Reacties voor: iTunes Match en iTunes 10.5 beta 6.1 uitgebracht voor ontwikkelaars

Apple heeft iTunes Match beschikbaar gesteld via de vanochtend vernieuwde iTunes 10.5 beta 6.1. Daarmee wordt het mogelijk om muziek die je elders hebt gekocht/gedownload voor 25 dollar per jaar om te ruilen voor iTunes-muziek.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Ik las op MacRumors dat je jouw in iCloud opgeslagen muziek overal (met internetverbinding) kunt streamen EN downloaden.
    Het goede hiervan is dat het veel opslagcapaciteit op je iPhone scheelt.
    Het slechte hiervan is dat je met de stijgende prijzen en dalen datalimieten snel in de problemen zult komen.

    Maar ja, aangezien de providers een toename van het mobiel internet-gebruik door deze dienst niet KUNNEN zien aankomen, hebben ze natuurlijk alle recht om straks de prijzen wederom te verhogen…

  2. Ik heb zojuist geprobeerd een Match account aan te maken met m’n US account. Helaas lukt dat niet. Je moet echt een US Creditcard gekoppeld hebben. Met tegoed van bijvoorbeeld iTunes tegoedbonnen werkt het helaas niet.

    Zijn er andere NL devs die het al wel aan de praat hebben gekregen?

  3. hier een filmpje, kan inderdaad streamen….

    http://www.youtube.com/watch?v=-3ShM5jm4sQ

  4. En wat met muziek die je geript hebt en een hogere bitrate hebben dan 256?worden deze dan ook vervangen naar een bitrate van 256?want dat zou wel een stap terug zijn dan.

  5. Ik blijf rustig bij Spotify, lijkt me nog altijd de beste oplossing.

  6. Kijk, dit heb ik dus nodig. Ik hoop wel dat ik straks op een iets simpelere manier een hoop nummers kan downloaden naar m’n iPhone; vast wel. Op de Mac een playlist maken en op de iPhone op ‘download all’ klikken. Denk ik

  7. Zelfde vraag hier. Lukt me niet via iTunes Gift card en geen US credit card beschikbaar..

    Origineel geplaatst door Paul van Dijk
    Ik heb zojuist geprobeerd een Match account aan te maken met m’n US account. Helaas lukt dat niet. Je moet echt een US Creditcard gekoppeld hebben. Met tegoed van bijvoorbeeld iTunes tegoedbonnen werkt het helaas niet.Zijn er andere NL devs die het al wel aan de praat hebben gekregen?

  8. Maar als je nu een liedje hebt dat bijvoorbeeld 23 sec langer duurt dan dat in de itunes store, herkent ie dat dan ook?

    Want ik download soms nog liedjes van youtube en die zijn meestal niet dezelfde lengte als in de itunes store.

  9. @Wouter Goossens: Itunes gift cards zijn landgebonden. Gift cards uit belgie werken niet in US itunes store en omgekeerd ook niet.

  10. Helaas helaas, er is maar beperkte toegang dus niemand kan nu zichzelf nog aanmelden voor de service.

    “iTunes Match beta testing has begun with an initial set of developers. Over the next days, we will continue to expand our testing. Please check back later to subscribe”

  11. Als het een kwestie is van land gebonden gift cards dan kan je via itunescode.nl US giftcards kopen

  12. Heb een USA gift card 😉

    Origineel geplaatst door Miel
    @Wouter Goossens: Itunes gift cards zijn landgebonden. Gift cards uit belgie werken niet in US itunes store en omgekeerd ook niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.