iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 15 maart 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 15 maart 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoHet moment van de waarheid voor de Nederlandse politiek is vandaag: welke partij wordt de grootste? Wij hebben op deze verkiezingsdag alle apps op een rij gezet waarmee je de ontwikkelingen live kon volgen, ook de uitslag die op dit moment langzaam binnendruppelt. Maar er was ook ander nieuws vandaag, zoals verbeteringen voor Spark op de Mac, een concept voor augmented reality op de iPhone 8 en de gebogen schermranden van de iPhone 8. Ook blijkt dat toekomstige iOS-versies bijna 200.000 apps onbruikbaar maken, zo is onderzocht. En als je je afvraagt hoe de nieuwe Leeslijst functie in Chrome werkt, dan hebben wij daar een tip voor. Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • YouTube (Gratis + IAP, iPhone/iPad/TV, iOS 14.0+) - Je kunt alle antwoorden op een reactie bekijken zonder dat je de videospeler minimaliseert.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Een spelletje met katten die de ruimte in gaan.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - 1Password is flink verbeterd met bugfixes en kleine optimalisaties.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.