Reacties voor: iPhoneclub SmartScreen-widget in de MediaPhone repo (jailbreak)

Naar aanleiding van onze eerdere berichtgeving heeft een van de ontwikkelaars van SmartScreen via ons contact opgenomen met de ontwikkelaar van de iPhoneclub Smartscreen-widget @JWVD om deze in de officiële MediaPhone repository op te nemen. De widget maakt het mogelijk om het laatste nieuws van iPhoneclub.nl op je lockscreen te tonen. Was het installeren van […]
Paul Pols -

Reacties: 21 reacties

  1. leuk ga ik zeker uitproberen

  2. Cool! Hoe zit het btw met de iPhoneclub app?

  3. Gaat er nou voor elke repo waar hij in verschijnt een post komen?

  4. Origineel geplaatst door Rawish
    Gaat er nou voor elke repo waar hij in verschijnt een post komen?

    Uiteraard 😉

  5. Klopt het dat je de iPhoneclub-berichtjes WEL te zien krijgt als een soort “krantenkop”, maar dat je het betreffende artikel ZELF niet kan lezen vanuit het lockscreen?
    Als je het berichtje (kopje) n. l. Aanklikt wordt hij wel blauw, alsof hij is aangeklikt en gaat laden… Bij mij gebeurt er daarna niets. Hij laat dus niet het hele bericht zien… Is dit de bedoeling?

  6. Origineel geplaatst door Rawish
    Gaat er nou voor elke repo waar hij in verschijnt een post komen?

    Het is meer om duidelijkheid te geven, en als je er last van hebt, lees je het niet.

  7. @Rawish: het feit dat de widget is opgenomen in de officiële repository van SmartScreen leek ons wel een nieuwsbericht waard en uit de eerste reacties merk ik op dat een aantal mensen daar in ieder geval blij mee waren. Officiëler dan de officiële repository wordt het niet, dus tot zover de berichtgeving daarover.

    @Bart: als het goed is zouden de items in Safari geopend moeten worden. Het probleem dat je noemt ondervind ik nu zelf ook (na de widget opnieuw via repo.media-phone.ch te hebben geïnstalleerd), ik heb daarover inmiddels contact over opgenomen met @JWVD. Waarschijnlijk gaat er vanavond nog een update richting de repository.

  8. Vind ik persoonlijk een vreemd iets dat de eerste iPhoneclub ‘push’ via een jailbreak gebruikt kan worden. Ik wacht wel op een échte iPhoneclub push applicatie via AppStore!

  9. Origineel geplaatst door HIphone
    Vind ik persoonlijk een vreemd iets dat de eerste iPhoneclub ‘push’ via een jailbreak gebruikt kan worden. Ik wacht wel op een échte iPhoneclub push applicatie via AppStore!

    iPhoneclub is oa groot geworden door jailbreak! 🙂

  10. @HIphone: dat vind ik niet kloppen, maar ik had al wel verwacht dat er een iphoneclub app zou zijn..

    on toppic: nice dat hij in de ‘officiele’ repo staat, maar als ik smartscreen (betaald) gebruik, komt hij iedere dag minimaal 4x in save mode., hebben meer mensen hier last van?

  11. Dit programma werkt dus niet. Laat ALLEEN de headlines zien. Smart Screen App heeft ook geen plekje op het springboard… Verbergt zich dus. Willen zeker voorkomen dat je het er weer af gooit. IPhoneclub-webapplicatie is ok, maar denk niet dat ze ooit een echte Applicatie gaan maken/door de keuring van Apple heen krijgen. Sinds Bright applicatie heeft, streven zij iPhoneclub behoorlijk voorbij…
    iPhoneclub blijft een beetje steken, heb ik het idee, jammer…
    :0)

  12. Origineel geplaatst door Bram Schulting
    @HIphone: dat vind ik niet kloppen, maar ik had al wel verwacht dat er een iphoneclub app zou zijn..on toppic: nice dat hij in de ‘officiele’ repo staat, maar als ik smartscreen (betaald) gebruik, komt hij iedere dag minimaal 4x in save mode., hebben meer mensen hier last van?

    nou je ben niet de enige hoor… alleen maar problemen!
    zie niets anders als safemode, ken beter lockinfo gebruike…

  13. Origineel geplaatst door Bart
    Dit programma werkt dus niet. Laat ALLEEN de headlines zien. Smart Screen App heeft ook geen plekje op het springboard… Verbergt zich dus. Willen zeker voorkomen dat je het er weer af gooit. IPhoneclub-webapplicatie is ok, maar denk niet dat ze ooit een echte Applicatie gaan maken/door de keuring van Apple heen krijgen. Sinds Bright applicatie heeft, streven zij iPhoneclub behoorlijk voorbij…
    iPhoneclub blijft een beetje steken, heb ik het idee, jammer…
    :0)

    Ik heb deze widget gemaakt om snel te kijken of er nieuw nieuws is, niet om het te kunnen lezen, reageren, forum bekijken etc. Wat de app betreft, iPhoneclub is er hard mee bezig, geef het wat tijd.

  14. Heb SmartScreen ook verwijderd, mocht constant m’n applicaties reorganiseren door crashes. En dat is niet grappig met 100 applicaties & Five row.

  15. Leuk hoor. zodra me iPhone terug is zal ik hem er op zetten 🙂

  16. @jwvd: bedankt voor de info, nu weet ik tenminste dat het niet de bedoeling van de widged is om het artikel te lezen, maar om te kijken of er iets nieuws is. De bedoeling is mij nu duidelijk, en hoef me nu niet meer af te vragen of het programma wel goed werkt op mijn iPhone… Toch wel leuk programmatje, zou HELEMAAL top zijn met lees-mogelijkheid erbij.
    Misschien een idee voor een handige programmeur/applicatiemaker…

  17. Origineel geplaatst door Rawish
    Gaat er nou voor elke repo waar hij in verschijnt een post komen?

    Het lijkt er wel op. Het geeft iFoneguide wellicht wat lucht…

  18. Hallo, ik heb zoals in het artikel beschreven beschreven staat, smartscreen lite en iPhone rss geïnstalleerd. Ik krijg wel smartscreen op mijn springboard, maar iPhone rss vind ik nergens terug. Zeker niet op mijn lockscreen .
    Help?

  19. Hallo, ik heb zoals beschreven smartscreen lite en iPhone rss geïnstalleerd. Ik krijg wel smartscreen op mijn springboard, maar iPhone rss vind ik nergens terug. Zeker niet op mijn lockscreen .
    Help?

  20. Heb alles er maar weer afgemikt. Sprong meerdere malen per dag in de Safety Mode…
    Jammer allemaal…

  21. Origineel geplaatst door Rodajo
    Hallo, ik heb zoals beschreven smartscreen lite en iPhone rss geïnstalleerd. Ik krijg wel smartscreen op mijn springboard, maar iPhone rss vind ik nergens terug. Zeker niet op mijn lockscreen .
    Help?

    Dit probleem ondervind ik ook. Bij Packages staat ie geïnstalleerd, maar ik vind hem niet terug in de SmartScreen app of op m’n lockscreen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.