Reacties voor: iPod touch-gebruikers melden grafische problemen bij iOS 4.3

Gebruikers van de iPod touch melden een probleem na de update naar iOS 4.3. Het scherm flikkert en ze hebben last van overlappende iconen.

Reacties: 51 reacties

  1. En wat ik kan melden is een factory unlocked iPhone 4 (UK model) die door de upgrade naar iOS 4.3 gelocked is geraakt! Er is al wat meer over te lezen op internet.

    De iPhone 4 is nutteloos geworden. Er is namelijk geen ‘officiele’ simkaart waarmee de iphone geactiveerd kan worden.

    Ik kan hem niet meer gebruiken!

  2. Merkte het ook al, behoorlijk irritant, vooral bij het lockscreen opvallend aanwezig. Dit moet apple erg snel oplossen want deze glitch is ook nog eens super lelijk en ongewild.

  3. Ik heb ook het grafische probleem.
    Erg irritant. Bijna alle icoontjes hebben er last van

  4. Ach ja beter dan ern ipod die bricked(lang geleden). Ik vind dat ze wel eens een beter test team mogen aannemen…

  5. Kent iemand die achtergrond die hij heeft?

  6. Origineel geplaatst door Stefan Van der KuijlEn wat ik kan melden is een factory unlocked iPhone 4 (UK model) die door de upgrade naar iOS 4.3 gelocked is geraakt! Er is al wat meer over te lezen op internet.De iPhone 4 is nutteloos geworden. Er is namelijk geen ‘officiele’ simkaart waarmee de iphone geactiveerd kan worden.Ik kan hem niet meer gebruiken!

    Jailbreak hem. Een wereld gaat voor je open.

  7. Zou het mogelijk zijn op dit de screenshot functie te kunnen vast leggen? Video is erg blurry.

  8. En Apple gaat weer de fout in met een overhaaste release… Hardleers bedrijfje daar in Cupertino

  9. Daar heb ik nog geen last van gehad met m’n iPod touch 4 iOS4.3 🙂 ( gelukkig maar ;p)

  10. Hier ook hetzelfde probleem! Merkte het meteen de dag dat 4.3 uitkwam! Dacht dat t aan me ipod touch 4g lag, maar zelfs na factory reset, nog steeds t zelfde! iOS 4.3 veroorzaakt ook werk geheugen problemen heb ik ondervonden! Ondanks meerdere malen herstarten, blijven apps gewoon crashen!! Vraag me af wat voor soort mensen die software updates testen!? Want dit merk je toch meteen! En zeker voor zo’n bedrijf als apple! Zit nu opgescheept met chrashende ipod touch, en kan ook niet terug naar 4.2.1 zonder jailbreak!

  11. Bij mijn iPhone 4 bleek na de update er geen data-verbinding meer te zijn. T-mobile adviseerde mij om de iPhone bij “algemeen”, “stel opnieuw in” en dan “herstel alle instellingen” te activeren. En ja hoor de data-verbinding is weer hersteld. Alleen de achtergrondfoto was verdwenen; maar de rest is gewoon blijven staan.
    Hans

  12. Inderdaad. Ook problemen met iphone 4 sedert 4.3. Valt telkens terug op: GEEN SERVICE, paar sec nadien vraagt hij om aan te sluiten op itunes en in herstel te gaan. Is niet gebonden aan een bepaalde operator want ik ben Belgische gebruiker en heb zowel Proximus, Mobistar, Base, Mobile Vikings uitgetest met prepaid kaart. Telefoon binnen gedaan in de hoop dat ze het bij apple oplossen. Gemiddeld 4 keer per dag viel de boel uit en kon ik niets meer met iphone……. Vind dat apple hier zeer licht over gaat……

  13. Dit gebeurd ook bij het locken van mijn iPod Touch 2G MC model iOS 4.2.1 dan flikkert die ook en zie je een kleine streep die later verdwijnt (zie je in het ligt als je hem lockt) andere ook?

