Nano-simkaartknipper laat je oude sim in iPhone 5 gebruiken

· Bastiaan Vroegop

Nano-simknipperBen je van plan om de iPhone 5 te kopen, dan heb je ook een nano-simkaart nodig. Deze kun je in veel gevallen bij je provider halen, maar je kunt er ook voor kiezen om je huidige micro-sim tot een nano-simkaart om te knippen. Ben je bang dat het knippen van je eigen nano-sim niet gaat lukken, dan kun je een speciale simkaartknipper kopen bij YoYoBase.

Door je nano-sim in de knipper van YoYobase te stoppen, wordt hij in de breedte en lengte tot de juiste grootte geknipt. Het hulpmiddel maakt je simkaart alleen niet dunner, iets dat nano-sims ook zijn. De maker raadt je daarom aan om met schuurpapier op de achterkant van je simkaart te vegen.

Je moet wel erg graag je eigen simkaart willen knippen om van de nano-sim gebruik te willen maken. Het bijknippen van je simkaart lijkt in de eerste instantie handig voor mensen die de iPhone 5 eerder in het buitenland gaan kopen of die liever geld besparen op een nieuwe simkaart. De knipper kost alleen $23,99, omgerekend ruim 18 euro. Dat terwijl je bij KPN 17 euro kwijt bent om je simkaart om te ruilen voor een nano-sim, een bedrag dat bij andere providers lager ligt. Daarnaast moet je ruim 20 dollar betalen aan verzendkosten als je de simknipper binnen een week in huis wil hebben: de gratis verzendoptie doet er 15 tot 25 werkdagen over.

Via iDownloadBlog.

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er als de kippen bij als ergens gelekte iPhone-onderdelen of Apple Store-geruchten opduiken. Kijkt een keer of honderd per dag op zijn spacegrijze Apple watch Sport.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.