iPad wordt tafelvoetbalspel met Classic Match Foosball

· Gonny van der Zwaag

foosball tableLeuke cadeautjes voor de feestdagen zijn altijd welkom. Zoals deze van New Potato: een tafelvoetbalspel waar je een 9,7-inch formaat iPad voor nodig hebt. Dit ‘appcessoire’ bevat acht handgrepen waarmee je de voetbalmannetjes bedient. Je hebt er een gratis app voor nodig, die je via de App Store kunt installeren en die de officiële toernooi-tafelvoetbalregels volgt.

Geschikt voor 1, 2, 3 of 4 personen en robuust uitgevoerd, zodat hij ook bij verhitte voetbalpotjes niet zomaar kapot gaat. Voor $100 koop je de tafelvoetbalspel bij de fabrikant. Batterijen zijn niet nodig, omdat de voetbaltafel stroom trekt uit de batterij van je iPad. De tafel heeft een laadkabel zodat je tegelijk kunt tafelvoetballen en je iPad opladen. Je hebt een iPad met minimaal iOS 5.0 nodig. Fabrikant New Potato maakte eerder een Jackpot Slots-fruitautomaat en de LiveRider-fietscomputer voor iOS.

foosball table tafelvoetbal

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze in haar vrije tijd over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Ze is bijna altijd online.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.