iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was maandag 24 oktober 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 24 oktober 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag bracht Apple niet alleen iOS 10.1 uit, maar ook watchOS 3.1, macOS Sierra 10.12.1 en tvOS 10.0.1. Ook is er goed nieuws voor iedere Pokémon Go-speler, want de komende week krijg je dubbele aantal Candy. Ook maakt Vodafone bekend dat abonnee’s straks hun bundel in het buitenland kunnen gebruiken en komt videobellen in WhatsApp steeds dichterbij. Maar er is ook nog slecht nieuws, want de Apple Watch heeft het afgelopen kwartaal fors minder verkocht dan een jaar geleden. Dat en nog veel meer in deze spiksplinternieuwe iCulture Vandaag!

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Speedtest heeft 3D Touch.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Speedtest - Snelheidstest (Gratis + IAP, iPhone/iPad/TV, iOS 13.0+) - Speedtest heeft nu 3D Touch, waardoor je snel een test kunt starten of je resultaten kunt delen en bekijken.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - De Apple Watch-app van deze hardloopapp werkt nu ook samen met de hartslagsensor.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.