iPhone Tech Talk: Apple Nederland weet van niets?

(Laatst bijgewerkt: ) · Gonny van der Zwaag

iphone tech talk“Maak nog geen hotelreservering!” Dat is het laatste wat mensen die zich voor de Nederlandse iPhone Tech Talk hadden aangemeld, van Apple hebben gehoord. Inmiddels is het een week vóór het evenement, maar de bevestiging wie wel en niet zijn toegelaten, is nog steeds niet binnengekomen. Volgens blogger Martijn Snels komt dat omdat Apple Nederland van niets weet.

Martijn nam contact op met Apple, om te vragen hoe het zit. Logisch, want er zijn nu eenmaal mensen die vrij moeten vragen op hun werk, willen weten of ze de dag vrij van afspraken moeten houden, of simpelweg willen weten of ze een hotel in Amsterdam of Delft moeten reserveren.

Op 3 november is de iPhone Tech Talk World Tour in Nederland… als Apple er tenminste nog in slaagt om de organisatie en de uitnodigingen rond te krijgen.

Via: blog Martijn Snels (originele bericht lijkt te zijn verwijderd)
Met dank aan Robbert voor de nieuwstip

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.