Reacties voor: iOS 6.1 bèta 3 nu beschikbaar voor ontwikkelaars

Apple heeft iOS 6.1 beschikbaar gesteld voor ontwikkelaars.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 45 reacties

  1. Er is maar 1 ding wat ik wil, Nederlandse Siri.

  2. Hoop dat het wifi probleem met WPA2 netwerken opgelost is met iOS 6.1
    Nog anderen die hier problemen mee hebben? Dat ze geen verbinding krijgen?

  3. Ik zie nog niks in het dev center staan… Waar vonden jullie m?

  4. Weet er iemand of deze beta batterijs slopend is of niet? (ik ben namelijk ios developer maar ben bang voor de batterij van mijn iphone 5)

  5. Origineel geplaatst door Daan
    Hoop dat het wifi probleem met WPA2 netwerken opgelost is met iOS 6.1 Nog anderen die hier problemen mee hebben? Dat ze geen verbinding krijgen?

    Hier heb ik ook last van.
    Heel irritant!

  6. Origineel geplaatst door Daan
    Hoop dat het wifi probleem met WPA2 netwerken opgelost is met iOS 6.1 Nog anderen die hier problemen mee hebben? Dat ze geen verbinding krijgen?

    Ik heb hier nergens last van met WPA2 beveiliging. Verder is het netwerk verborgen en alleen toegankelijk als het apparaat in de router staat. Misschien eens proberen?

  7. Ik wil ook Siri het is bijna schaamteloos hoe goed Google talk werkt.

    En Siri ken 12 woordjes in het Engels.
    Op de NL versie wachten we duurt nu al 1 jaar.

    Naja afwachten maar weer.

  8. Origineel geplaatst door Marciano
    Hier heb ik ook last van.
    Heel irritant!

    Ik heb nergens last van wel heel even gehad.

  9. Iemand met een Proximus tariefplan met LTE die dit al geprobeerd heeft (binnen een LTE dekkingsgebied)?

  10. En dan laten we hopen dat de support voor de iPod Touch 4g blijft, hij werkt mij nog iets te goed op iOS 6…

  11. @Nick: Apple heeft de 4G functie voor Proximus nog niet geactiveerd. Dus het is nog altijd afwachten tot ze een mannetje sturen om het 4G netwerk te komen controlleren en dat die toestemming geeft dat het 4G netwerk van goede kwaliteit is voor dat Apple het gaat activeren.

  12. Sinds 6.0 verdwijnen de APN settings hier om de haverklap en dan lijkt het alsof ik een data connectie heb maar komt er niks binnen en moet ik de settings induiken… Beschamend als je naast iemand met een Android toestel van 100€ staat.

  13. @Nick: goeie vraag, ben zelf wel benieuwd of Apple de Carrier instellingen heeft aangepast! Ik betwijfel dit, omdat alleen Mobistar als enigste provider de iPhone invoert.

  14. Hoop dat ze mail probleem hebben opgelost. telkens zonder handtekening sturen is irrie

  15. @Maxime: En aangezien Proximus geen partnernetwerk is van Apple, zullen ze vermoedelijk ergens onderaan de wachtlijst staan…

    Ik blijf het enorm dwaas vinden dat Apple die LTE-netwerken eerst moet goedkeuren. Als een netwerk afgekeurd zou worden, zit je opgescheept met 3G wat hoe dan ook slechter is, dus ik zie niet in hoe dat zou kunnen bijdragen tot de “customer experience”. Bovendien is zo’n keuring een momentopname. Het is niet omdat je op het LTE netwerk van Proximus op dit moment hoge snelheden haalt (omdat er nog bijna niemand gebruik van maakt), dat dat zo zal blijven.

    Ik denk eerder dat Apple (vanwege hun tegenvallende beurscijfers?) op zoek is naar nieuwe inkomstenbronnen. Nu kunnen ze aan de operators een groot bedrag aanrekenen voor deze keuring (voor zogezegde “onkosten”). De operators mogen hier toch niets over zeggen omdat ze een NDA moeten tekenen.

  16. Origineel geplaatst door Daan
    Hoop dat het wifi probleem met WPA2 netwerken opgelost is met iOS 6.1 Nog anderen die hier problemen mee hebben? Dat ze geen verbinding krijgen?

    heel vervelend idd, niet iedereen heeft er last van maar daarom is het ook een bug hè, ik heb er op al mijn iOS apparaten last van (op ios 6.0/6.01/6.1beta1 en 2)

  17. Wat ik graag zou willen weten is de release date. Iemand die hier meer over weet?

  18. blijkbaar is er ene battery drain waar er rekening mee moet worden gehouden? dit is m’n eerste aaiPhone dus ikkan er niet over meespreken maar dat is toch wat ik zo hoor van anderen…

  19. @Lars: de beta vervalt na 28 december dus daarvoor komt 6.1 uit of weer een nieuwe beta

  20. Hier geen last van battery drains. Draai al een tijdje 6.1 beta 2 sinds net beta 3… Geen merkbaar verschil…

  21. downloads staan nu ook in dev center

  22. Probeer eens een vast kanaal te kiezen op je router. Eventueel wpa compatibiliteit uitschakelen.

  23. @Fixer: Waarom eigenlijk, waar en wanneer ga je (Nederlandse) Siri gebruiken? Ik zie namelijk het nut van Siri totaal niet dus ik ben erg benieuwd waarom iedereen er zo op zit te wachten..

