Breaking
Apple's maart 2024-aankondigingen
UPDATED
Toon of verberg de lijst met posts

Nieuwe Apple Watch Hermes vanaf vandaag in de verkoop

Apple's nieuwste reclamespotje toont de nieuwe Apple Watch Hermes-collectie, die op 23 september in de verkoop gaat.

Hermes Apple Watch

Je dacht misschien dat de stroom aan nieuwe producten met de iPhone 7 en Apple Watch Series 2 alweer voorbij is, maar er komen dit najaar nog een paar nakomertjes aan. Vandaag gaat de nieuwe Apple Watch Hermes in de verkoop en over een paar weken komen ook nog de Apple Watch Nike+ en AirPods uit.

Nieuwe Apple Watch Hermes

Onderstaand filmpje is de eerste reclamespot die Apple voor Hermes heeft gemaakt. Het 30 seconden durende filmpje toont op allerlei manieren handen: je ziet geschilderde handen, hands die schaduwpoppen maken, vogels vasthouden, draad opwinden en fruit plukken. Ondertussen zie je dat de nieuwe Apple Watch Hermes-bandjes, met enkele en dubbele band. Ook is de huiskleur van Hermes (oranje) vaak te zien in het spotje.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

De Apple Watch Series 2 Hermes gaat vandaag in de verkoop, zowel online als via de fysieke winkels. Helaas zul je er vanuit Nederland wel iets meer moeite voor moeten doen, want er zijn geen officiële verkooppunten in ons land. De speciale uitvoeringen waren de afgelopen maanden alleen verkrijgbaar in de Brusselse Apple Store. Je vindt in de Belgische Apple Store dan ook alle officiële prijzen. De nieuwe uitvoering met gesplitst bandje (zie hieronder) gaat €1769 kosten en is alleen beschikbaar in 38mm inclusief Watch.

Apple Watch Series 2 met bandje van Hermes

Ook zijn er nieuwe kleuren voor de enkele (€1369) en dubbele bandjes (€1519), die eveneens inclusief Watch geleverd worden. Er zitten speciale wijzerplaten bij en de doos is voorzien van inscriptie. Alle modellen zijn vanaf 23 september (vandaag) officieel verkrijgbaar, een week nadat de normale Apple Watch Series 2 in de verkoop ging.

Bekijk ook

Apple Watch Hermès: alles over deze exclusieve collectie

De Apple Watch Hermès is een exclusieve collectie horloges, ontstaan uit een samenwerking tussen Apple en modehuis Hermès. Waar zijn ze te koop, wat is er zo bijzonder aan? Dat lees je hier!

Conan doet een Apple-reclamespotje

De schrijvers van de talkshow Conan hadden wat tijd over en besloten een grappig filmpje over Apple’s reclamespots te maken. Ze kondigen de AirBag aan, een revolutionaire nieuwe tas om je boodschappen (of je overbodig geworden gadgets) in te doen.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Nu de aankondiging van de iPhone 7 achter de rug is, moeten sommige mensen nog steeds wennen aan het idee dat de koptelefoonaansluiting weg is en dat Apple nieuwe AirPods gaat introduceren. Vandaar de AirBag, een verbazingwekkende uitvinding gebaseerd op de papieren tas. Zo heel gek is het idee trouwens niet, want Apple heeft daadwerkelijk patent aangevraagd op een papieren tas.

Apple patent papieren tas

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.