iTunes-cadeau: Intense Mini Mix van Armin van Buuren gratis

· Gonny van der Zwaag

armin van buurenDJ Armin van Buuren geeft vandaag met het Koninklijk Concertgebouworkest een concert tijdens de koningsvaart in Amsterdam. Willem-Alexander en Maxima waren twee jaar geleden ook al eens achter de draaitafels van Armin van Buuren te zien. Niet geheel toevallig dus, dat het iTunes-koninnedagcadeau vandaag een single van Armin van Buuren is.

Het gaat om de 4,5 minuten durende Intense Mini Mix, waarin nummers als Waiting for the Night, Pulsar, Forever is Ours en Love Never Came voorbijkomen. Het is meteen ook het laatste cadeau dat Apple ter gelegenheid van Koninginnedag weggeeft. Eerder zagen we een single van Caro Emerald, de biografie van voormalig Koningin Beatrix en de game Multiponk langskomen. Al deze cadeaus waren gedurende één dag gratis (dus nu niet meer).

Downloaden: Intense Mini Mix (Waiting for the Night) (tijdelijk gratis, normaal €1,29)

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze in haar vrije tijd over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Ze is bijna altijd online.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.