iPhone nu simlockvrij te koop in online Apple Store

In de Nederlandse online Apple Store is het voortaan mogelijk de iPhone 4 als simlockvrij toestel te kopen.

iPhone simlockvrij te koop

Wat in veel andere landen al gebruikelijk is, is nu ook in Nederland zo: het is mogelijk om de iPhone zonder abonnement bij te kopen in de online Apple Store. De toestellen zijn simlockvrij. Dat is goed nieuws voor mensen die nog een abonnement hebben of geen tweejarig abonnement willen afsluiten.


Nadeel is wel dat een losse iPhone niet goedkoop is. De iPhone 4 16GB kost 599 euro en de iPhone 4 met 32GB opslagruimte kost 699 euro. Het toestel is op voorraad en wordt daarom binnen 24 uur verzonden. Wil je een goedkopere iPhone, dan is het eventueel ook mogelijk om de iPhone 3GS 8GB te bestellen voor 499 euro.

Dat de iPhone uiteindelijk ook in de Apple Store beschikbaar zou zijn, werd al verwacht toen T-Mobile dit najaar de exclusiviteit op het toestel in Nederland verloor en KPN en Vodafone de iPhone simlockvrij begonnen te verkopen.

Meer informatie: Apple Store

Met dank aan tipgevers Thomas en Sowie

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de eigen winkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores en België één, maar wereldwijd gaat het om honderden locaties. Ook heeft Apple de online Apple Store. Waar vind je de officiële Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 59 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.