Reacties voor: ‘iPad 3-prototype had 3D-scherm’

Een vroeg prototype van de iPad 3 had een 3D-scherm. Dit vertelt een bron bekend met Apple's ontwikkelingen aan Business Insider.
Lees het complete artikel → ‘iPad 3-prototype had 3D-scherm’
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Ze zullen het vast uitgeprobeerd hebben, maar ik geloof er niets van dat het ook gepland stond als werkelijk product.
    Iedereen weet toch dat het een gimmick is.

  2. Gelukkig, heb altijd gezecht dat een 3D iPad de enige reden zou zijn om over te stappen van mijn iPad2. Maar kan hem nu dus in ieder geval nog een jaartje houden!

  3. Vreemd al die 3D hype

    Voor mij hoeft het niet
    Ik zie geen meerwaarde totdat we spreken over een hologram

  4. Gelukkig gaan ze niet mee met de hype en hebben ze er voor gekozen om geen gebruik te maken van 3D. Als het niet werk, dan werkt het niet.

  5. 3D-schermen werken maar in 1 orientatie, dus landscape of portrait. iPad is van top tot teen ontworpen om in beide orientaties gebruikt te worden. Dat er in het lab ooit eens een heeft rondgezworven wil ik best geloven, maar echt no way dat er serieuze productplannen waren met deze nuttloze gimmick.

  6. Eerlijk gezegd, zou ik het niet echt fantastisch vinden dat er een 3d scherm zou zijn op de ipad. Ik ben dan ook geen fan van de 3DS, maar dat is mijn mening 😉

  7. Ik zou graag zien dat Apple een pixel qi beeldscherm gaat gebruiken. Alleen backlight wanneer het nodig is en daardoor langere levensduur van de batterij.

  8. Origineel geplaatst door Ferry
    Ik zou graag zien dat Apple een pixel qi beeldscherm gaat gebruiken. Alleen backlight wanneer het nodig is en daardoor langere levensduur van de batterij.

    Ik heb zo’n vermoeden dat Apple z’n IPS display niet gaat inruilen voor iets met waardeloze kijkhoek, verwassen kleuren en niets dat op zwart lijkt, om iets te verbeteren wat op dit moment al een absolute sterkte van de iPad is tov zijn concurrenten 😀

    Lees eens een review van de Notion Adam – Pixel Qi is al net zo’n opgeblazen hype als de Adam zelf.

  9. Als dever hoop ik eigenlijk dat de iPad geen retina display krijgt. Het huidige display is naar mijn mening al goed, hoewel er natuurlijk altijd verbetering mogelijk is.

    Vanuit het oogpunt van de dever is het retina display mogelijk een moeilijker puntje. Het mag dan misschien in theorie heel makkelijk te ondersteunen zijn, door de huidige graphics aan te vullen met de @2x.png versies, maar alle images zijn op zich toch wel op redelijke grpte formaten (gezien vele graphics nu al redelijk groot kunnen zijn door het grote scherm). Het maken van nog grotere en scherpere images kan mogelijk een drempel vormen (graphics door derden die des tijds geen grotere formaten leverden?), maar vormt misschien ook een probleem voor de user experience. Grotere resoluties van de graphics toevoegen kan betekenen dat een app wellicht 2x zo groot word. Dit geldt natuurlijk lang niet altijd maar is best mogelijk. In zo’n scenario duurt het downloaden van een app dus ook langer, zijn data kosten mogelijk nog hoger en is de opslag van de ipad sneller vol.

    Ik ben zeer benieuwd wat Apple ons deze keer gaat leveren, en ben benieuwd hoe het nou gaat met het retina display.

    Think about it.

  10. Beter ook!, heb je wel eens in de mediamarkt gestaan en op de 3DS gespeelt? Je krijgt direct hoofdpijn als je er naar kijkt, en nog geeneens 3d ook.

  11. Retina op iPad zou welkom zijn voor het lezen van ebooks, kranten etc. Vooral in portrait zou dit voor makkelijker lezen zorgen. Nu zijn kleine lettertjes kartelig en dat leest lastiger vind ik.

  12. Als je geen 3D ziet en hoofdpijn krijgt zou ik geen dag langer wachten en naar de oogarts gaan! Er is namelijk iets heel erg mis met je!

    Origineel geplaatst door JornBeter ook!, heb je wel eens in de mediamarkt gestaan en op de 3DS gespeelt? Je krijgt direct hoofdpijn als je er naar kijkt, en nog geeneens 3d ook.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.