Zo ziet Apple’s iPad line-up voor voorjaar 2016 eruit

Hoe ziet de iPad line-up voor 2016 eruit? We zetten alle modellen voor je op een rijtje. Van de iPad mini tot de gloednieuwe 9,7-inch iPad Pro.

iPad line-up met iPad mini en twee formaten iPad Pro.
Apple heeft een nieuwe iPad aangekondigd en dat betekent dat er verschuivingen plaats vinden in het assortiment. We moeten afscheid gaan nemen. dat betekent ook dat we afscheid moeten nemen van de eerste iPad Air uit 2013. De iPad mini line-up is ongewijzigd gebleven.

Vaarwel iPad Air, hallo kleinere iPad Pro

Door de komst van de 9,7-inch iPad Pro is er het een en ander verschoven in de line-up van iPad-modellen. In totaal bestaat de nieuwe lineup uit vijf verschillende modellen. Het gaat om het volgende assortiment:

Click here to display content from datawrapper.dwcdn.net

Bekijk grafiek iPad line-up voorjaar 2016.

Naast de 9,7-inch iPad Pro zijn er nog meer nieuwe modellen in het assortiment verschenen. Zo is er nu een 256GB-uitvoering van de grootste iPad Pro. Deze opslagcapaciteit is beschikbaar met en zonder 4G.

Vergelijking tussen nieuw en oud
Hieronder zie je hoe het iPad-assortiment is veranderd.

Dit is de huidige line-up:

De iPad line-up van 2016.

En dit is de line-up van januari/februari:

De iPad line-up van 2015.

Nieuwe kleuren in de iPad-familie

Wat betreft de kleuren is er een nieuwe optie bijgekomen. De 9,7-inch iPad Pro is het eerste model dat te koop zal zijn in roségoud. Deze kleur is voor dit model beschikbaar samen met zilver, spacegrijs en goud. De 12,9-inch iPad Pro, iPad Air 2 en iPad mini 4 zijn allemaal beschikbaar in zilver, spacegrijs en goud. De goedkoopste iPad mini 2 is alleen verkrijgbaar in zilver en spacegrijs.

De iPad-kleuren voor 2016: spacegrijs, roségoud en goud.

Bekijk ook

Apple onthult de 9,7-inch iPad Pro

Apple heeft de 9,7-inch iPad Pro aangekondigd tijdens het Apple-event. In dit artikel lees je alles over de prijs, verkrijgbaarheid en nieuwe functies van deze iPad.

Alle aankondigingen nog eens nalezen? Lees onze samenvatting van 21 maart in onderstaand artikel.

Bekijk ook

Samenvatting Apple-event maart 2016: dit kondigde Apple aan

Een nieuwe 4-inch iPhone, een kleinere iPad Pro en een prijsverlaging voor de Apple Watch. Dit en meer werd er tijdens het Apple-event aangekondigd. In dit overzicht zetten we alles overzichtelijk voor je op een rij.

iPad Pro

De iPad Pro is Apple's professionele tablet. Het is de grootste en meest uitgebreide iPad, bedoeld voor zakelijk en creatief gebruik. De iPad Pro is er in twee formaten: 11- en 12,9-inch. Lees alles over de verschillende generaties iPad Pro, geschikte accessoires, prijzen en meer. De nieuwste generatie is de iPad Pro 2022.

iPad Pro

Reacties: 13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.