Man monteert iPad in keukenkastje [video]

· Jelle Ages

iPad in keuken Wil je tijdens het kokkerellen in de keuken een beetje afleiding? Dan kun je een iPad in het keukenkastje monteren, zoals de man in dit filmpje. Bij het bereiden van de maaltijd kun je zo even een filmpje kijken, het laatste nieuws lezen, of nog beter: recepten opzoeken en gebruiken.

De man heeft een gat gemaakt ter grootte van het scherm van een iPad (inclusief een halve cirkel voor de home-knop) in één van zijn keukenkastjes, om er vervolgens zijn iPad achter te hangen. De iPad zit tevens aangesloten op een geluidsinstallatie die zich in het keukenkastje bevindt. Op deze manier kan hij makkelijk een liedje opzetten en tegelijk op het eten blijven letten.

“My wife thought I was nuts – until she saw the results.”


Filmpje:

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Jelle Ages (1994) brengt al sinds zijn derde levensjaar veel tijd door achter de computer. In 2008 kocht hij een iPod touch. Hij was zeer enthousiast over het apparaat, maar wilde er ook mee kunnen bellen. Daarom kocht hij op 11 juli 2008 een iPhone 3G en werd sindsdien een vaste bezoeker van de iPhoneclub. Van Apple komt Apple, dus een paar maanden later was hij de trotse bezitter van een iMac.
Jelle is geïnteresseerd in alles wat met iPhone, Mac en Apple te maken heeft. Hij fotografeert, speelt toneel, accordeon en games.
Jelle zit nu in de tiende klas van de Vrije School (4-HAVO) en hoopt na de middelbare school HBO Journalistiek te gaan doen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.