  14. Ik merkte het vooral bij flipbook. De scherpte van de foto’s is echt een stuk minder geworden.

  15. Onvoorstelbaar ! Mijn iPhone 4 crasht , is opeens gelockt? -was unlocked via T-Mobile.
    Heb hem terug gezet op 4.2.1 en nu werkt alles gewoon weer?
    Ook de unlock is weer terug.
    Ik snap niet wat er loos is bij Apple maar dit slaat alles .

  16. Flitsend!

  17. Geen enkel probleem met mijn iphone 4 op vodafone netwerk op ios 4.3

  18. @Thomas1: Hoe heb je het terug gezet naar 4.2.1?

  19. Blij dat ik verstandig ben geweest en niet heb geupdate 😀

  20. Bij mij met iPhone4 en Vodafone geen problemen met iOS 4.3.

    Behalve …
    dat de instellingen bij de APN voor Vodafone weer (automatisch) verkeerd stonden, die worden nl. (steeds na een upgrade) op een particuliere APN ingesteld ipv een APN voor zakelijke klanten.
    Na handmatige aanpassing werkt ook 3G weer zoals verwacht.

  21. Toevoeging: soms flikkert het wifi icoontje (zoals in het filmpje) en soms is het wifi icoontje weg terwijl er wel internet verbinding is

  22. Klopt heb ik ook 🙁

  23. jullie zijn allemaal apples beta testers denk ik, apple should make sure thier firmware works before general release to the public , it seems to me apple only care about sales and not after sales support

  24. @nibs: Neen hoor nibs, ben geen tester of niks. Vind dit echt wel ****** en te gek voor woorden….. Hoop op spoedige oplossing, wel al ondertussen anderhalve week zonder iphone

  25. Origineel geplaatst door Monsta
    Zou het mogelijk zijn op dit de screenshot functie te kunnen vast leggen? Video is erg blurry.

    dit heb ik al geprobeerd maar steeds als ik dat doe is de screenshot wel goed dus zonder strepen

  26. Weet iemand mischien hoe je op de ipod touch 4g de software terug zet naar ios 4.2.1 van ios 4.3 want ik heb hetzelfde probleem met die flikkerende streepjes enz. op de lockscreen scherm.

  27. mn iPod heeft vaak ook dat het rond het wifi logootje flikkert -daarintegen doet mn iPad het perfect op 4.3, incl multitouch gestures!

  28. Origineel geplaatst door Jamal
    Hier ook hetzelfde probleem! Merkte het meteen de dag dat 4.3 uitkwam! Dacht dat t aan me ipod touch 4g lag, maar zelfs na factory reset, nog steeds t zelfde! iOS 4.3 veroorzaakt ook werk geheugen problemen heb ik ondervonden! Ondanks meerdere malen herstarten, blijven apps gewoon crashen!! Vraag me af wat voor soort mensen die software updates testen!? Want dit merk je toch meteen! En zeker voor zo’n bedrijf als apple! Zit nu opgescheept met chrashende ipod touch, en kan ook niet terug naar 4.2.1 zonder jailbreak!

    Als een app blijft crashen, dan is hij nog niet ge-update naar 4.3. Maar als het een standaard app is dan is het natuurlijk wel vreemd.
    Het zijn trouwens vooral leden van de Software Developers Program die de beta’s uit testen en bugs rapporteren. Nu vraag ik me alleen af of deze bugs ook al in de beta’s + GM voorkwamen of dat Apple toch een kleine aanpassing aan de officiële versie hebben toegevoegd.
    Heb je je iPod trouwens eerst op 4.2.1 gejailbreaked en de SHSH-blobs opgeslagen? Want dan je gewoon downgraden.

