Reacties voor: iPhone-antenneclip: je telefoon aan je broekriem

Apple heeft in een patentaanvraag een clipmechanisme met antenne voorgesteld voor de iPhone. Het zou gebruik kunnen worden in een kleiner en duurder apparaat, zo schrijft Apple.
Lees het complete artikel → iPhone-antenneclip: je telefoon aan je broekriem
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 17 reacties

  1. Zou het kunnen dat dit niet in de iPhone verwerkt gaat worden maar misschien wel in een toekomstige iPod, of staat er in het patent specifiek verwezen naar de iPhone…

    Niemand zit echt te wachten op een iPhone met broekriemclip… maar ik verwacht mede door de nieuwe iCloud diensten wel toekomstige iPod (nano’s?) met wifi en is dit misschien een mooie manier om de antenne daar in te verwerken.

  2. Hoe Amerikaans. Lekker de typische toerist uithangen met baseball cap, hawaii shirt, korte broek, witte sportsokken, nikes en een telefoon aan je broekriem.
    Laat het aub een optie zijn en geen standaard toegepaste clip 🙁

  3. als ze dit doen, bne ik iPhone af.
    veel te lelijk zo’n clips 😀

  4. iets voor bouwvakkers! Misschien komt hij wel standaard in een leren hoedje met een plasticje voor het scherm en een klip voor je riem :O

  5. @Bouke Regnerus: Dat dus, patent zal hoogst waarschijnlijk bedoeld zijn voor iPod nano.

  6. Apple vraagt overal om de domste dingen een patent aan om de concurrent de kans niet te geven iets te ontwikkelen. En mochten ze het toch willen gebruiken kunnen ze er geld voor vragen.

  7. @Martijn: Dat noemen ze business…

  8. Puur om ideeën met patenten af te dichten. Als er ooit een iPhone komt waar dit wel handig bij is (een telefoon zeer klein die feilloos elke spraak commando kan uitvoeren of zelfs op gedachtengolven) dan is de clip mooi afgedekt. En aks er een andere fabrikant met het foute idee komt van zo’n clip kan je hem mooi in de rechtszaal flink wat pegels afhandig maken.

  9. @Tom: Goh wou je interessant doen? Zinloze reactie dus!

  10. Misschien werken ze dan toch aan iets als de Sony Ericsson LiveView. Of willen ze de iPod Nano ook draadloos gaan synchroniseren. Bluetooth 4.0 heeft bijvoorbeeld redelijke datarates en zeer laag stroomverbruik tijdens standby, maar een betere antenne helpt natuurlijk altijd.

  11. Dit is zo 1995

  12. @Henk Poley: als je echt zoiets wil, kijk dan eens naar de I’m Iwatch. Een prachtige bluetooth-horloge die je online kan preorderen (in oktober ofzo komt hij uit) voor 249 euro. Werkt feilloos met je iPhone (volgens de site)

  13. Ik zeg: iPhone nano! Maar ik zou dan toch gaan voor de reguliere iPhone. Maar ik kan me voorstellen dat dit helemaal te gek is voor op het schoolplein…

  14. Amerikanen gaan heel anders om met hun mobiele telefoon dan Europeanen. Iedereen die er wel eens geweest is kan dit bevestigen. Amerikanen bellen veel meer handsfree met hun telefoon. En dan bedoel ik niet in de auto, maar ook op straat en thuis. Een telefoon aan de broekriem is er heel normaal, en ook klaptelefoontjes zie je er veel meer dan de platte modellen die onder de Nederlanders populair zijn….. Ik kijk niet op van de keuzes die apple maakt. En ik vind ze zeker niet onaardig. Dat is een kwestie van acceptatie.

  15. Ok…dus over een aantal jaren is een telefoon aan je broekriem hip. Ik heb dus eigenlijk een paar trendsetters op kantoor?

  16. Uhmmm, mijn iPhone hangt al aan mijn broekriem(in leren tasje weliswaar). Zie het probleem niet zo. Waar moet ik dat ding anders kwijt de hele dag? In mijn broekzak vind ik geen optie….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.