Reacties voor: iPhone Tech Talk: Apple Nederland weet van niets?

De iPhone Tech Talk World Tour doet op 3 november Nederland aan. Maar mensen die zich hebben aangemeld weten nog steeds niet of ze welkom zijn, want er zijn nog steeds geen bevestigingen gestuurd en Apple Nederland schijnt van niets te weten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 52 reacties

  1. lol wat een slechte organisatie dan.. als er nu een week voor tijd nog zoveel onduidelijkheid is!

  2. Ik vroeg me inderdaad af waar die bevestiging blijft. Ik heb me ingeschreven voordat het vol zat en het zou toch wel fijn zijn om te weten of ik verlof op kan nemen voor die dag.

  3. Hier ook, direct ingeschreven denk dat het net 2 uur online stond, tot op heden nog geen bevestiging gekregen en heb inmiddels wel al contact gezocht met de techtalk groep zelf maar nog geen reactie terug gehad.

    Heb maar wel vrij genomen in de hoop dat het door gaat en anders heb ik een dagje vrij om zelf de coden 🙂

  4. Yeah, ook nog nix voorbij zien komen. Lekker georganiseerd.

  5. Dit klopt inderdaad, ik kreeg ook de indruk dat Apple NL hiervan niet af weet. Wij hadden via de pers route contact met Apple Nl opgenomen of we een uitnodiging konden krijgen. Dit was niet mogelijk volgens hun en volgens mij wisten ze er ook niet vanaf.

    Beet je jammer dit.

  6. Beetje jammer, ik heb ze ook nog gemaild… maar niets gehoord.

  7. Leuk dit terug te vinden op iPhoneclub.nl. Ik zag de trackback al langskomen in mijn E-Mail.

    Ik ben vanochtend gebeld door Apple (Nederland denk ik) die ook mijn bericht hadden gelezen op mijn blog. De verwondering van mij was uiteraard begrijpelijk volgens Apple. Ze hebben mij erop gewezen dat er een NDA rust op de dag wat helaas niet is gecommuniceerd concludeerde ik met hen.
    Hierop heb ik besloten om het geheel in te trekken tot zeker nader horen van Apple.

    Ik ben blij dat Apple mijn bericht serieus neemt en hiermee dus ook jonge ondernemers die met veel passie in hun zaak zitten.

    Houd vooral mijn blog in de gaten want ik laat vaker dingen langskomen die op veel andere site’s de frontpage niet halen maar minstens zo interessant zijn.

  8. @Martijn: Dus Apple maakt iets openbaar bekend, roept vervolgens dat er (op de inhoud) een NDA op rust en jij haalt snel de posting weer offline? Hmmm…

  9. Origineel geplaatst door iPhoneclub (Gonny)
    @Martijn: Dus Apple maakt iets openbaar bekend, roept vervolgens dat er (op de inhoud) een NDA op rust en jij haalt snel de posting weer offline? Hmmm…

    Sorry, Gonny. Ik wil Apple niet op hun tenen trappen en wacht even af wat ik voor bericht krijg. Zodra ik meer weer gaat het bericht wellicht zo weer online. Ik wil niet graag vanuit mijn onderneming met Apple in de clinch komen vandaar mijn besluit.
    Wat ik mijzelf nu afvraag is of ook niet leden van de Apple Developer Connection deel konden nemen? Mijn onderneming is dit wél dus wellicht kan iemand iets bevestigen die geen lid is of hij dit ook voorgeschoteld heeft gekregen toen hij zich inschreef. In principe heb ik namelijk enkel een kort mailtje gehad met dat ik geen plannen nog moest maken en geen NDA.

    Het betreft overigens het volgende stuk in de NDA waaronder de Tech Talk blijkbaar ook is komen te vallen.

