LifeProof brengt vernieuwde NUUD-case voor iPhone 7 uit

LifeProof heeft nieuwe NUUD-cases voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus aangekondigd, die je toestel nog beter beschermen: tot 2 meter onder water en bij een val tot 2 meter hoogte.

LifeProof heeft een vernieuwde versie van de waterbestendige NUUD-case uitgebracht. De nieuwe modellen zijn bedoeld voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus en hebben een iets ander design, zodat er rekening wordt gehouden met de grotere camera’s. Ook is de waterbestendigheid nog verder verbeterd tot 2 meter diepte en de iPhone overleeft in deze case een val van 2 meter hoogte.


Lifeproof NUUD voor iPhone 7

LifeProof NUUD voor iPhone 7

De nieuwe NUUD-cases hebben een transparante achterkant, zodat je de originele kleur van je iPhone blijft zien. Er is ook gesleuteld aan de doorgifte van audio, zodat je muziek en telefoongesprekken beter kunt horen. Je kunt kiezen uit meerdere kleuren, die voor ca. €90 in de winkel liggen. Ze zijn er ook voor andere iPhone-modellen. Bij de iPhone 7 kun je kiezen uit de kleuren zwart, zeegroen, middernachtblauw en paars.

Lifeproof NUUD case voor iPhone 7

In een filmpje is te zien hoe je deze hoezen installeert en na gebruik weer open maakt. Hiervoor gebruik je een speciaal hulpstukje. Dit zorgt ervoor dat de iPhone beschermd is tegen stof, sneeuw, water en vallen. De iPhone is zelf al behoorlijk verbeterd qua stof- en waterbestendigheid, maar met deze hoes wordt het nog net iets beter. Het scherm blijft bij deze case onbedekt. Je kunt ook kiezen voor de LifeProof FRE, een model dat ook voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus verkrijgbaar is. Die heeft wel een ingebouwde screenprotector.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Als het om waterdichte iPhone-hoezen gaat, dan is Lifeproof wel het bekendste merk.

Bekijk ook

Voorkom nattigheid met deze waterproof cases voor de iPhone

Ben je regelmatig in de buurt van water en wil je het zekere voor het onzekere nemen? Overweeg dan deze waterproof cases voor je iPhone. Handig in het (zwem)bad, tijdens watersport, op het strand of in de sneeuw. Kies uit waterproof cases van bekende fabrikanten en ontdek ook een goedkopere truc.

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.