  24. Wifi probleem heb ik ook soms. Telefoon ui/aan is enige oplossing dan voor mij. Dan werkt het weer.

  25. @Daan: ja, dat is een heel irritant probleem. Heb m’n WiFi router moeten downgraden naar mixed WPA/WPA2 om nog verbinding te kunnen houden met m’n iPhone4. M’n iPad2 heeft weer nergens last van. Beide draaien iOS 6.01.

  26. Ik wil echt niet veel voor kerstmis, er is maar een ding wat ik wil, ik geef ook niet om al die opties, nieuwe layouts, tis te veel, ik wil gewoon mijn lieve Meid, eindelijk in het Nederlands, Siri please go Dutch, dat maakt kerstmis dan echt, iets waard.

  27. Origineel geplaatst door Brian Lamers
    Ik wil echt niet veel voor kerstmis, er is maar een ding wat ik wil, ik geef ook niet om al die opties, nieuwe layouts, tis te veel, ik wil gewoon mijn lieve Meid, eindelijk in het Nederlands, Siri please go Dutch, dat maakt kerstmis dan echt, iets waard.

    Don’t count on it.

  28. Origineel geplaatst door Daan
    Hoop dat het wifi probleem met WPA2 netwerken opgelost is met iOS 6.1Nog anderen die hier problemen mee hebben? Dat ze geen verbinding krijgen?

    Totaal geen last mee. Thuis ook WPA2 en bij veel vrienden ook, bij geen van alle problemen. Wifi pakt mijn 5 meteen op.

  29. @Marciano: Even de firmware van je router updaten, heeft het voor mij opgelost!

  30. De modem baseband is in b3 geupdate naar 4.12.04. De music app is wat verbeterd, maar iMatch is nog steeds waardeloos. Geen idee welke songs nu gesynct zijn, verwijderen gaat alleen als je het wolkje aangeklikt hebt anders niet (onhandig via settings). Drama.

  31. @james: Waarom zou je muziek nummers uit de muziekapp willen verwijderen die in iCloud staan (wolkje) en dus niet fysiek op je iPhone?? De nummers met een wolkje staan in iCloud en zijn dus niet met je iPhone gesynct 😉 Hoezo drama??

    @StGermain: Dat ligt dan specifiek aan jou toestel denk ik, probeer hem eens te herstellen via iTunes en de netwerkinstellingen opnieuw in te stellen…

  32. Origineel geplaatst door Mauze
    nummers met een wolkje staan in iCloud en zijn dus niet met je iPhone gesynct Hoezo drama??

    Klopt! Alleen als je dan in Instellingen > Algemeen > Info kijkt, zie je dat er X muzieknummers op je iPhone staan en dus geheugen inneemt. Dit aantal loopt op met het aantal liedjes dat je streamt (dus niet synct door op het wolkje te klikken) en mijn vraag is eigenlijk, die ruimte is weg? Schoont iOS dat vanzelf op als je elders ruimte nodig hebt? Dat is mij niet duidelijk.

    Ik ga wel eens testen door mijn hele database te streamen en dan kijken of er dan een ‘te weinig ruimte’ melding komt OF dat iOS vanzelf de oude liedjes er weer uit gooit.

    Wellicht is de info onder Info (volg je het nog haha) juist een bug? Geen idee, eens testen 🙂

  33. @Daan: Je router niet automatisch naar het beste channel laten zoeken, maar de channel instellen op de beste bij jou in huis (inSSider) en de frequentie van 20/40MHz ook vast zetten op 20MHz ipv schakkelen tussen de 20 en 40 MHz dan is dat probleem meteen verholpen. Althans bij mij was het meteen verholpen met twee routers in huis 😉 Dit doet niets af aan de snelheid, en als het goede channel vind ook niet aan de bereikbaarheid in huis.

