iPhone 5 krijgt aluminium achterkant en nieuwe antenne?

· Gonny van der Zwaag

iphone 5 mockupVolgens een Chinese bron stapt Apple af van de glazen achterkant voor de iPhone. De iPhone 5 krijgt een aluminium behuizing, net als de eerste generatie iPhone. Dat schrijft de Economic Daily News, een Chinese nieuwssite. Apple zou kiezen voor een design, vergelijkbaar met de iPod touch, zodat er geen problemen zijn met krassen en het produceren van glasplaten voor de witte versie.

Ook zal de antenne een nieuw ontwerp krijgen, waarbij Apple afstapt van het huidige design met de antenne aan de buitenkant. De iPhone 5 zou de nieuwe Apple A5-processor aan boord hebben en in juni/juli worden aangekondigd. Dat laatste is niet verrassend, want de iPhone is al viermaal op rij in juni/juli op de markt gebracht. De antenne zou in het nieuwe ontwerp worden verplaatst naar het Apple-logo. De foto hierboven is een Japanse mockup.

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze in haar vrije tijd over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Ze is bijna altijd online.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.