LifeProof FRE Power batterijhoes houdt je iPhone 6s langer opgeladen

LifeProof FRE Power is een batterijhoes voor de iPhone 6s, waarmee je toestel tweemaal zo lang meegaat. De hoes beschermt ook tegen zand, stof, water en sneeuw.

LifeProof FRE Power case voor iPhone 6sMensen die van rugged beschermhoezen houden, kennen Lifeproof al wel. Deze fabrikant maakt hoezen voor de iPhone die tegen water, stof, zand en vuil kunnen. Het nieuwste model houdt bovendien je batterij opgeladen. De nieuwe LifePrfoof FRE Power batterijcase voor de iPhone 6s. is nu in pre-order te bestellen.


LifeProof belooft een verdubbeling van de batterijtijd als je deze hoes aanschaft. De fabrikant denkt dat het vooral van pas komt bij mensen die Live Photos en 4K-video’s willen schieten, omdat daar je batterij sneller van leeg gaat. Toch zit er een relatief bescheiden reservebatterij in de FRE Power, met een capaciteit van 2.600 mAh. Precies genoeg om de gebruiksduur van de iPhone te verdubbelen.

LifeProof doorsnede van case voor iPhone 6sDe hoes zelf beschermt tegen vallen, water, vuil en sneeuw, dus ook handig tijdens het snowboarden in de wintermaanden. Een ingebouwde screenprotector voorkomt dat het scherm van je iPhone 6s gekrast raakt, terwijl je toch alle knoppen en functies kunt blijven gebruiken. Ook de selfie-flitser en de Touch ID-knop werken nog gewoon. Heb je een iPhone 6 dan is dat geen probleem: deze beschermhoes is er ook geschikt voor. Op bovenstaande foto zie je een doorsnede, waaruit af te leiden is uit hoeveel lagen de hoes is opgebouwd.

LifeProof vraagt $130 voor deze hoes, die verkrijgbaar is in de kleuren zwart, blauw en wit en vanaf 6 november wordt uitgeleverd aan de eerste belangstellenden.

Onderstaande filmpjes laten zien hoe de soortgelijke beschermhoes voor de iPhone 6 werkt. Die is in Nederland voor €129 te koop.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=cd1wZbYbIk4


https://www.youtube.com/watch?v=tXwGKIQmFtk

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.