Microsoft Selfie: maak mooiere zelfportretten met deze nieuwe iPhone-app

Microsoft Selfie is een nieuwe selfie-app van Microsoft, met filters die zijn geoptimaliseerd voor zelfportretten. De app zorgt met slimme technologie ervoor dat je selfie er beter uitziet, met maar één klik.

Microsoft heeft een selfie-app voor de iPhone uitgebracht. De app met de treffende naam Microsoft Selfie (link) is te downloaden uit de App Store. Apart detail: op de screenshots van de app is een vrouw met een Microsoft-toestel te zien. Wil Microsoft ons stilletjes naar het land met de groene grasvelden lokken?

Microsoft Selfie: speciaal voor (zelf)portretten

Microsoft Selfie maakt de foto’s automatisch mooier op basis van huidkleur, leeftijd en belichting. Achteraf kun je deze aanpassingen nog wat versterken of verzwakken. Ook zitten er filters in de app, op een manier die je kent van Instagram en talloze andere foto-apps. Na het aanpassen van de selfie deel je deze op sociale media.

Microsoft Selfie

De filters in Microsoft Selfie zijn geoptimaliseerd voor (zelf)portretten en de app vereist eigenlijk maar één druk op de knop. Een doorsnee portretje levert daardoor al snel een foto op die goed genoeg is om als profielfoto op bijvoorbeeld Twitter dienst te doen. Er zitten ook ruisonderdrukking, automatische belichting en intelligente algoritmes voor het aanpassen van de foto in.

Microsoft

Microsoft is, naast Apple en Google, een van de grootste techbedrijven ter wereld. Microsoft is vooral bekend van de Windows-pc's, maar ook van Office, de Internet Explorer- en Edge-browsers, Xbox en meer. Lees alles over Microsoft op je iPhone, iPad en Mac gebruiken. Microsoft heeft meerdere apps en diensten die voor Apple-gebruikers interessant zijn, zoals Office en Outlook. Hier zie je alles op een rijtje.

Microsoft

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.