iPad in China en Zuid-Amerika officieel gelanceerd

Apple heeft de iPad vandaag in China, Argentinië, Chili, Colombia, Ecuador en Peru gelanceerd. In China stonden honderden mensen in de rij.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

ipad china kindVanochtend stonden honderden Chinezen in de rij om een officiële iPad te kopen. De iPad gaat vandaag officieel in de verkoop, onder andere bij de Apple Store in Beijing. Daar stond de 35-jarige Han Ziwen zestig uur in de rij om er zeker van te zijn dat hij de eerste iPad in ontvangst zou kunnen nemen. Han droeg een t-shirt met de tekst “I buy iPad No. 1”. Apple brengt in China de iPad voorzien van Wi-Fi uit voor CNY3988 (16GB), CNY4788 (32GB) en CNY5588 (64GB). Voor de goedkoopste iPad betaal je omgerekend zo’n 450 euro. De iPad wordt vanaf vandaag ook verkocht in de Zuid-Amerikaanse landen Argentinië, Chili, Colombia, Ecuador en Peru.


ipad chinaAnalisten denken dat de iPad het goed gaat doen in China, het land waar tegenwoordig bijna alle gadgets gemaakt worden. Het aantal Apple-liefhebbers neemt toe en na aanschaf van een iPod en iPhone hebben die ook wel interesse in de iPad. De 3G-versie is in China nog niet beschikbaar. Op de Chinese Apple-website zijn de afbeeldingen en schermteksten aangepast aan de Chinese smaak (zie boven).

Informatie

Laatst bijgewerkt
17 juli 2014 om 1:32
Onderwerp
Categorie
iDevices

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.