Concept: zou jij de iPhone 7 nemen als hij er zo uitzag?

Dit nieuwe concept van de iPhone 7 houdt rekening met veel populaire geruchten, zodat er een prototype ontstaat die zomaar eens veel op de echte iPhone 7 kan lijken.

iPhone 7 concept zonder camerabult en koptelefoonaansluiting.

Een iPhone zonder camerabult, een waterdicht ontwerp en geen koptelefoon-ingang, hoe zou deze eruit kunnen zien? Met deze vraag worstelde ontwerper Arthur Reis, die aan de hand van alle geruchten rondom de iPhone 7 een concept in elkaar knutselde. Hier bedacht hij direct twee draadloze Beats-oortjes bij, die je aan elkaar vastklikt om ze met je mee te nemen.


Ontwerper Arthur Reis heeft het Apple geruchtencircuit nauwlettend in de gaten gehouden, want zijn concept houdt rekening met veel populaire geruchten rondom de iPhone 7. Zo ontbreekt de traditionele koptelefoonaansluiting, zodat er plaats is voor een extra speaker. De Homeknop is nog steeds aanwezig, maar is geen traditionele knop meer. De Taptic Engine we eerder zagen in de Apple Watch geeft een trilling als je de knop ‘indrukt’.

Bekijk ook

Een iPhone 7 zonder koptelefoonaansluiting: wat zijn de voor- en nadelen?

Het meest hardnekkige en meest spraakmakende gerucht rondom de iPhone 7 draait om de 3,5mm koptelefoonaansluiting. Schrapt Apple deze connector en zullen we over moeten stappen naar de Lightningpoort? Dit zijn de voor- en nadelen op een rijtje.

Draadloze Beats-oordopjes bij de iPhone 7

Dit maakt de iPhone bovendien waterdicht, en de rand van een nieuw materiaal rondom de iPhone zorgt er ook voor dat de camerabult verdwenen is. Reis’ visie van de iPhone 7 stopt overigens niet bij de telefoon zelf. In zijn conceptvideo zien we ook twee draadloze oordopjes voorbij komen met een Beats-logo op de achterkant. Deze kun je tegen elkaar klikken als je ze niet gebruikt, zodat je ze gemakkelijker op kunt bergen.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

De ontwerper heeft ook rekening gehouden met de mogelijkheid dat de iPhone 7 draadloos opladen ondersteunt. De kleuren van zijn iPhone-concept zijn identiek aan de kleuren van de iPhone 6s, op de spacegrijze variant na. Deze is een stuk donkerder dan nu het geval is. Het concept van Reis wil het duidelijk realistisch houden, en dat levert een denkbeeldige iPhone op die zomaar eens erg veel kan gaan lijken op de echte iPhone 7 die Apple later dit jaar gaat onthullen.

Bekijk ook

Ben jij klaar voor draadloos opladen van de iPhone?

Gaat Apple het met de iPhone 7 mogelijk maken om hem draadloos op te laden? Is Apple er klaar voor om zo'n nieuwe manier van opladen aan de iPhone toe te voegen?

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties: 41 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.