Maak een iPhone-standaard van een paperclip

· Ramy Mobarak

iPhone paperclipstandaardDit is waarschijnlijk de goedkoopste iPhone-standaard die je zelf kunt maken, en handig is hij ook. Dean van DeanYing.com had even snel een iPhone-standaard nodig om goed een film te kunnen kijken. Na een korte, niet echt succesvolle zoektocht op internet naar iets wat hij even snel in elkaar kon flansen bedacht hij er zelf maar een. Een paperclip heeft hij zo omgebogen dat je iPhone er sowieso horizontaal in past. Je iPhone past er ook verticaal in, alleen blijft hij dan niet altijd rechtop staan.

Na het rechtbuigen van de paperclip kun je hem in vorm buigen. Hoe je dit precies moet doen kun je op zijn website vinden. Daar heeft hij een template gemaakt die je uit kunt printen en langs je paperclip kunt houden, zodat je het zelf niet eens meer hoeft te meten. De template kun je op DeanYing.com vinden.

Met dank aan alle tipgevers!

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Ramy Mobarak (1992) zit op dit moment in het examenjaar van de HAVO, met als doel hierna HBO te gaan doen. Daar is hij van plan een computer- en/of internet-gerelateerde studie te volgen, zoals communicatie en multimedia design. Ramy was eerder initiatiefnemer en oprichter van iPhoned.nl, maar is na verkoop van die website op het aanbod ingegaan om voor iPhoneclub.nl te schrijven.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.