    5. Nondisclosure and Nonuse of Apple Confidential Information. Unless otherwise expressly agreed or permitted in writing by Apple, you agree not to disclose, publish, or disseminate any Apple Confidential Information to anyone other than to other Registered iPhone Developers who are employees and contractors working for the same entity as you and then only to the extent that Apple does not otherwise prohibit such disclosure. Except for your Authorized Purposes as a Registered iPhone Developer or as otherwise expressly agreed or permitted by Apple in writing, you agree not to use Apple Confidential Information in any way, including, without limitation, for your own or any third party’s benefit without the prior written approval of an authorized representative of Apple in each instance. You further agree to take reasonable precautions to prevent any unauthorized use, disclosure, publication, or dissemination of Apple Confidential Information. You acknowledge that unauthorized disclosure or use of Apple Confidential Information could cause irreparable harm and significant injury to Apple that may be difficult to ascertain. Accordingly, you agree that Apple will have the right to seek immediate injunctive relief to enforce your obligations under this Agreement in addition to any other rights and remedies it may have.

  10. Origineel geplaatst door Martijn
    Wat ik mijzelf nu afvraag is of ook niet leden van de Apple Developer Connection deel konden nemen?

    Antwoord: het stond alleen voor iPhone Developer Program en/of ADC leden open om zich in te schrijven voor het event.

  11. Dus in principe had iedereen de NDA al gezien. Beetje opmerkelijk dat ik wordt gebeld terwijl de ontwikkelaar hier (http://ejohn.org/blog/iphone-tech-talk/) het complete evenement heeft omschreven. Ik vraag me nu een beetje af wat er klopt. Ik heb de ADC aangeschreven per E-Mail voor duidelijkheid rond de NDA icm de evenementen van Apple.

  12. @martijn en anderen
    Ook ik heb me direct ingeschreven. Ook nog niets gehoord. Als je wat weet of nieuws hebt, post het dan hier, zodat iedereen die gecomment heeft (en het vinkje aan heeft gezet dattie veranderingen gemaild wilt hebben) het ook weet.

  13. @Martijn – Ik heb gebeld met Apple PR en daar zijn ze nog aan het uitzoeken of alleen de inhoud van het evenement onder de NDA valt, of dat het ook voor de ‘randverschijnselen’ geldt zoals de perikelen rond de uitnodigingen. Het zou raar zijn als de NDA voor allebei geldt. Ik was van plan erheen te gaan en achteraf mensen te vragen wat ze ervan vonden. Volgens mij kan Apple dat laatste niet verbieden, zolang er niet over echt inhoudelijke zaken wordt gepraat.

    Kreeg trouwens te horen dat de bevestigingen nét verstuurd zijn.

  14. @iPhoneclub (Gonny) – Ik heb ADC een mail gestuurd met de zelfde vraag dus ik ben benieuwd.

    Ik heb tot op heden nog geen bevestiging ontvangen. In mijn geval zou deze ook eigenlijk telefonisch plaatsvinden vanuit Apple zelf ivm. mijn vraag waar ze bleven. Heeft iemand anders al wél een bevestiging?

  15. iPhone Pech Talk?

  16. Ik heb zojuist per E-Mail mijn bevestiging ontvangen. Telefonisch heeft Apple nog niks laten weten.

  17. Nou, zal zeker via post zijn, want ik heb nog geen mail binnen.

    Origineel geplaatst door iPhoneclub (Gonny)
    @Martijn – Ik heb gebeld met Apple PR en daar zijn ze nog aan het uitzoeken of alleen de inhoud van het evenement onder de NDA valt, of dat het ook voor de ‘randverschijnselen’ geldt zoals de perikelen rond de uitnodigingen. Het zou raar zijn als de NDA voor allebei geldt. Ik was van plan erheen te gaan en achteraf mensen te vragen wat ze ervan vonden. Volgens mij kan Apple dat laatste niet verbieden, zolang er niet over echt inhoudelijke zaken wordt gepraat.

    Kreeg trouwens te horen dat de bevestigingen nét verstuurd zijn.

  18. Jawel, uitnodiging ontvangen

  19. Jup bevestiging binnen 🙂

  20. Hier nog niets binnen…

  21. @ideveloper – Dit kan tot ongeveer morgen duren. Dergelijke mailings gaan in delen aangezien er anders hun servers kuren krijgen.

