Reacties voor: Laatste geruchten nieuwe iPad: meer RAM en foto van retina-display

In aanloop naar de iPad-aankondiging van vanavond duiken er nog steeds nieuwe geruchten op over het apparaat. Zo zou hij 1 GB werkgeheugen hebben en toch geen quad core processor.
Elger van der Wel -

Reacties: 23 reacties

  1. De foto blijkt nep te zijn, zoals ook al te lezen is op Razorionfly.

    https://twitter.com/#!/chronic/status/177367820819103744

    [Update] – Whilst we still personally believe the iPad 3 will feature a “Retina” display, it appears the image above may have been sent to a number of sites overnight – (including RazorianFly) – and @Chronic has confirmed that the image is, in fact, “fake”.

    http://www.razorianfly.com/2012/03/07/ipad-3-will-have-a-retina-display-photo/

  2. Wat een gedoe zeg… We horen het vanzelf allemaal wel lijkt me…

  3. Mijn verwachting voor vanavond.

    Nieuwe ipad nieuwe apple tv
    Meer ram 
    Retina
    LTE

    Nieuwe Apple TV
    Meer ram 
    1080P
    Appstore voor TV zenders en Games.

    One more thing…? Geen 

    Wat ik hoop…. Houd je vast. 

    iOS 6 preview van Scott Forstal. 
    Mountain lion Preview duo presentatie van Scott Forstal en Phil schiller de reden waarom ze er samen staan is omdat iOS 6 als fullscreen app kan draaien binnen mountain lion. Phil shiller praat het aan elkaar en Scott Forstal laat het zien. 

    Daarna introduceert Phil schiller de nieuwe imac lijn met kantelbaar scherm. Heb je de iMac staand dan is hij in Mountain Lion modus. Heb je de imac liggend gaat hij over in iOS modus en werkt touch. iCloud verbind al je bestanden aan elkaar. Dus was je in iwork bezig dan kan je in iWork verder aan het zelfde bestand tussen iOS en mountain lion.  Phil schiller kondigt dan een nieuwe SDK aan die je als ontwikkelaar laat ontwikkelen voor iOS en Mountain lion. 

    Dan roepen ze een ontwikkelaar van microsoft op het podium en die demonstreert hoe naadloos microsoft office in iOS modus werkt op de iMac en iPad. En laat zien dat alle features ook werken in mountain lion. 

    Daarna brengen ze gameloft naar voren en hij laat zien dat ze een nieuwe game hebben die zowel onder Mountain lion werk als iOS 

    Hij word onderbroken door scot en die gaat verder over de vernieuwde Apple TV. Game loft neemt het weer over van scot en laat zien dat je die game nu prima op je apple tv in 1080p kan spelen zonder lag. Bedient met je iDevice 

    De one more thing is geen kleinere maar juist een grotere iPad. 13″ en 15″ met de zelfde technologie als de iMac. Alleen dan met een switch zodat je kan kiezen of je wil werken in iOS modus of Mountain lion. Hij is even dik als een macbook air en werkt met multitouch wacom pen en muis. Is gericht op de mobiele professional en gaat vanaf €999 in 13″ oplopend naar €1499 voor de 15″ versie. De specs zijn het zelfde als de huidige MBA lijn. 

     

