Reacties voor: Interview met p0sixninja van Chronic Dev Team (jailbreak)

In een interview met p0sixninja blijkt dat deze 25-jarige dropout zichzelf computerbeveiling heeft geleerd en
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 17 reacties

  1. zag het net ook op twitter staan idd 🙂

  2. Tip: Am I not destroying my enemies when I make friends of them?

  3. Heb toch het idee dat Geohot hun allemaal de baas is…
    Kortom…..Geohot is de JB-god!

  4. Whahaha eigenlijk te grappig van geohot

  5. Geohot heeft wel veel te danken aan dev-team en dat blijken velen hier te vergeten. Zonder pod2g zijn info, had geohot nu een pak meer in de schaduw gestaan.

    hoedanook: hier draait limera1n op de 4 @ 4.1. maakt me eigelijk bijzonder weinig uit wie de volgende JB uitbrengt. Als geohot morgen sterft/stopt, hebben we dev-team nog. andersom durf ik twijfelen eerlijk gezegd.

  6. het is toch duidelijk dat geohot veel liever op zich werkt? hoe kan je iemand nog meer irriteren dan de dag voordat de andere zijn speelgoed wil uitbrengen, jouw versie uit te brengen adhv info dieje van die andere hebt vernomen?

    al dat hij het deze keer wel met een goeie doordachte reden heeft gedaan..ik veronderstel dat de meesten wel weten over wat ik het heb.

  7. Geohot is een haantje die de wereld wil laten zien dat hij de grootste heeft, het maakt hem verder ook niet uit of de kwaliteit van JB bagger is zolang hij maar de eerste kan zijn. Hij zou er beter aan doen om gewoon samen te werken met het iPhone Dev Team en niet de hele tijd een storende factor te zijn.

  8. Ik heb liever een staaltje kwaliteit.

    helemaal eens met het boverstaande!

  9. Origineel geplaatst door Martin
    Geohot is een haantje die de wereld wil laten zien dat hij de grootste heeft, het maakt hem verder ook niet uit of de kwaliteit van JB bagger is zolang hij maar de eerste kan zijn. Hij zou er beter aan doen om gewoon samen te werken met het iPhone Dev Team en niet de hele tijd een storende factor te zijn.

    Want zijn JB was slecht?

  10. Sorry maar greenpois0n sucks, doe maar limera1n, Geo weet tenminste wat hij doet!

  11. Zelf is hij er nog niet mee bezig geweest en het iPhone Dev Team houdt de meeste informatie geheim.

    Chronic Dev Team toch?

  12. Origineel geplaatst door Jan
    Want zijn JB was slecht?

    Blackra1n vond ik verre van stabiel, limera1n heb ik niet eens geprobeerd omdat hij daar ook al direct kwam met een buggy beta om alleen maar eerder te zijn dan anderen.

    Waar ik in mijn eerder reactie sprak over iPhone Dev Team bedoelde ik trouwens ook het Chronic Dev Team

  13. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    het gaat erom dat het iPhone Dev Team nauwelijks info vrijgeeft over de unlock waar ze mee bezig zijn

    Kan ik me wat bij voorstellen: dadelijk gaat GeoHot ook daarmee vandoor.
    Wat ik vermoedde klopt dus: hij lijkt samenwerking te zoeken maar brengt dan zijn eigen tool nét iets eerder uit. Kennelijk al voor de derde keer.
    Iets met een ezel en 2 of 3 keer stoten enzo :

  14. Limera1n en Greenpois0n zijn beiden gebaseerd op dezelfde exploit en nu Limera1n ook zo’n beetje uit de bugs is, zijn ze beiden redelijk gelijkwaardig. De motieven van Geohot zijn dan misschien wel reëel, maar de manier waarop hij dit uit is ronduit vreemd en riekt naar aandachttrekkerij. Als hij normaal overleg had gevoerd met het Chronic Dev team was het allemaal veel soepeler gelopen. Het Chronic Dev Team heeft zich mijnsinziens héél deftig gedragen door halsoverkop hun exploit veilig te stellen en dat van Geohot in Greenpois0n te verwerken….zeer chique! Ze stellen hiermee wel de jailbreak van een volgende firmware veilig, en daar hebben we allemaal baat bij.

  15. Petje voor Geohot en het Dev team.
    Zolang ze de Iphone bijven jailbreaken maak het mij niet uit wie het doet. Hulde aan beide partijen want ze doen het voor ons.

  16. @Roeland – Nee, lees even goed: het gaat erom dat het iPhone Dev Team nauwelijks info vrijgeeft over de unlock waar ze mee bezig zijn. Dus p0sixninja weet ook nauwelijks wat daar speelt.

    p0sixninja zit zelf in het Chronic Dev team, dus logisch dat hij daar wél informatie vandaan krijgt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.