  34. oh ja ik heb nu bijvoorbeeld 25 nummers op mijn iPhone staan, volgens wat er onder ‘Info’ staat, maar voor diezelfde nummers staat ook een wolkje, volg je het nog? 😀

  35. @james: Muziek die je beluisterd via de stream die worden (als er ruimte is) meteen op je iPhone gezet, dit belast de iCloud server dan 1 maal mits er ruimte is op je iPhone. Alles beluisterd via de stream wordt dus aan je iPhone toegevoegd en zal het wolkje doen verdwijnen 😉 (gesynct dus eigenlijk)

    ja ik volg het nog wel, het nummer is een onderdeel van een album en het nummer is afkomstig uit een album wat nog niet geheel is gesynct uit iCloud dat wolkje zal wel verdwijnen als je alle nummers uit het betreffende album hebt beluisterd middels een stream.

  36. @Mauze: Precies! Zo zou het moeten, alleen verdwijnt het wolkje bij mij niet 🙂 Ik kan alleen via Instellingen > Muziek > show all music (iPhone staat op Engels) zien welke nummers er volledig opstaan. Schakel ik dit weer aan (laat alle muziek zien) dan staan overal weer een wolkje achter.
    In mijn optiek totaal ondoorzichtig en niet wenselijk.

    Ooit in iOS5 werkte dit prima, nu in B3 is het bijnnnna goed. Mooier zou zijn als hij de gestreamde muziek niet opsloeg, zoals bij Spotify. De laatste werkt bijv ideaal.

  37. @james: nog een weetje, als je iTunes Match uitzet op je iPhone en daarna weer aan, worden alle onderdelen die je hebt beluisterd via een stream en dus op je iPhone staan (niet middels het wolkje gedownload) verwijderd van je iPhone geheugen en is die ingenomen (stream)ruimte weer beschikbaar 😉

  38. @Mauze: vanaf Beta2 is het wolkje per nummer weer terug en kun je ook per nummer deleten en/of syncen.

    Streamen betekend alleen niet dat het wolkje weg gaat bij het desbetreffende nummer en je het dus niet kan deleten.
    Dat lijkt me een bug, ik rapporteer het wel bij Apple.

    Origineel geplaatst door Mauze
    @james: nog een weetje, als je iTunes Match uitzet op je iPhone en daarna weer aan, worden alle onderdelen die je hebt beluisterd via een stream en dus op je iPhone staan (niet middels het wolkje gedownload) verwijderd van je iPhone geheugen en is die ingenomen (stream)ruimte weer beschikbaar

    Klopt, maar dat is natuurlijk erg onhandig en niet des-Apples.

  39. @Mauze: Het lijkt erop dat de streams in een lokale temp komen en dat dat de reden is dat het wolkje er naast blijft staan.

    Ik heb een klein testje gedaan:
    – iPhone bomvol gezet met films, nog 10bytes vrij.
    – streamen ging nog onbeperkt
    – 1 film eraf
    – weer streamen, tellertje aantal songs liep nu op in Info
    – zelfde film er terug op gezet, ging gewoon!

    Vermoedelijk (?) managed die muziek app nu de gecachte iMatch songs en gooit ze weg naar believen.

    Wel kreeg ik af en toe de melding iPhone is vol.

  40. Kan iemand met 6.1 beta 3 bevestigen of de LTE switch nu zichtbaar is? Bij voorkeur iemand met Proximus, of op een netwerk dat ervoor geen LTE switch had. Ik heb gelezen dat Apple redelijk wat Europese carriers zou toegevoegd hebben aan de LTE lijst.

    Bedankt.

  41. @Jan: Hier geen 4g spijtig genoeg

  42. Ik hoop dat deze update het gedoe oplost bij het synchroniseren van 2 Google Calendars. Sinds 6.0 worden de nieuwe afspraken van de gedeelde kalender alleen nog als uitnodigingen geplaatst en niet meer als afspraken. Hierdoor kan ik bijvoorbeeld de afspraken die mijn vrouw op haar iPhone maakt niet meer aanpassen of verwijderen, ondanks dat ze mij toestemming heeft gegeven binnen Google Calendar.

  43. Origineel geplaatst door Roy
    Ik hoop dat deze update het gedoe oplost bij het synchroniseren van 2 Google Calendars. Sinds 6.0 worden de nieuwe afspraken van de gedeelde kalender alleen nog als uitnodigingen geplaatst en niet meer als afspraken. Hierdoor kan ik bijvoorbeeld de afspraken die mijn vrouw op haar iPhone maakt niet meer aanpassen of verwijderen, ondanks dat ze mij toestemming heeft gegeven binnen Google Calendar.

    Aha, ik dacht dat het aan mij lag… heel storend inderdaad. Vroeg me al af waarom mijn vriendin me ineens allemaal uitnodigingen stuurt i.p.v. delen agenda 😉 Hier hetzelfde…

  44. ik verlies telkens mijn APN instellingen
    proximus vertelt me dat het een probleem is bij apple
    en dat ze er niets willen aan doen.. heeft iemand hier een oplossing voor ?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.