPS INTERNAL …. iets

    Dit betekend kort gezocht (Na wat speurwerk), dat er niet eerder geleverd wordt als vrijdag. Apple blijkt dit bewust te doen.

    Toch nog even wachten dus.

  33. @Mark van Veggel:
    Ja dat was met de VS zendingen ook. Apple heeft er met UPS een afspraak over gemaakt.

  34. Origineel geplaatst door Bert
    Origineel geplaatst door Bert Ik wil dat zelf ook wel doen, maar ik ben zo bang dat er dan al zoveel mensen voor de deur liggen dat het niet mogelijk is om er nog een te krijgen. En dan vind ik het wel zonde om zo’n stuk te rijden.

    Tjah het is een pokke eind rijden, maar ik ga er vanuit dat apple er voldoende op voorraad heeft liggen, en het is het avontuurtje wel waard, en ik rij met iemand mee die er een afspraak in de buurt heeft.

  35. Mijn in Duitsland bestelde iPad zou op7 juni worden verzonden. Vandaag, de 29ste mei, kreeg ik bericht dat hij al verzonden is. Toch voldoende voorraad?

  36. @Marc: maar woon je dan in duittsland ofzo, want als je een nederlands adres hebt kun je hem niet voorbestellen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.