Met Moment-lenzen wordt fotograferen met iPhone 7 nog leuker

Moment zorgt dat je je iPhone 7 kunt uitbreiden met allerlei lenzen, zodat je nog meer uit de camera haalt.

De iPhone 7 gaat ervoor zorgen dat je meer foto’s gaat nemen, zeker als je de portretfunctie op de 7 Plus tot je beschikking hebt. Het is daarbij eigenlijk jammer dat Apple geen oplossing heeft bedacht om je iPhone-camera nog verder uit te breiden met lenzen. Fabrikanten zoals Moment en Olloclip verzinnen daarom andere oplossingen, om de camera toch uit te breiden met extra accessoires. Moment helpt je alvast uit de brand, met een speciale bevestigingsplaat voor bestaande lenzen.


Moment-lenzen, ook voor iPhone 7

Moment-lenzen voor iPhone 7

Bij de iPhone 7 draait alles om de camera en met de lenzen van Moment kun je er nog veel meer uit halen. Bij Moment kun je kiezen uit een groothoeklens, telelens, super-fisheye en macrolens. Ze kosten rond de $100. Had je al zo’n setje lenzen gekocht, dan is het niet weggegooid geld, want voor $10 koop je de speciale Moment Mounting Plate waarop je de lenzen kunt bevestigen, ook als je een iPhone 7 of iPhone 7 Plus hebt. Bezitters van de iPhone 7 Plus moeten wel even opletten: de achterplaat is alleen geschikt voor de standaardlens van dit model, niet voor de tweede camera. In een uitgebreide blogpost leggen de makers uit door welke hoepels ze moesten springen en welke ontberingen ze moesten doorstaan om het lenzensysteem ook geschikt te maken voor de Plus.

Bekijk ook

Met Moment haal je meer uit je iPhone-camera

Met de lenzen van Moment kun je nog meer uit de camera van de iPhone halen. De kwalitatief goede lenzen bevestig je eenvoudig aan je iPhone en ze maken fantastische foto's.

Wil je liever een hoesje om de lenzen aan te bevestigen, dan kost dat je $50. Met de bijbehorende (gratis) Moment-app maak je nog mooiere foto’s met deze speciale lenzen.

Moment: designproces voor de iPhone 7 Moment achterplaat

Wil je meer weten over de camera van de nieuwste iPhones, lees dan onze iPhone 7 cameratest met alle informatie over de nieuwe zoomfunctie, portretfunctie en meer.

https://www.iculture.nl/reviews/iphone-7-plus-camera/

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.