Reacties voor: iPhone 4 en iPhone 3GS afgelopen kwartaal populairste smartphone in VS

De iPhone 4 en iPhone 3GS waren tijdens het derde kwartaal van 2011 de best verkopende smartphones van de Verenigde Staten.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 22 reacties

  1. Tja, wat moet ik met deze informatie? Er een bevestiging in zien dat ik de juiste keus heb gemaakt een iPhone te kopen?

  2. Geeft weer dat veel mensen goede smaak hebben.

  3. Ik snap echt niet dat de 3gs nog zo populair is.. dat kan ik echt niet begrijpen.

  4. ik zou nooit nog een andere foon willen

  5. @Marc: 1 het is goedkoop 2 het heeft een snellere processor dan de 3G waarbij de 3GS niet vast loopt met ios4 en ios5 maarja als die toch bij de 3G beschikbaar zou komen zou je alleen maar foto’s voorbij zien gaan zo sloom is het 😉 comprender???

  6. Go apple go

  7. @kaedir: … bedankt voor je uitleg!:)..maar ik blijf het een prehistorisch ding vinden, voor nog steeds een te hoge prijs..

  8. @Marc: Tja het uiterlijk van de 3G/3GS is ook erg populair. Veel mensen vonden de 4 maar lelijk, vergeleken met de 3GS.
    – Uiterlijk
    – iOS 5
    – Vrij goedkoop (€349 vs. €499 iPhone 4 vs. €599 iPhone 4S)
    – het is een iPhone
    – het is van Apple
    – simlock-vrij
    – gratis met een abonnement

  9. Voor een ieder die dacht dat Apple in oktober ook een budget model op de markt zou brengen, dat is dus gewoon de iPhone 3GS inclusief iOS5.

  10. Vreemd dat bijv. de Samsung Galaxy niet eens genoemd wordt.

    Die wordt in de US toch ook gewoon verkocht?

    Niet dat ik er wat mee heb, maar als die niet eens in de Top 5 staat dan vraag ik me af hoe betrouwbaar zo’n Top 5 dan is…

  11. Heb zolang nog de 3gs. Zeeer tevreden, maar wacht oP een telefoon wat niet Helemaal van glas is.. Een telefoon wat uit je handen valt en dan direct stuk is hoeft van mij niet.. (niet voor die prijs) .Zou daarom mooi zijn als apple met een aliminium achterkant zou komen bij de 5. En dat hij dan snel uitkomt. Ben geen samsung fan, maar dat ding kan je wel eens laten vallen.. Iphone 4 is direct kapot.

  12. @Boxerrip: Je kan een aluminium achterkantje kopen, is zeer makkelijk te vervangen. Op ebay of marktplaats zijn er vast wel een boel te vinden. En het is ongeveer 20 euro ofzo.

    Weet alleen niet zo zeker of het ook past op een 4S, lukt wel op een 4.

  13. @iEric: Die is overgeslagen in de VS. Alleen Azië en Europa is de sg S2 uitgebracht

  14. @Boxerrip: Apple heeft geprobeerd een doorzichtige telefoon te maken, helemaal van glas. Alsof alles heel gemakkelijk gaat en er licht & strak uitziet.
    Maar opzich is de 4 en 4S echt een design telefoon 😉

  15. Ik blijf ook bij mijn 3gs.De 4 en de 4s zijn prachtig hoor,maar van glas.Voor aluminium of rvs mogen ze me wakker maken.Oja en nog steeds dik tevreden maar moet erbij zeggen dat ik thuis meer op de ipad 2 zit.

  16. Ik heb al meer dan twee jaar een 3GS en vind dat hij nog goed mee doet. De accu is ook nog goed, dus er is geen reden dat ik daarvoor een andere iPhone nodig hebt. De iPhone 4 en 4gs is meer van hetzelfde. Dat wil niet zeggen dat ik niet graag een iPhone 4gs zou hebben, maar er zijn nog andere dingen die ik ook nog moet. That’s live.

  17. @Marc: Mischien heb jij ooit een 3gs gehad zonder jailbreak maar ik kan je vertellen dat er geen dino’s te zien zijn hoor. Het verschil met de 4 is dan heel klein.

  18. @Marc: Ik, als 3GS-bezitter met een contract die allang is verlopen en die een 3GS met volle tevredenheid nog gebruikt, kan dat wel begrijpen.

  19. Ik ben nu wel heel benieuwd wat marc heeft, maar kan het eigenlijk wel raden. De iPhone 5???

  20. ja ik heb zelf een iphone 5;) n

    Ik geloof, dat de iphone 3gs nog een prima telefoon is… als ik dit zo allemaal lees….:)!.

  21. Nog steeds de 3gs. Vind de 4/4s wel mooi,maar de 3gs ligt lekker in de hand. De gebogen achterkant maakt hem,voor mij dan,fijner.

    Ok…. Scherm en snelheid is dan minder dan de 4s. Bij de 4 is alleen het scherm mooier,vind ik.

    Abbo is ook adgelopen,maar ik wacht op de 5. Geen 4/4s voor mij

  22. Origineel geplaatst door harley1968
    @Marc: Mischien heb jij ooit een 3gs gehad zonder jailbreak maar ik kan je vertellen dat er geen dino’s te zien zijn hoor. Het verschil met de 4 is dan heel klein.

    Dat klopt, er zijn helaas geen Dino’s meer te zien 😛

    Maar 3Gs is nog steeds een hele goede telefoon, alles werkt nog steeds lekker vloeiend.

    op 1 of ander vreemde manier is mijn 3Gs zelfs nog sneller dan de iPhone 4, en bepaalde apps werken zelfs sneller dan op de 4S…
    ik, en iedereen die ik ken vinden het heel erg vreemd, maarja, ik zal er maar niet over klagen:P

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.