Reacties voor: Lala brengt iPhone-app uit, muzieknummers voor 10 cent

Lala gaat een iPhone-applicatie uitbrengen, waarmee je streaming muziek kunt luisteren. Extra nummers koop je voor 10 dollarcent per stuk, maar je kunt er alleen online naar luisteren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 20 reacties

  1. Dit zal Apple leuk vinden, klinkt als serieuze concurrentie voor Apple.

  2. Origineel geplaatst door BeruelDit zal Apple leuk vinden, klinkt als serieuze concurrentie voor Apple.

    En daarom wordt deze app dus niet goedgekeurd.

  3. Ben beneiuwd of Apple inderdaad toestemming gaat geven. Is inderdaad directe concurrentie van iTunes. Wordt meteen weer duidelijk dt Apple de dictator van je iPhone is. Alleen zij bepalen wat je kan doen met je iPhone zonder jailbreak.

  4. @wvb22 – Dat vind ik toch te kort door de bocht! Je kan toch gewoon iedere MP3 toevoegen aan iTunes (en die hoeft niet persé van de iTunes Store te komen) en dan op je iPhone zetten?
    Alleen deze specifieke app waarschijnlijk niet wegens directe concurrentie, maar heb je die app nodig op je iPhone? Dan doe je dat toch via je desktop/laptop?

  5. Ik gebruik liever Simplify..kun je alle nummers die op je computer staan of op je vrienden hun computers staan streamen naar je Iphone.
    Kun je dus onderweg naar het werk je muziek beluisteren die op je computer staan zonder dat je ze naar je Iphone hoeft up te loaden.

  6. Dat is inderdaad waar, maar mijn punt blijft geldig: Apple bepaalt wat jij met je telefoon kan/mag doen. Anderzijds moet ikook eerlijk toegeven dat ik niet veel functies mis op de iPhone behalve dan een knap navigatieprogramma. En ook daar geldt voor dat Apple waarschijnlijk bepaalt welk programma ik gebruik van moet maken. Het zou mij niet verbazen als Apple de voorkeur heeft voor een amerikaanse producent en tom tom buiten sluit. Dus in die zin is Apple wel degelijk de dictator van je telefoon. Maar goed kan ik niet te lang over klagen want ik wist wat ik kocht en heb de nadelen van de iPhone op de koop toegenomen. Voor de gemiddelde consument, die gewoon een “hippe” telefoon wil is het erger vind ik, want noch de verkopers noch Apple rept daar een woord over in hun informatie.

  7. Ik ben benieuwd of Apple deze applicatie toelaat. Hier zal wel duidelijk uit blijken om welke reden ze bepaalde applicaties buiten de Appstore houden, want als ze deze niet toestaan kan dat enkel vanwege de concurrentie voor iTunes Store zijn. Het hele duplicatiebeding vind ik überhaupt al erg opmerkelijk gezien je hiermee dus ook direct concurrentie geen kans geeft (monopolie).

    Ik begin me steeds meer aan te irriteren dat Apple zijn iPhone zo gesloten houdt. De reden die ze voorheen altijd gebruikten (op gesloten systemen kunnen we kwaliteit beter garanderen) begint steeds meer te vervagen en het begint steeds meer op monopoliegerichte restricties te lijken.

    Ik zeg: het is tijd voor Neelie Kroes om de voorbind***** uit de kast te halen

  8. Ik gebruik liever Simplify..kun je alle nummers die op je computer staan of op je vrienden hun computers staan streamen naar je Iphone.
    Kun je dus onderweg naar het werk je muziek beluisteren die op je computer staan zonder dat je ze naar je Iphone hoeft up te loaden.

    Klopt, werkt prima, maar dan moet je wel je Mac of PC altijd hebben aanstaan…

  9. Origineel geplaatst door DejiveIk gebruik liever Simplify..kun je alle nummers die op je computer staan of op je vrienden hun computers staan streamen naar je Iphone.
    Kun je dus onderweg naar het werk je muziek beluisteren die op je computer staan zonder dat je ze naar je Iphone hoeft up te loaden.

    hmm. ok. Ik was schijnbaar in een grot ofzo toen dit bekend werd in Aug.

    Hoe werkt dit dan op je iPhone? Moet ik wel eerst iets installeren op mijn iPhone neem ik aan?

  10. Lala is alleen available in de VS. Leuk berichtje dus, maar werkt voor ons niet. Helaas.

  11. Jup! 🙂@Rob

  12. @wvb22 – Jij lijkt me een typisch gevalletje “maar snel jailbreak uitvoeren, als je dat niet al gedaan hebt”! 😎

  13. Origineel geplaatst door Buur@Robhttp://www.simplifymedia.com/

    Dat had ik al, maar nu de link met de iPhone, app store en installeren dus?

    Of anders?

  14. @wvb22 – Ach de gemiddelde consument die een hippe telefoon wil zou nog helemaal niks geen programma’s installeren op hun windows mobile telefoon. Dus ja apple bepaald wat er in de app store komt maar mensen die ik ken hebben nog geen 5% procent van de apps op hun telefoon die ik heb door simpelweg de appstore te bezoeken.. Het is maar hoe je het bekijkt.

  15. @ M1ch3l

    Dus jij downloadt alle proggies uit de appstore die de gemidelde jan Windows Mobile L. links laat liggen.
    Druk baasje zal je zijn !

  16. Wordt niet goed gekeurd dit. iTunes Store bevat de iPhone al dus weer copy van functionaliteit.

  17. @Rob – En natuurlijk ook het begeleidende programmaatje voor jouw besturingssysteem. Want die werken samen. Lees anders de FAQ en uitleg en zo zelf eens door?

  18. klopt, je computer moet aan staan, maar heb ergens gelezen dat je je computer ook in slaapstand kan zetten en toch verbinding met internet kan laten houden..ergens een instelling?

    Verder, als je 10 vrienden hebt die hun muziek wil delen met je wat op hun computer staat is er altijd wel 1 die aan staat..ach, vind het een hardstikke leuke programma..

  19. “Je kunt alle tracks uit de catalogus eenmalig gratis beluisteren voordat je ze koopt.”

    Toch een gewaagde actie, er zijn voor Mac’s en PC’s al heel lang en heel veel “streamrippers” te vinden. Zal ook best wel eens voor de iPhone gaan komen en dan betekend dat dus dat je het bij die ene keer luisteren meteen kunt “opnemen”. Of zit er hier en daar een reclame-boodschap doorheen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.