Reacties voor: Loxet: automatisch je auto openen via Bluetooth

Met de Loxet kun je automatisch je autodeuren openen en sluiten door middel van Bluetooth. Het kastje dient ook als diefstalbeveiliging.
Lees het complete artikel → Loxet: automatisch je auto openen via Bluetooth
Sander Kleijn - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Handig als je telefoon weer eens leeg is, of kapot gevallen of gestolen… De sleutel werkt niet meer zoals beschreven in de tekst, en al kom je er met de ouderwetse sleutel in dan start hij ook niet zonder je telefoon. Of ben ik nu heel negatief?

  2. Ja, een beetje wel. Je kunt de auto ook nog steeds met de originele sleutel openen en starten.

  3. Bluetooth staat bij mij uit op m’n 6+.
    Dan gaat de accu 4 dagen mee ipv 1.
    Ik weet niet wat Apple met BT doet, maar het zit niet helemaal goed in iOS. Terwijl BT low-energy consumption zou moeten zijn…

  4. Origineel geplaatst door Anonymous: Bluetooth staat bij mij uit op m’n 6 .
    Dan gaat de accu 4 dagen mee ipv 1.
    Ik weet niet wat Apple met BT doet, maar het zit niet helemaal goed in iOS. Terwijl BT low-energy consumption zou moeten zijn…

    Onzin, als jij je BT uitzet om batterij te besparen, zet je waarschijnlijk ook je gps uit, die laatste neemt wél daadwerkelijk batterij, BT 4.0 echt niet.
    Mocht mijn aanname over je gps onterecht zijn en je echt een verschil van meerdere uren op een lading merkt, door je BT, zou ik lekker terug gaan naar de winkel, want dat kan echt niet

  5. Bedankt voor de tip! Gelijk gebacked, ben heel benieuwd hoe dit in de praktijk gaat werken

  6. @biteMark: Thank you for backing our project! 🙂 We did a lot of tests with different software and BLE chips and managed to make the device very reliable now.

  7. Nu nog met startknop ipv sleutel.

  8. Mensen , leuk zo een appie wat je deur open doet. Maar er zijn een paar keerpuntje. Deze Loxet werkt alleen op low energy mobieltjes en er zijn nog al wat mensen met een android 4.o en een wat oudere iphone. Deze mensen kunnen hier dis niets mee. Er is in Brazilië een bedrijf , geleid dor een Hollander , die een appaat heft ontwikkeld voor alle telefoons ( behalve low energy wat wel is ontwikkeld maar nog niet gefabriceerd i.v.m. het patent aangevraagd) en deze werkt zonder App , volledig handsfree en gebruikt niet meer energie dan de Bluetooth normaal doet want er is geen data overdracht. werkt op Android , Iphone en ander mobieltjes zonder OS. Loxet is waarschijnlijk vergeten dat de low energy nog te nieuw is om grote aantallen te verkopen. IK heb m uit brasil en werkt top , en de deur die open ik met m,n afstandsbediening. Deze schakelt de motor uit na 50 tot 100 mtr en maakt de auto weer volledig bruikbaar als je binnen een afstand komt van 20 mtr. S ´nachts je Bleutooth uit en je auto heeft ook een startonderbreker. Stukken beter en voor alle mobieltjes. Toppie.

  9. @Tobias: Ik zelf gebruik een startonderbreker uit Brazilië welke , i.v.m. carjacking , de motor ook uitgeschakeld na een bepaalde afstand en tijd en mijn batterij blijft gewoon hetzelfde , deze gebruikt geen extra energie van je batterij. Is iets duurder en opent gen deuren maar daar heb ik de afstandbediening voor. Gebruikt ook geen app of zo , en kan ook op phones zonder android. Zo hoefde ik niet weer een nieuwe telefoon te kopen met low energy BT.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.