iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 29 juni 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 29 juni 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag op iCulture is het feest, want de iPhone bestaat precies 9 jaar! Wij vertellen je daarom een persoonlijk verhaal. Verder duiken we in de nieuwe Remote-app voor de Apple TV en heeft Apple het EK-speelschema verstopt op haar website. Ook zijn er weer geruchten over de iPhone 7, zowel over de nieuwe oordopjes als de homeknop. Bovendien is Apple gestart met een nieuwe Shot on iPhone-campagne en krijgt Apple Music waarschijnlijk alleen nog maar meer exclusieve deals. Dat en nog veel meer lees je in deze iCulture Vandaag!

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

LEGO Star Wars, The Force Awakens

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • LEGO® Star Wars™ - TFA (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 9.0+) - De film komt er bijna aan, dus is er nu ook de bijbehorende game.
  • Amazon Kindle (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Mac, iOS 15.0+) - De Kindle-app voor boeken heeft nu een nieuwe bladerweergave, zodat je makkelijker kunt bladeren door een boek zonder je huidige pagina te verliezen.
  • Google Translate (Gratis, iPhone/iPad, iOS 16.0+) - Google Translate heeft de offline-spraakpakketten verbeterd.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Tetris Blitz 2016 heeft nog meer combo’s en mooiere beelden dan voorheen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.