iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 29 maart 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 29 maart 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoEr valt genoeg te ontdekken in de updates die eerder deze week zijn verschenen. Soms is het gunstig, zoals de mogelijkheid om je eigen appicoontjes aan te passen met het logo van je favoriete sportteam. Maar er zijn ook vervelende bijkomstigheden, zoals het feit dat AirPlay-apps opeens niet meer goed werken. En kunnen we binnenkort afscheid nemen van de iPhone 5 en iPhone 5c? Het lijkt erop dat deze toestellen binnenkort geen update meer krijgen, al is het de vraag of dat al bij iOS 10.3.2 gebeurt. Verder kijken we naar de verschillen tussen iPhone 7 en Galaxy S8, het nieuwe flagship-toestel dat vanavond werd aangekondigd. Dat en nog veel meer lees je hieronder in deze nieuwe editie van de iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Asphalt 8

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Asphalt 8: Airborne (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Mac/TV, iOS 12.0+) - Verzamel blauwdrukken van auto’s en bouw ze na met de nieuwe assemblage-functie. Ook kun je de beste McLaren-racewagen ooit besturen.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Met iTunes U kun je nu makkelijker media delen tussen apps, 1:1 videofeedback geven en foto’s voorzien van instructies en commentaar.
  • ROME: Total War - BI (€5,99, iPhone/iPad, iOS 16.1+) - Eindelijk beschikbaar: speel een van de belangrijkste oorlogen uit de geschiedenis na.
  • YouTube (Gratis + IAP, iPhone/iPad/TV, iOS 14.0+) - Links naar YouTube-video’s en -kanalen worden nu in de app geopend.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.