Media Markt lekt mogelijke prijzen iPad mini: 249 euro tot 649 euro

(Laatst bijgewerkt: ) · Gonny van der Zwaag

ipad mini renderHet voorraadsysteem van een Duitse elektronicaketen blijkt diverse prijzen voor de iPad mini te bevatten. De prijzen beginnen bij 250 euro en lopen op tot 650 euro. Het gaat om Media Markt in Duitsland, waar de 7,85-inch iPad mini in maar liefst zestien verschillende modellen te koop zal zijn. Het goedkoopste model van 249 euro heeft 8 GB opslagcapaciteit en is voorzien van alleen Wi-Fi. Bij de duurdere modellen zijn opslagcapaciteiten van 16, 32 en 64 GB te vinden, allemaal met alleen Wi-Fi of Wi-Fi met mobiel internet. Uit de aanduiding ‘cellular’ is niet af te leiden of het om 3G of 4G gaat.

Er is ook overlap tussen de modellen: een 8 GB iPad mini met Wi-Fi en mobiel internet is net zo duur als een 16 GB iPad mini met alleen Wi-Fi. Als de geruchten kloppen gaat Apple op 23 oktober de iPad mini aankondigen. Uitnodigingen daarvoor zouden rond 16 oktober verzonden moeten worden.

ipad mini prijzen mediamarkt

Update 22:30 uur: 9to5Mac meldt via Twitter dat zij zeker zijn dat de prijzen nep zijn.

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.