  4. Origineel geplaatst door Kasuja
    Mijn verwachting voor vanavond.Nieuwe ipad nieuwe apple tv Meer ram  Retina LTENieuwe Apple TV Meer ram  1080P Appstore voor TV zenders en Games.One more thing…? Geen Wat ik hoop…. Houd je vast. iOS 6 preview van Scott Forstal.  Mountain lion Preview duo presentatie van Scott Forstal en Phil schiller de reden waarom ze er samen staan is omdat iOS 6 als fullscreen app kan draaien binnen mountain lion. Phil shiller praat het aan elkaar en Scott Forstal laat het zien. Daarna introduceert Phil schiller de nieuwe imac lijn met kantelbaar scherm. Heb je de iMac staand dan is hij in Mountain Lion modus. Heb je de imac liggend gaat hij over in iOS modus en werkt touch. iCloud verbind al je bestanden aan elkaar. Dus was je in iwork bezig dan kan je in iWork verder aan het zelfde bestand tussen iOS en mountain lion.  Phil schiller kondigt dan een nieuwe SDK aan die je als ontwikkelaar laat ontwikkelen voor iOS en Mountain lion. Dan roepen ze een ontwikkelaar van microsoft op het podium en die demonstreert hoe naadloos microsoft office in iOS modus werkt op de iMac en iPad. En laat zien dat alle features ook werken in mountain lion. Daarna brengen ze gameloft naar voren en hij laat zien dat ze een nieuwe game hebben die zowel onder Mountain lion werk als iOS Hij word onderbroken door scot en die gaat verder over de vernieuwde Apple TV. Game loft neemt het weer over van scot en laat zien dat je die game nu prima op je apple tv in 1080p kan spelen zonder lag. Bedient met je iDevice De one more thing is geen kleinere maar juist een grotere iPad. 13″ en 15″ met de zelfde technologie als de iMac. Alleen dan met een switch zodat je kan kiezen of je wil werken in iOS modus of Mountain lion. Hij is even dik als een macbook air en werkt met multitouch wacom pen en muis. Is gericht op de mobiele professional en gaat vanaf €999 in 13″ oplopend naar €1499 voor de 15″ versie. De specs zijn het zelfde als de huidige MBA lijn.  

    maar das een gokje, toch?
    mooie presentatie zeg ik

  5. @Kasuja

    Dat zou eens mooi zijn! Hmm… Ik heb wel een iMac 27″ van een halfjaar in mijn woonkamer staan… Misschien dat ik het dan vervang door zo’n “touch” iMac! Ongelooflijk veel mogelijkheden voor zoiets, vooral voor grafische vormgevers/tekenaars die dan een gigantisch LCD tekenbord hebben 🙂

  6. klinkt goed!! @ hierboven

  7. Origineel geplaatst door Kasuja
    Wat ik hoop…. Houd je vast. 

    Geniaal! Ik hoop met je mee 😀

  8. Kijk eens naar de ‘last-minute rumor’ van 9to5mac:
    http://9to5mac.com/2012/03/07/last-minute-rumor-apple-snuck-senseg-haptic-feedback-into-the-new-ipad/

    zou toch geweldig zijn als er zo’n scherm in komt te zitten?

  9. oow ik zie net dat @nicky wat eerder was!

  10. Nadeel is dat het absoluut niet werkt om met je hand de hele tijd naar een scherm op te tillen. In dat geval kan je beter de iMac plat op je bureau leggen ipv op een standaard.

  11. @tisroodentweet:

    Gakje droom diepe wens.
    Als het waar blijkt snap ik icloud ook gelijk.

  12. @Zotheid:

    daar is aan gedacht in mijn voorstel 😛

  13. @Kasuja: Mooie verwachting! 😉

    Kan mij iemand vertellen waar alles te volgen zal zijn? En als er een livestream zou komen waar ik die dan zou kunnen vinden?

  14. Waar kunnen wij het volgen over de ipad 3?

  15. En dan wordt het uiteindelijk: Een iPad 2S …
    Met enkel:
    Siri
    Retina
    en een A6 processor….

    Zoals ze deden bij de 4S toen dacht iedereen dat het de iPhone 5 ging heten en waren er toen ook al hoesjes en foto’s gelekt van nieuwe uiterlijkheden.

    Oke.. Ik zelf ben een gebruiker van een iPhone 4S en ben er heel blij mee! Ik vind mijn iPhone prachtig zoals hij er nu uit ziet =p

    Misschien koop ik dit jaar nog een iPad (waarschijnlijk 3 ) maar eerst nog een vakantie job vinde =p

  16. Ik voorspel een 17″ iPad en retina screen met ingebouwde Apple TV 🙂
    daardoor komt ook de ouderwetse album hoes weer terug in itunes.

  17. @O.Olivier: Engadget is wel een goede site voor het volgen van het event, met veel foto’s en tekst

  18. @O.Olivier:
    Engadget is een goede website voor het volgen van het event, met veel foto’s en tekst

  19. of kijk een van deze link die Bas heeft verzamelt

    http://basvanderploeg.nl/event/

  20. @lonerider:
    @Mr. X:
    @kasuja:

    Bedankt, hiermee heb ik alles wat ik nodig heb,
    de ustream staat al klaar en is aan het aftellen 😉

  21. het appleevent is vanaf nu te volgen op nu.nl

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.