iPhoneclub SmartScreen-widget in de MediaPhone repo (jailbreak)

· Paul Pols

MediaPhoneNaar aanleiding van onze eerdere berichtgeving heeft een van de ontwikkelaars van SmartScreen via ons contact opgenomen met de ontwikkelaar van de iPhoneclub Smartscreen-widget @JWVD om deze in de officiële MediaPhone repository op te nemen. De widget maakt het mogelijk om het laatste nieuws van iPhoneclub.nl op je lockscreen te tonen. Was het installeren van de widget je nog niet gelukt? Dan wordt het nu nog nét iets makkelijker.

iPhoneclub SmartScreen-widgetOm de widget te installeren start je Cydia op en ga je vervolgens naar Manage gevolgd door Sources. Controleer daar of je de MediaPhone repository geïnstalleerd hebt en voeg deze anders toe door middel van Edit, Add, apt.media-phone.ch

Je kunt daarna zoeken op iPhoneclub, dan zal de widget genaamd iPhoneclub RSS verschijnen en kun je deze installeren. Daarnaast zul je natuurlijk de gratis (Lite) of de betaalde versie van SmartScreen moeten installeren, die allebei via dezelfde repository beschikbaar zijn.

iPhoneclub RSS

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Paul Pols is onze editor en schrijver op het gebied van beveiliging. Zijn interesse voor techniek en het 'hacken' daarvan begon al vroeg. Paul ziet het jailbreaken van iPhones, iPods touch en iPads als het recht van iedere gebruiker. In het dagelijks leven is Paul werkzaam als IT Security Expert bij Fox-IT en voert in dat kader onder andere penetratietesten uit op iOS apps en devices.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.