Dit iPhone 8-concept bestaat bijna helemaal uit één scherm

Hoe ziet een iPhone 8 eruit dat bijna helemaal uit een scherm bestaat? In dit nieuwe concept van een zwarte iPhone 8 bestaat de voorkant bijna helemaal uit een touchscreen, terwijl de achterkant glimmend zwart is. Zie jij wat in een iPhone zoals in dit concept?

iPhone 8-concept van de voorkant.
We zullen nog even geduld moeten hebben, maar veel mensen vragen het zich nu al af: hoe gaat de iPhone 8 er straks uit zien? In 2017 zou Apple niet simpelweg kiezen voor de iPhone 7s, maar voor een wat grotere update in de vorm van de iPhone 8. Apple zou werken aan drie modellen met een glazen achterkant, maar hoe ziet dat er in de praktijk eigenlijk uit? In dit concept van TechDesigns is een iPhone 8 te zien die bijna geheel uit één scherm bestaat: geen homeknop en geen schermranden meer.

iPhone 8 met een compleet scherm

De iPhone 8 in onderstaand concept bestaat bijna helemaal uit een scherm. De voorkant is nog wel voorzien van een cameralens, oorspeaker en een soort virtuele homeknop die gemarkeerd wordt door een ring. Doordat de hele voorkant uit een scherm bestaat, staat bijvoorbeeld de naam van de provider en het bereik direct naast de oorspeaker. Het scherm is daardoor groter, terwijl het toestel zelf qua formaat nagenoeg identiek is aan bijvoorbeeld de iPhone 7 nu.

Bekijk ook

'Apple werkt aan drie iPhone 8-modellen met glazen achterkant, waaronder 5-inch'

De iPhone 8 zal in 3 varianten verkrijgbaar zijn, waaronder een model met 5-inch scherm, allemaal met glaspaneel aan de achterkant. Eén ervan wordt een premium-model met OLED-scherm.

Het toestel in dit concept is echter slechts vier millimeter dik, een stuk dunner dan de huidige 7,1 millimeter. Het lijkt ons echter sterk als Apple de FaceTime-camera en oorspeaker zo wil benadrukken met een aparte omlijning, juist omdat alles normaal gesproken naadloos in elkaar over loopt.

iPhone 8-concept met afmetingen.

De maker van dit concept heeft de iPhone 8 een 8Kcamera gegeven, waardoor hij wel wat groter is dan bij de huidige iPhone. Gecombineerd met het ultradunne design, betekent dat dat de cameralens wel nog meer uitsteekt dan momenteel het geval is. Net als de meest recente geruchten voorspellen, bestaat het toestel in dit concept uit een glazen achterkant. Qua kleur heeft de maker in ieder geval gekozen voor gitzwart, de nieuwe kleur die Apple geïntroduceerd heeft bij de iPhone 7. In onderstaande video komt het concept uitgebreider aan bod. Zie jij wel wat in dit nieuwe concept?

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Bekijk ook

iPhone 8: alles over functies, specs en meer

De iPhone 8 is Apple's 4,7-inch toestel uit najaar 2017. Lees hier alles over de iPhone 8-functies en of de iPhone 8 nog goed te gebruiken is.

Reacties: 15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.