  22. @Martijn: Dit is toch geen massamailing? Ik schat dat er per meeting niet meer dan 200 tot 500 mensen worden uitgenodigd (geen idee eigenlijk, ik gok maar wat). Dat is makkelijk in een paar batches binnen een uur te doen. Wereldwijd zal het om niet meer dan 10.000 mailtjes gaan. Ik durf te wedden dat Apple op een doorsnee dag veel grotere aantallen reclamemailtjes over Apple Store-acties rondstuurt.

    Bij mij ook nog niets binnen.

  23. @iPhoneclub (Gonny) – Ik denk dat er 10 per minuut worden verstuurd op dit moment. En aangezien dat dit internationaal wordt aangestuurd en er nog wel wat meer events zijn zal dit even duren vrees ik. 🙂

  24. Ik heb ook zojuist per E-Mail mijn bevestiging ontvangen.

  25. Wordt er vanuit iPhoneclub nog een meeting nadien georganiseerd? Bijvoorbeeld een drankje met z’n alle ergens in een café in Delft? Iemand in voor dit idee?

  26. Weet iemand of Apple ook laat weten dat je NIET kunt komen omdat het vol zit? (Nog niets ontvangen.)

  27. Zojuist per email bevestiging ontvangen van m’n inschrijving. Wel vreemd dat ze het iPhone Tech Talk Amsterdam noemen, en het in Delft houden…. scheelt toch wel een aantal kilometers en compleet andere route rijden..

  28. Same here ook nog niks ontvangen hoop het eigenlijk wel 🙂

  29. Privé of bedrijf?

  30. Prive.

  31. voor mij privé. Is dat een probleem?

  32. Dat kan een reden zijn… Kan mij begrijpen dat Apple bedrijven voorrang heeft gegeven. Is iedereen die de aanmeldingen al binnen heeft ingeschreven bij Apple vanuit zijn werk of onderneming?

  33. Zo, ik heb een bevestiging!
    Heb ‘n privé developer account, maar heb de universiteit als bedrijf opgegeven. Geen idee of ze daar echt op gelet hebben of dat gewoon de eerste X geregistreerden een mailtje gehad hebben.

    Overigens: waar is het precies? In het mailtje staat het adres van de faculteit Civiele Techniek, maar dat lijkt me een vreemde plaats om zo’n event te houden. Ik verwacht het eerder in de aula (het congrescentrum van de TU).

  34. Ik ben een keer in de TU geweest(bij ruimtevaart en nogwat) het is gewoon een gebouw wat op de grond van de TU staat.de TU is ook niet een gebouw maar een stuk grond met verschillende afdelingen, die faculteit Civiele Techniek is waarschijnlijk gewoon een gebouw en daar word het in een college zaal gedaan.

    ik nog niks binnen

    @Martijn
    Bij Bedrijf heb ik gewoon mijn complete naam ingegeven, net als je in de appstore wel ziet bij privé ontwikkelaars.

  35. @Robbert – Het gaat me er meer om dat er alléén een adres staat. Het gebouw van Civiele Techniek is zo groot dat een beetje meer informatie wel handig zou zijn (welke ingang bv., er zijn er drie).

  36. Ik heb ook mijn bevestiging ontvangen, 7:50PM.

  37. Hier is hij vanmiddag binnen gekomen, iets voor 5 uur. Ik heb zo het gevoel dat dit artikel wel geholpen heeft.

  38. Ik ben nog student, dus ben niet via een bedrijf of werk aangemeld…
    Meeting nadien gaat voor mij niet lukken. `s middags is ook nog momo (mobilemonday.nl)

  39. Heb nog niets binnen verdomme:S heb het ROC van amsterdam als bedrijf opgegeven.

  40. Nou als ook de uitnodiging onder de NDA valt kunnen ze gelijk de massa hier oppakken…

  41. nog niks hier… 🙁

  42. Ook hier nog steeds niks, ‘k denk dat het maandag gewoon werken wordt….. 🙁

  43. Update: Het wordt definitief een dagje werken, de afwijzingen zijn kennelijk nu ook verstuurd :s

  44. Ik heb net een mail binnengekregen waarin staat dat het vol is en ik helaas niet kan komen. Modderfokkers!! Toen ik de inschreef was het nog lang niet vol, dus ik vermoed dat ADC members voorrang hebben gekregen.


