Logitech CREATE-toetsenbord voor 9.7 iPad Pro heeft ruimte voor Apple Pencil

Het verlichte Logitech CREATE-toetsenbord voor de iPad Pro is nu ook beschikbaar voor de 9,7-inch iPad Pro. Deze versie bevat net als de grote variant verlichte toetsen, maar heeft als extraatje plek om je Apple Pencil op te bergen.

Logitech CREATE toetsenbord met Apple Pencil voor 9,7-inch iPad Pro.
Het handige Logitech CREATE-toetsenbord dat verscheen bij de release van de 12,9-inch iPad Pro, is nu ook beschikbaar voor de 9,7-inch versie van Apple’s nieuwste tablet. Het Logitech CREATE-toetsenbord maakt gebruik van de Smart Connector voor de koppeling tussen het toetsenbord en de iPad Pro, waardoor het ook niet nodig is om het toetsenbord apart op te laden.


Logitech CREATE toetsenbord voor 9,7-inch iPad Pro.

Logitech CREATE met Apple Pencil-houder

De nieuwe versie van het Logitech CREATE-toetsenbord is nagenoeg hetzelfde als de 12,9-inch versie, maar heeft wel enkele verschillen. De grote versie is beschikbaar in rood, zwart, zwart met zilver en blauw met zilver, maar de nieuwe kleinere versie is alleen beschikbaar in compleet zwart of compleet blauw. Wel heeft deze versie nog een handige extra functie, want binnenin is plek vrijgemaakt om de Apple Pencil op te bergen. Deze mogelijkheid heeft de grote versie van het toetsenbord niet.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Verder bevat deze nieuwe versie ook de verlichte toetsen waarvan de helderheid zelf in te stellen is. Zoals gezegd wordt de Smart Connector gebruikt om de verbinding te leggen tussen het toetsenbord en de iPad Pro, terwijl hij zo ook wordt voorzien van stroom. Logitech is één van de weinige bedrijven die volop gebruikmaakt van de Smart Connector. Naast dit Logitech CREATE-toetsenbord, heeft de accessoiremaker ook de Logi Base uitgebracht. Dit is een dock om je iPad Pro mee op te laden terwijl hij in een horizontale positie staat.

Bekijk ook

Logi BASE: eerste oplaaddock met Smart Connector voor iPad Pro

De Logi BASE is een nieuwe oplaaddock voor de iPad Pro die gebruikmaakt van de Smart Connector. Hierdoor kun je je grote of kleine iPad Pro op zijn zij opladen, zonder dat je gebruikmaakt van de Lightning-aansluiting.

Het nieuwe Logitech CREATE-toetsenbord voor de 9,7-inch iPad Pro is beschikbaar voor €139, een tientje goedkoper dan de grote versie. Hij is onder andere te bestellen via de website van Logitech. Wil je weten of dit toetsenbord wat voor jou is, lees dan onze review van de Logitech CREATE voor de 12,9-inch iPad Pro.

Bekijk ook

Review: Logitech Create, een iPad Pro-toetsenbordhoes met Smart Connector

De Logi Create van Logitech is de eerste full-size toetsenbordhoes die je nu al kunt aanschaffen. Hoe bevalt de Logi Create, die een stuk goedkoper is dan het toetsenbord van Apple?

iPad Pro

De iPad Pro is Apple's professionele tablet. Het is de grootste en meest uitgebreide iPad, bedoeld voor zakelijk en creatief gebruik. De iPad Pro is er in twee formaten: 11- en 12,9-inch. Lees alles over de verschillende generaties iPad Pro, geschikte accessoires, prijzen en meer. De nieuwste generatie is de iPad Pro 2022.

iPad Pro

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.