iPod touch vertraagd door tekort aan touchscreens

De productie van de iPod touch heeft vlak voor de feestdagen vertraging opgelopen, vanwege een tekort aan touchscreens. De prijzen van NAND-flash raakten daardoor ook weer verstoord.

De levering van de iPod touch is vertraagd omdat er een tekort is aan touchscreens, zo zegt Digitimes. De Taiwanese website beweert dat Apple eigenlijk van plan was om de wereldwijde distributie snel op te voeren, omdat de feestdagen er bijna aankomen. Maar door een tekort aan touchscreens kan pas eind van de maand weer in grote hoeveelheden worden geproduceerd.


Het uitstel heeft ook effect gehad op de prijzen van flashgeheugen, die zich door de sterke vraag naar de iPod touch zouden herstellen. Door het uitstel konden NAND-flashproducenten niet de geplande leveringen aan Apple doen. Ze moesten daardoor andere afnemers zoeken. Digitimes denkt dat het op lange termijn niet te verwachten is dat de prijzen van flashgeheugen zich gaan stabiliseren.

Kerst

Kerst: voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar. Je kunt je huis gezellig maken met kerstverlichting met HomeKit of je kerstboom met een slimme stekker geschikt maken voor bediening op afstand. Ook hebben we apps voor kerstkaarten en diverse andere artikelen om de sfeer erin te brengen! Ook zonder geld uit te geven, want door je Memoji een kerstmuts te geven voel je je helemaal feestelijk. Liever lui op de bank? Met onze lijst met kerstfilms vind je bij elke streaming aanbieder een passend aanbod.

Kerst

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.