Reacties voor: iOS bèta duurt gemiddeld 2 tot 4 maanden (grafiek)

Will Hains heeft in een grafiek duidelijk gemaakt hoe lang we gemiddeld moeten wachten op een nieuwe versie van iOS. Bij iOS 5 hebben we 4 maanden moeten wachten op een update
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 13 reacties

  1. Dat zien we dan wel weer, gewoon wachten

  2. Simpel. Als de iphone5 uitkomt

  3. Idd iOS 6 bij nieuwe iPhone.

  4. Waarom denkt iedereen toch dat het “iPhone 5” wordt? iOS 4 is toch ook gekomen met de iPhone 4? iOS 5 met iPhone 4S, dus waarom zou de iPhone qua nummering achter gaan lopen op iOS?

    Suggestie: Het wordt gewoon “De nieuwe iPhone”

  5. Origineel geplaatst door Sander
    Waarom denkt iedereen toch dat het “iPhone 5″ wordt? iOS 4 is toch ook gekomen met de iPhone 4? iOS 5 met iPhone 4S, dus waarom zou de iPhone qua nummering achter gaan lopen op iOS?Suggestie: Het wordt gewoon “De nieuwe iPhone”

    En de iPhone van volgend jaar:

    “De nieuwste iPhone”

    Vraag me af hoe de “iPad 4” gaat heten volgend jaar.

  6. @J Posthuma: Wat doen jullie hier altijd moeilijk over.. Een iMac of MacBook krijgt toch ook niet elk jaar een nieuwe naam?

  7. Echter is het bij de iPhone en iPad traditie getrouw. De MacBook etc. hebben dit nooit gehad.

  8. @J Posthuma: Ja maar met die “traditie” is nu gebroken. Dat is toch niet zo moeilijk te begrijpen. iPad heet vanaf ni gewoon iPad. En iPhone wordt gewoon iPhone. Geen nummertjes meer.

  9. Ben benieuwd of dat vanaf nu de werkwijze is. Het zou heel goed kunnen hoor, bedoel; de migratie tussen OSX en iOS wordt ook steeds groter en groter, wellicht drukken ze de producten nu ook globaal in 1 lijn.
    Dus wat dat betreft heeft het wel een logisch traject.

    Ben benieuwd wat de “iPhone late 2012” (Grapje :-)) ons brengt. En wat iOS verder nog gaat verschillen tussen de beta 2 van nu, en de GM na de zomer.

  10. Ik denk niet dat de volgende iPhone “de nieuwe iPhone” gaat heten. Telefoons toon je veel meer in het openbaar en zijn ook veel meer een mode artikel dan een computer of een tablet. Het feit dat de iPhone een mode artikel is, maakt een type nummer of naam belangrijker. Ik denk dus dat het de iPhone 5/6 gaat heten of misschien wel een hippe naam erachter.

  11. Zal uitkomen als de nieuwe iPhone uitkomt zeker. Dat zal ergens december zijn.

  12. @Peter: Misschien heb je gelijk, maar “the new iPhone” wordt het in iedergeval niet. Tenslotte bestaat er ook geen “the new iPad”. De laatste iPad heet gewoon iPad.

  13. gemiddeld 2 tot 4 maanden…?
    is dat niet gewoon gemiddeld 3 maanden 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.