iTunes 12 Dagen Cadeau – dag 11

(Laatst bijgewerkt: ) · Gonny van der Zwaag

12-dagen-cadeausNog één dag, dan is de iTunes 12 Dagen Cadeau-actie alweer afgelopen. Op de voorlaatste dag tracteert Apple je op een muziekvideo, die bij een breed publiek in de smaak zal vallen (al zullen er altijd mensen zijn die op iets anders hadden gehoopt). Geen nood! Want Rusland levert de oplossing in deze misère: het Russische cadeautje is ook in alle andere iTunes-landen te downloaden en is Engelstalig, dus zonder problemen ook te gebruiken als je in Nederland of België woont.

1directionIn Nederland en België is het iTunes-cadeau vandaag: de muziekvideo Little Things van One Direction! Er zijn tassen, schoenen en andere merchandise van 1D te krijgen, dus een muziekvideo kan er ook nog wel bij. Mocht het je smaak zijn, dan is dat mooi meegenomen. Zo niet, dan moet je vandaag zeker even bij de actie AppEvent kijken, want daar is de app Write On Track vandaag gratis, een app waarmee je het aantal woorden in een tekst kunt tellen. Handig voor mensen die veel schrijfopdrachten voor school of werk moeten maken en daarbij een vast aantal woorden moeten opleveren.

Hieronder zie je de volledige lijst:

paint my catOm content uit buitenlandse App Stores te downloaden heb je een iTunes-account van het betreffende land nodig. Het Russische cadeau, de app Paint My Cat, is ook vanuit de App Stores in andere landen gratis te downloaden en is bedoeld voor kinderen. Paint My Cat bevat een soort kleurplaten met augmented reality-technologie. Je kunt kleuren en andere onderdelen van de game naar eigen wens aanpassen. Leuk om samen met de kids te ontdekken! Je kunt eigen afbeeldingen gebruiken die je met de camera van de iPhone of iPad maakt. De app is vrij van reclame en heeft leuke kattengeluidjes.

Net als alle voorgaande keren hielp Jamal mee met het achterhalen van alle internationale cadeaus. Dankjewel!

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.