Nieuwe Parrot AR.Drone 2.0 te zien op de CES? #ces2012

(Laatst bijgewerkt: ) · Gonny van der Zwaag

ardrone-2Vandaag arriveren tech-journalisten massaal in Las Vegas om verslag te doen van de CES, ’s werelds grootste beurs voor consumentenelektronica. Twee jaar geleden was de Parrot AR.Drone dé sensatie van de beurs en het lijkt erop dat fabrikant Parrot ook dit jaar weer iets heeft gepland. De standruimte van Parrot kondigt de Parrot AR.Drone 2.0 aan met de slogan ‘fly – record – share’.

De beursstands zijn nog niet klaar, maar dat weerhoudt verslaggevers van sites als Tweakers, Gizmodo en Engadget niet ervan om alvast achter de schermen rond te kijken wat er wordt opgebouwd. Het zou bij de Parrot AR.Drone 2.0 kunnen gaan om een compleet nieuwe uitvoering van de iPhone-bestuurbare helikopter, of om een firmware-update waardoor nieuwe functies beschikbaar komen. Als op 10 januari de beurs officieel van start gaat, weten we meer. Het zou kunnen gaan om een Parrot AR.Drone met betere camera, langere gebruiksduur, hogere snelheid en misschien de mogelijkheid om filmpjes op te nemen die je meteen via sociale netwerken kunt delen?

Via: Engadget

Update: inmiddels is er een foto van de AR.Drone 2 gelekt.

parrot_ardrone_2

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.