Nederlandse iPad kost 420 euro en komt in september, denkt Chocomel

· Gonny van der Zwaag

chocomelChocomel organiseert een spelletje waarmee je 4 exemplaren van de Apple iPad kunt winnen. De prijs “ter waarde van 420 euro” kan echter pas in september worden uitgekeerd “in verband met de beschikbaarheid van dit nieuwe product in Nederland”, aldus de actievoorwaarden. FrieslandCampina, de fabrikant van Chocomel, heeft misschien geheime connecties met Apple.

Maar de kans is ook aanwezig dat een enthousiaste marketingmedewerker maar wat uit de (chocolade)duim heeft gezogen: gezien de schrijfwijze van het woordje iPad (I-pad) is het in ieder geval niet iemand die goed heeft opgelet. Ook heeft Chocomel verzuimd te vermelden om welk type iPad het gaat. We vermoeden dat het gezien de lage prijs van €420 de 16GB-uitvoering met alleen Wi-Fi is.

Het Chocomel-spelletje is als Flash-game op Hyves te vinden. Apple heeft zelf nog niet bekendgemaakt wanneer de iPad in Nederland op de markt komt en hoeveel het apparaat dan gaat kosten. De lancering in enkele Europese landen is verschoven naar mei; Nederland hoort niet bij die eerste groep landen. De prijzen in euro’s zullen pas in mei bekend worden gemaakt, liet Apple kortgeleden weten.
chocomel ipad

Via: MobileCowboys

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.