  29. Ik heb een iPod touch (3-generatie) & na install van nieuwste systeem upgrade werd m’n beeld op het scherm enkele maten groter waardoor ik m’n beveiliging niet kon verwijderen en dus niets meer kon doen! Pas na een totaal / fabriek herstel was de iPod weer bruikbaar. Maar m’n database is leeg!

  30. Alvin – tiny umbrella heeft 4.2.1 opgeslagen dus kon ik downgraden naar mijn vorige O.S
    Jailbroken iPhone 4 .

  31. Gelukkig heb ik mijn iPod Touch 4g nog niet geupdate!
    Zit op 4.1 met untethered jailbreak en dat hou ik voorlopig lekker zo 🙂

  32. iPod touch 4G 32GB iOS 4.3 – Ja, ik heb dit probleem ook!

  33. Ik heb hier dus ook last van op de iPod Touch 4G 8GB maar alleen bij de meldingen

  34. ik heb last van dat die vast loop plus als ik hem opstart dan blijft die bij het icoontje van apple echt waardeloos weet iemand een oplosing?

  35. Ik heb precies hetzelfde dit moet echt snel veranderen

  36. Aan al degenen die terug willen en shsh blobs hebben: Link. zou voor 4.3 normaal ook moeten lukken

  37. Sinds de updat heb ik ook veel meer last van crashen van apps op mijn iPad… maarja dat hoeft niet aan iOS te liggen toch (ook mail app crasht)

  38. Ja heb ik ook. Echt irritant. En het is ook op andere plekken.

  39. @Monsta: nee kan niet want zodra je screenshot neemt gaat het tijdelijk weg

  40. Hier op mijn Vodafone Iphone 4 geen bereik problemen. Wel merk ik dat de core animaties haperend gaan. Als je ik m unlock heb je toch zo.n core animatie en die gaat aanzienlijk minder soepel. Heb nu ook in Angry Birds haperend beeld als de ‘wereld’ verschuift.
    GGRRRRRRRRRRRRRRRRR

  41. Origineel geplaatst door Yuri
    Wel merk ik dat de core animaties haperend gaan.

    Had ik ook, tot ik de VPN verbinding (stond uit nota bene???) die ik had weg haalde. Alles is weer soepel nu!

  42. Vreemd, ik heb een iPad, iPhone en iPod touch, allemaal met iOS 4.3 en geen enkel van de hierboven genoemde problemen 😉

  43. Heb nergens last van. Ik heb een IPod touch 4, loop als een zonnetje na de update:-) vervelend voor iedereen die hier last van heeft.

  44. Heb zelf een 3GS, met 4.3 Nu al twee keer gehad dat midden in een telefoongesprek (KPN) mijn iPhone naar een Apple-vlam gaat. Herstart alleen mogelijk na
    aansluiting op stopcontact.

  45. Apple, maak supersnel 4.4 of update weer naar 4.2.

  46. Heb ik effe een groot geluk dat ik hem niet geüpdatet heb naar 4.3! Maar dat ik eerst op een unterhered jailbreak wacht(te). Hopen dat apple snel met 4.4 komt!

  47. hahhahahaha

    Mr. Blurrycam was helaas iets te nadrukkelijk aanwezig bij het maken van deze video, maar je krijgt wel een indruk wat er aan de hand is.

    hahahahhahah goeie!

  48. Hier ook bij het wifi signaal icoontje, knippert soms met wat spikkels ez. Zelfde met muziek play/pause knopje in appswitcher.

  49. en ook hier zie je dat het update systeem van apple ook hard faalt..
    een snelle bugfix kan namelijk niet komen, want het is gwn geen snelle bugfix maar een uur lang aan iTunes hangen -,- wie heeft daar nou zin in?

  50. Ik heb hetzelfde probleem,
    Bij my geeft het wi-fi icoontje steeds schichten…(om het maar zo te noemen)
    Sommige games sluiten zichzelf na
    1 minuut af..
    Ik hoop dat het door apple gefixt word

    Alvast bedankt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.