Nieuwe documentaire Objectified volgt topontwerpers als Jonathan Ive

Filmmaker Gary Hustwit is bezig met een documentaire over ontwerpers en de producten die ze maken. Jonathan Ive komt erin voor, maar ook Andrew Blauvelt, Marc Newson, Karim Rashid en als enige Nederlander: Hella Jongerius uit Rotterdam.

jonathan iveFilmmaker Gary Hustwit is bezig met een documentaire over ontwerpers en de producten die ze maken. Jonathan Ive komt erin voor, maar ook Andrew Blauvelt, Marc Newson, Karim Rashid en als enige Nederlander: Hella Jongerius uit Rotterdam. De documentaire probeert de creatieve processen van ‘s werelds meest invloedrijke productontwerpers in beeld te brengen: hoe worden producten zoals de iPhone, de MacBook Air, een Leica-camera of de FLIP Mino gemaakt?


De film gaat later deze maand in premiere op het South by Southwest Film Festival in Austin, Texas. Daarna trekt de film langs festivals zoals de MIX09-conferentie in Las Vegas en is later ook in Amsterdam te zien. Hieronder kun je alvast de trailer van Objectified bekijken.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Meer info: Objectified
Via: iphoneblog

Liever iets minder kunstzinnigs? Kan ook! Apple heeft een Italiaans iPhone-reclamefilmpje met de titel ‘Lonely Planet’ uitgebracht:

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
9 maart 2009 om 11:06
Categorie
Apple

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.