iTunes 12 Dagen Cadeaus – dag 5

· Gonny van der Zwaag

12-dagen-cadeausApple’s 12 Dagen Cadeaus-actie is al lekker op gang gekomen, met een grote variatie aan cadeautjes: muziek, apps, een boek en gisteren ook nog een bonusgame, Chuggington Traintastic Adventures (pak snel mee, want hij is nog steeds gratis!). Vandaag heeft Apple weer gekozen voor muziek: een mini-album met drie nummers die in bijna alle iTunes-landen hetzelfde is. In Spanje is vandaag een muziekalbum van een lokale artiest te krijgen, Alejandro Sanz. En in Canada geeft Apple een tv-serie weg: de pilotaflevering van ‘How I Met Your Mother’. Het volledige lijstje vind je hieronder.

In Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Engeland en andere landen die we gecheckt hebben is het cadeau… een mini-album van Ed Sheeran. Wie kent ‘m niet? Vier miljard mensen zagen Sheeran optreden tijdens de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen in Londen, eerder dit jaar. Hij gaf daar een indrukwekkende vertolking van het nummer ‘Wish You Were Here’ (filmpjes van het optreden zijn op YouTube te vinden). Voor het 12 Dagen Cadeau met de naam ‘Holiday Gift’ heeft de zanger een selectie van drie nummers gemaakt, die hij live zong tijdens het iTunes Festival 2012. Het gaat om de nummers Drunk, Small Bump en The City.

Om de nummers te downloaden ga je naar de 12 Dagen Cadeaus-app op je iPhone, iPod touch of iPad. In de app vind je knoppen om de drie nummers te downloaden. Je kunt ook naar iTunes gaan en daar op de banner ’12 Dagen Cadeaus’ klikken of op één van onderstaande linkjes klikken. Om content uit buitenlandse App Stores te downloaden moet je wel beschikken over een lokaal account in het betreffende land.

ed sheeran

Met dank aan Jamal Aouahoud voor het checken van de iTunes-cadeaus in alle iTunes-landen.

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.