Reacties voor: Mobistar kondigt oude databundel aan: Mobile Mail&Surf Max

Mobistar heeft vandaag een nieuw data-abonnement aangekondigd. Naast Mobile Mail&Surf komt er nu ook een Max-abonnement met een bundel van 2 GB dataverkeer.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Belachelijk hoe ze iedereen in België afzetten met dat dataverkeer… ADSL vond ik al van de gekken maar dit is nog erger.

  2. Merk ook op dat dit een extra abonnement is bovenop een bestaande Mobistar abonnement. Dus ik neem aan dat je dit niet kan combineren met pre-paid.
    Het goedkoopste abonnement is 10€/maand. Dit zou dus een totaal maken van 40€.

    Hopelijk komen ze morgen met iets scherpere prijzen! :p

  3. En 7,2 Mbit is ook niet misselijk.

  4. Leuke verdeling trouwens 30€ = 2 Gb en 18€ = 200Mb. Man man man. Arm België

  5. Ik heb zelf nog nooit een data abbo gehad, hoeveel kost een bundel van 2GB bij jullie in Nederland? Ik ben uiteraard van plan de iPhone te kopen als hij hier uitkomt, dus als dit idd zo duur is hoop ik ook dat ze morgen met iets beters komen. Maar ik vrees ervoor, we zitten op dat vlak een stuk achter op Nederland.

  6. Typisch … zucht… geld klopperij… Morgen verwacht ik dan ook weer woekerprijzen. En ik hoop dat men eens stilstaat bij het feit van mensen die reeds lang mobistar abonnee zijn… maar denk dat we best wel eens zullen ervoor gestraft worden.

  7. In nederland zijn alle bundels onbeperkt volgens mij en kosten ze alle rond de 10 euro per maand. Tenzij je hogere snelheden wilt hebben maar dan zijn alle bundels nog steeds onbeperkt.

  8. Ik vreesde hieral voor. Maar ik had echter gehoopt dat de iPhone eindelijk iets aan die prijzen kon doen. Niet dus 🙁

    De prijzen zijn gewoon schandalig hoog! Deze getallen komen gewoon nog eens extra boven het maandabonnement. Zielig van onze Belgische operatoren!

  9. @Bart, hier in NL…. 10EUR

  10. @Ludacriss: Ja, ze kosten wel allemaal rond de 10 euro, maar echt onbeperkt zijn ze niet. Bij KPN en Vodafone geldt een Fair Use Policy dat je bijv. 10x het gemiddelde gebruik mag hebben. Ga je daarover, dan krijg je volgens mij 3x een waarschuwing en pas daarna brengen ze het dataverkeer in rekening. Best soepel hoor. Tot 2 jaar geleden kregen mensen nog wel eens een ‘bill shock’, maar tegenwoordig moet je het wel heel bont maken.

  11. ik heb bij proximus net een data abo genomen, want zonder abo betaalde ik 19 euro (!!!) voor 3000 kb. Abo is 15 euro voor 50 MB.. schandalig… :-/

  12. Laten jullie ook berichtje na bij Mobistar, aub.
    Heb mijn bijdrae al gedaan. Als er veel hun gal spuwen, wie weet…
    Een gefrustreerde belg… wil nu even in nederland wonen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.