iPadclub wenst iedereen een gelukkig en gezond 2013!

(Laatst bijgewerkt: ) · Gonny van der Zwaag

2013 ipad hoesje2012 is voorbij, 2013 staat op het punt om te beginnen. Een mooi moment om nog even terug te kijken op de belangrijke momenten van het afgelopen jaar. We hebben dat op onze zustersite iPhoneclub.nl gedaan in vier artikelen waarin we de hoogtepunten van elk kwartaal op een rijtje hebben gezet:

  • 1e kwartaal: Apple aan het Leidseplein, nieuwe iPad en veel tv-geruchten
  • 2e kwartaal: iOS 6, gratis tethering en steeds meer iPhone 5-geruchten
  • 3e kwartaal: iPhone 5, nieuwe iPods en veel gedoe over patenten
  • 4e kwartaal: iPad mini, Google Maps en een terugblik op Tim Cook’s eerste jaar

Het aantal iPad-bezitters groeit onstuimig en dat was ook te merken aan de bezoekerscijfers van iPadclub: die groeien nog steeds, sneller dan we hadden gedacht. iPadclub-bezoekers zijn wel iets minder spraakzaam dan de bezoekers van zustersite iPhoneclub, maar dat geeft niet. We willen jou als trouwe lezer van iPadclub dan ook heel hartelijk bedanken voor het feit dat je onze site regelmatig bezoekt, meepraat in de reacties en misschien zelfs af en toe een nieuwstip instuurt. Dankjewel!

Maar het is niet alleen een moment om terug te kijken, we kijken ook vooruit. Dit is waarschijnlijk de laatste keer dat we jullie op iPadclub.nl een gelukkig nieuwjaar wensen. In 2013 gaan we de lang gekoesterde wens realiseren om iPhoneclub en iPadclub samen te voegen tot één website waar alles rondom iOS en Apple samenkomt, onder de naam iCulture. Dat had eigenlijk in 2012 al moeten gebeuren, maar dingen lopen zoals ze lopen en tegenslagen zijn vooraf niet altijd in te plannen. Voor onze lezers zal het een gunstige ontwikkeling zijn, want we hoeven universele apps straks nog maar op één plek te bespreken en mensen die meerdere iOS-apparaten in huis hebben hoeven straks niet meer tussen twee websites te switchen. De samenvoeging zal in de eerste helft van 2013 gebeuren, zodra we alle noodzakelijke voorbereidingen hebben afgerond. Tot die tijd lees je op iPadclub natuurlijk over alle interessante ontwikkelingen en apps, zoals je van ons gewend bent.

Proost!

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.