    Thank you for your interest in attending the iPhone Tech Talk being held in Amsterdam on 03 November 2008.

    Due to an overwhelming response, we have reached the maximum capacity for the venue and cannot confirm your registration. We will keep you informed of any future iPhone developer events scheduled in your area.

    We appreciate and value your interest in developing for iPhone.

    Regards,

    iPhone Developer Program

  45. Heb precies dezelfde mail gekregen. Idd wat een modderfokkers, heb me direct na aankondiging ingeschreven, keek op dat moment net op het internet stond nog geen 10 minuten online. Klootzakken, al zeg ik het zelf!

  46. Heb uitnodiging binnen: blijkt in Delft te zijn…

  47. Ik ben ADC member en heb als privé ingesechreven.
    Zojuist ontvangen:

    Thank you for your interest in attending the iPhone Tech Talk being held in Amsterdam on 03 November 2008.
    Due to an overwhelming response, we have reached the maximum capacity for the venue and cannot confirm your registration. We will keep you informed of any future iPhone developer events scheduled in your area.
    We appreciate and value your interest in developing for iPhone.

    Regards,

    iPhone Developer Program

    Toen ik inschreef was er ook nog voldoende plaats…

  48. Echt belachelijk, ik heb me meteen ingeschreven toen ik het mailtje kreeg, maar ik mag ook niet komen. Ik durf te wedden dat ik wel had mogen komen als ik me had opgegeven via de gegevens van mn werk… sukkels! Zonde dat ze niet inzien dat de meest unieke applicaties van independent ontwikkelaars komen ipv de gevestigde orde.

    Achja, their loss! Ik ben er al lang achter dat Apple niet het ‘sociale’ bedrijf is wat ze willen laten overkomen.

  49. Dezelfde mail terwijl ik erbij was toen er nog beschikbare plekken waren. Echt vreemd, is de ruimte opeens kleiner geworden?

    Origineel geplaatst door Wubbe
    Ik ben ADC member en heb als privé ingesechreven.
    Zojuist ontvangen:

    Thank you for your interest in attending the iPhone Tech Talk being held in Amsterdam on 03 November 2008.
    Due to an overwhelming response, we have reached the maximum capacity for the venue and cannot confirm your registration. We will keep you informed of any future iPhone developer events scheduled in your area.
    We appreciate and value your interest in developing for iPhone.

    Regards,

    iPhone Developer Program

    Toen ik inschreef was er ook nog voldoende plaats…

  50. Ik heb mn inschrijving bevestigd gekregen gisteren, maar NOOIT de melding gehad dat er “genoeg plaats” zou zijn. Apple heeft mijns inziens geen valse beloftes gedaan en duidelijk aangegeven dat het aantal plaatsen beperkt was:

    Quote uit eerste mail die ik ontving:

    “Dear Rutger Zandman,

    Thank you for your interest in attending the iPhone Tech Talk being held in Amsterdam on 03 November 2008. Due to the high demand and limited space at each venue, please do not make your travel plans until you receive an email confirming your registration.”

  51. hoewel ik zelf helaas ook de mail heb gekregen waarin staat dat er te weinig plaats is ben ik het wel met rutger eens, maar toen ik me ingeschreven heb stonde er nog geen vol plaatje achetr amsterdam, dat had ook bij mij de indruk gewekt dat er niet te weinig plaats zou zijn.

  52. Origineel geplaatst door JBakow
    Echt belachelijk, ik heb me meteen ingeschreven toen ik het mailtje kreeg, maar ik mag ook niet komen. Ik durf te wedden dat ik wel had mogen komen als ik me had opgegeven via de gegevens van mn werk… sukkels! Zonde dat ze niet inzien dat de meest unieke applicaties van independent ontwikkelaars komen ipv de gevestigde orde.

    Achja, their loss! Ik ben er al lang achter dat Apple niet het ‘sociale’ bedrijf is wat ze willen laten overkomen.

    Same here, heb me waarschijnlijk als een van de eersten aangemeld, volgens mij zelfs onder m’n bedrijf, maar het mailtje gekregen dat-ie vol zat. Jammer…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.